yardııım meme ucum yoooook

paradises

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
387
11
316
Denizli
kızlar 13 temmuzda doğum yaptım..meme ucum yok.ne yaptıysam çıkmadı.çok üzülüyorum bebeğim çok ağlıyo.süt sağma makinası alocam.tecrübeli annaler bana yol gösterin kafayı yicem.mama vermek zorunda kalıyorum silikpn meme ucuda almadı bebeğim..hiç uç yok çıkmyor el pomoası aldım pompaladım yok yok yok...senağlama

medelanın silikon göğüs ucunu tavsiye ederim.
benim de uç yoktu, silikon uçları da oğlum almadı. şu an ooğlum yedi aylık ben sürekli pompayla sağdım, biberonla verdim. iki saatte bir sürekli düzenli sağarsan sütünü de arttırır.
medela swing kullanıyorum, tavsiye ederim.

halen günde 1 litre süt sağıyorum.
önceleri sütün az çıkar, panik yapma ve her defasında bebeğinin içmesi gereken miktarı sağıncaya kadar pompayı elinden bırakmazsan, hem mama vermek zorunda kalmazsın, hem de sütün artar.

yanlız bu, emzirmekten çok daha zor ve yorucu bir süreç, sabırlı olman gerekir.

inşallah yardımcı olabilmişimdir.

benimkide maalesef göğüs ucum yoktu canım silikon meme ucu kullandım tam olarak yerleştidiğine emin ol yerleştiği zaman yerinden çıkıp kaymaması gerekiyo yani göğüse yapışıyo zamanla alışır emzirmeye devam et canım ben kızımı 10 ay böyle emzirdim kolay gelsin ama hep normal emzirenleredeimrendim onlar hop diye iki dakkada emzirirken ben yok meme ucu kaynat yerleştir falan filan uğraş dur yapcak bişey yok canım bebeğinle huzurlu mutlu bi ömürdilerim

arkadaşlar duydunuz mu bilmiyorum ama lansinohun göğüs ucu çıkarma aleti var. ben kullanmadım ama belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…