Göz Çevresi Bakımı yardııımmm....gözlerim çok yorgun görünüyor...

ayseova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
337
2
42
arkadaşlar
benim gözlerim çok yorgun görünüyor...doğal olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
yorgunluktan morluklarım da belirginleşti..kapatıcım kar etmiyor..yorgun görünümünü nasıl yok ederiz..
kullandıgınız herhangi bişey varsa yazıp bana yardımcı olur musunuz?
kendimi hiç iyi hissetmiyorum da...

canım benim de bi ara sınav dönemi uyku problemleri yüzünden gözlerim yorgun grünüyordu ve göz altlarıma morluklar oluşmuştu hafif hafif. yves rocher'nin inositol végétal serisinin göz kremini kullandım gece yatarken ve gündüz makyaj altına. güzel bi aydınlatma yaptı göz çevremde hala kullanmaya devam ediyorum. ama başka serilerin de göz kremlerine bakabilirsin kendi isteğine göre. 20li yaşlara uygun bi kremdi benimkisi.

bi de çay banyosu vardır ya herkesin bildiği çaya batırılmış pamuk onu yapıyorum haftada 2 kez. yorgunluğumu aldığını hissediyorum.

canım benim de bi ara sınav dönemi uyku problemleri yüzünden gözlerim yorgun grünüyordu ve göz altlarıma morluklar oluşmuştu hafif hafif. yves rocher'nin inositol végétal serisinin göz kremini kullandım gece yatarken ve gündüz makyaj altına. güzel bi aydınlatma yaptı göz çevremde hala kullanmaya devam ediyorum. ama başka serilerin de göz kremlerine bakabilirsin kendi isteğine göre. 20li yaşlara uygun bi kremdi benimkisi.

bi de çay banyosu vardır ya herkesin bildiği çaya batırılmış pamuk onu yapıyorum haftada 2 kez. yorgunluğumu aldığını hissediyorum.

canım çok sağol..ben herhalde bütün gün bsayarda vakit geçiriyorum..iş te..şimsi bile gözlerim yanıyo..sulanıyo..bi de uykusuz kalsam demekki hortlak gibi dolaşcam ortada..

bende de morluk ve halkalar vardı topix kuşburnu yağı çok iyi geldi.içinde gpo bu sorunu çözüyor yazıyor.ayrıca kivi kabuğuda aynı etkiyi gösteriyor

X