Doğuma Hazırlık Yardım!32.Haftada bebeği aşağıda olan varmı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

surem

biricik oğlum aras'ım..
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
979
1
44
Arkadaşlar 32.haftadayım..son iki haftadır kasıklarımda ağrı oluyordu ve karnım zaten yukarı doğru hiç çıkmadı.Hep aşağıda büyüdü.Annem de demişti,tahmin ediyoduk..Bugün doktora gittim,bebeğim kafasını aşağıya dayamış ve doğum pozisyonunda duruyomuşdoktor bol bol dinlen hiçbişey yapma dedi..en azından 36.haftaya kadar dikkat etmem gerekiyormuş..zaten içimde nedense hep erken doğum korkusu var..allahım yardım et ya..
benim durumumda olanlar lütfen yazsın kızlar

Benimde ay başında çok sancı oldu kasıklarımda 10 gün kadar rapor verdi doktor yattım evde. Bebeğin kafası aşağıda ancak doktor bundan kaynaklı olduğunu yada erken doğum riski var falan demedi bana. Hatta ben yarından itibaren çalışmaya başlıyacağım. Ama sen yinede dikkat et canım doktor erken doğum riski var dediyse şakaya gelmez. Daha küçüktür o annesi, daha seninle geçirecek vakti var...
ınşallah vakti zamanı dolunca gelir bebeklerimiz. Benimde korkulu rüyam erken doğum.. Allahım inşallah ne erken ne geç vakti zamanı tam olunca doğurmak nasip etsin...

canım çok sağol inşallah zamanında gelsinler,en azından 36-37.haftaya razıyım..evdeyim çalışmıyorum zaten..bebişim küçük ya 1.890 gr mış..dediğim gibi karnım hep aşağıda büyüdüğü için hep korkuyodum..allahım inşallah bişey olmaz..
sende dikkat et,fazla yürüme ve ayakta kalma sende..doktor öyle söyledi bana..

benim 31. haftada aşağıdaydı. 35 haftalıkken doğum yaptım. kendine dikkat et. imkanın varsa bol bol dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…