• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıım! Ellerim soyuluyor :(

sebnem_m

Sф
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
100
2
96
kızlar merhaba, benim son 1 aydır soyulan ellerimle başım dertte mafoldumben ellerimn içi dışı heryeri soyuluyor, sürekli krem sürmeme rağmen hala bi değişiklik olmadı :sinifsinif: dışarda eldiven takıyorum, derslerdede badilerimi sarkıtarak ellerimi kapatıyorum mafoldumben :( yardım edin bana bilmiyorumkismile

selam canim sana yardimci olamiyacam, fakat benimde bi kac ay önce basim dertteydi catlak ellerimle...
hafta da bi kere sunu uyguluyorum annemden, ögrendim bunu oda fark etmis gercektten faydasini gördum....
soyulan eller icin faydasi olunurmu bilemiyecem ama en azindan denemektten fayda var diye dusunuyorum....
bi seker kasigi tereyag, bi seker kasigida bal, ve birazda muz bunlarin ucunu karistirip ellerine sur... ellerini surekli ovalayarak 15, 20dak beklet ve ilik suyla yika hafta da bi kez bunu uygula.....
bak bakalim faydasi oluyormu kesinlik lle denemeni tavsiye ederim... ellerin yumusas,
pamuk gibi oluyor... ben ilk denemem de ellerim sanki biraz acildi gibi,,,hihoyyyt

++
77

oncelikle gecmis olsun benım cıldım alerjıktır ılkbahar we sonbaharda senınkıne benzer rahatsızlık oluyo ellerımde
bence ıhmal etmeden bır cıldıyecıye gıtmelısın
dr bana 3 adet krem wermıstım bırını sabah bırını aksam kullanıyordum snuncusunuda hem sabah hemde gece yatarken suruyordum
dedıgım gıbı bı uzmana gorun cnm...........

LoVe_GuL tşkler canm tavsiyen için bi deniyim inşl. faydasını görürüm :sinifsinif:

Panter, cnm ya ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım :( öncesinde olsaydı bende sen gibi alerjik bişeyden süphelenip doktora görünürdüm :sinifsinif: LoVe_GuL'un verdiği karışımı deniyim eğer olmazsa doktor yolları bana göründü :bbo:

ay yok Allah korusun akannehir egzama olmasın olmasın :1no2: ya ama böyle büyük büyük kabuklu bi sayulma değil hani böyle pütürcük olur ya eller soyulur o şekilde gamyoncuiremsu

LoVe_GuL tşkler canm tavsiyen için bi deniyim inşl. faydasını görürüm :sinifsinif:

Panter, cnm ya ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım :( öncesinde olsaydı bende sen gibi alerjik bişeyden süphelenip doktora görünürdüm :sinifsinif: LoVe_GuL'un verdiği karışımı deniyim eğer olmazsa doktor yolları bana göründü :bbo:

rica ederim tatlim umarim bi faydasini görursun...
denersen bana da haber verirsin ok...
olmazsa bi doktora görun....

geçmiş olsun...dermatit gibi egzama gibi bir şey olabilir dr a gitsen iyi olur. eğer vucudunun diğer bölgelerinde de bu tür soyulmalar oluyorsa kesinlikle git canım...
benimde işimden dolayı ellerim çok fazla soyulmaya başlamıştı.hatta işaret parmaklarımın dış yanları sertleşmeye resmen nasırlaşmaya başlamıştı.her gece yatmadan önce badem yağı ile masaj yaptım.ayrıca tırnakları da güçlendiriyor....

denemeni kesinlikle tavsiye ediyorum...

1-2 ay önce aynı şey banada oldu hatta ayaklarımda da vardı
cildiyeye gittim alerji dedi krem ve hap verdi kullandım geçti
mevsimselde olabilir deterjan da da kaynaklanabilir
el sabunu felan değiştirdiysen bu ara o da yapar

Artık ellerimn soyulmasıı durduu kaydirigubbakcemile2 Lovegül cnm senin dediğini yaptım biraz cıvıkcana bişeyler oldu midemde bulandı :hulya: sonra 2. kez yapamadım :s annem zeytinyağıyla ov dedi ellerini, bende hergün 2 kere ovdum bikaç gün içinde etkisini gösterdi zemuszemus

teşekkürler cevap yazan arkadaslara:enbuyukkk:

Back