Yardım adın çok kotuyun

Mervehnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
9
3
1
31
Ben biriyle bir seneden fazla birliktelik yaşadım geçmişi biraz sıkıntılıdi beni aldattı görüşmek istemediğini söyledi bende tamam dedim konuyu kapattim sahte bir hesaptan yazıyorum ona ben olduğumu bilmiyor konu bana geldi arkamdan atıp tuttu sevmedim onu asla ona dönmem vs diye sizce döner mi pişman olmasını istiyorum sadece

Bence giden, bide üstüne aldatan! ve senin hakkında böyle konuşan biri için uğraşma ama başkasına senden bahsetmesi unutamadığının göstergesidir.

Pişman olunca emin olun elinize hiçbir şey geçmeyecek. Sadece kalbinizi rahatlatacaksınız o kadar ki kalbinizi rahatlatmak için pişman olmasına gerek yok. Öncelikle bunları unutmakla başlayın. Bence siz hala karşı taraftan bir beklenti içindesiniz ama bundan sonra ikiniz adına olacak her şey sizin degerinizi düşürmekten başka bir işe yaramaz. Yani kendinize tamamen yeni bir sayfa açıp her şeyi unutmaya bakın.

Sayko takipçi falan mısın? Mazoşist de olabilirsin. Niye deşip duruyorsun geçmişi. Bak önüne... Ben anlamıyorum kötü ve kendilerini sevmeyen erkeklere bu saçma ilgiyi. Ya size değer katacak iyi insanlar arasanız olmuyor mu?

26 yasindaymissiniz. Inanamiyorum gercekten. Şu konuya bak, derde bak...

İnan bana insanın başına gelmedikçe bilmezmis daha önce bende senin gibi konusurdum ama şimdi başıma gelince öyle olmadığını anladim

Giden gitti. Bitti. O artık sizin için yok ki. Bu saçmalıklarla uğraşacak kadar değersiz mi zamanınız gerçekten?

su akilla onu kandirabileceginizi sanmam.. sizin oldugunuzu anlamistir o yuzden boyle konusuyordur. dönmez.. insallah da dönmez adam gibi birini bulursunuz.

İnsanların duygu ve acılarıyla alay etmeseniz iyi olur bence
26 yasindasiniz. Insanlar bu yaşta yuksek lisans bitiriyor, bazıları evlenmeye karar veriyor ya da çocuk dogurmaya, iş kuran var... yok fake hesap actim yok arkamdan atip tuttu ben geri donsun pisman olsun istiyorum bilmem ne. Allah baska dert vermesin ne diyeyim.

Eğitimli olmadığımı nerden çıkardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…