Bence giden, bide üstüne aldatan! ve senin hakkında böyle konuşan biri için uğraşma ama başkasına senden bahsetmesi unutamadığının göstergesidir.
İnan bana insanın başına gelmedikçe bilmezmis daha önce bende senin gibi konusurdum ama şimdi başıma gelince öyle olmadığını anladimSayko takipçi falan mısın? Mazoşist de olabilirsin. Niye deşip duruyorsun geçmişi. Bak önüne... Ben anlamıyorum kötü ve kendilerini sevmeyen erkeklere bu saçma ilgiyi. Ya size değer katacak iyi insanlar arasanız olmuyor mu?
İnsanların duygu ve acılarıyla alay etmeseniz iyi olur bence26 yasindaymissiniz. Inanamiyorum gercekten. Şu konuya bak, derde bak...
Değil belkide insan emeklerine aciyorGiden gitti. Bitti. O artık sizin için yok ki. Bu saçmalıklarla uğraşacak kadar değersiz mi zamanınız gerçekten?
20-30 yillik evlilikler bitiyor. siz sizi aldatan insana harcadiginiz bir seneye mi emek diyorsunuz. Allah kurtarmis haberiniz yok.Değil belkide insan emeklerine aciyor
26 yasindasiniz. Insanlar bu yaşta yuksek lisans bitiriyor, bazıları evlenmeye karar veriyor ya da çocuk dogurmaya, iş kuran var... yok fake hesap actim yok arkamdan atip tuttu ben geri donsun pisman olsun istiyorum bilmem ne. Allah baska dert vermesin ne diyeyim.İnsanların duygu ve acılarıyla alay etmeseniz iyi olur bence
dönse ne değişecek ? bunca şeyin üzerine kabul mu edeceksin ??
Eğitimli olmadığımı nerden çıkardınız26 yasindasiniz. Insanlar bu yaşta yuksek lisans bitiriyor, bazıları evlenmeye karar veriyor ya da çocuk dogurmaya, iş kuran var... yok fake hesap actim yok arkamdan atip tuttu ben geri donsun pisman olsun istiyorum bilmem ne. Allah baska dert vermesin ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?