- 31 Mart 2023
- 269
- 13
- 18
- 21
- Konu Sahibi Melekbzkrt
Öncellikle İyi Akşamlar 35 haftalık hamileyim ve Gebelik kolestazı yasyorum vucudumun hemen hemen her yerinde kasntlar mevcut Karaciger enzimlerim baya yuksek 2 nci gebeligim ilk gebeligimde kzmdada aynı sorunları yasadm bunun 37 haftalken kzmda direk sezeryana alnmstm bundada suan aynı durumu yasyorum Ve tedavi görüyorum Testler veriyorum ilaclar kulanyorum hamile halimle bir testimde ankaraya gtti 13 gundur Onu bekliyoruz doktorumla bebegime bir yan etkisi bir skntısı varsa direk sezeryana alınıcam. Ve suan 35 haftalk oldum Bebegim asagı inmis Baya Yuruyemiyorum Resmen sanki bacaklarmın arasnda Ve açılmamda mevcut Bunun icin doktorum bol bol dinlenip hic bir is yapmamamı söyledi zaten erken sezeryana alncam ama suan bebegim kucuk kuveze girmesinden korkuyorum Bunun haricinde arkadaşlar sizden bi konuda tavsiye almak istiyorum Bogazmda Baya Balgam var akcigerimde falan srt ustu uzanınca bogulcak gibi oluyorum nefesim daralyor bana antibiyotik ve öksürük surubu verdiler hamileyim dye pek bir ilacta vermyorlar Bu Konuda napabilirim balgamdan kurtulmak icin dogal yollardan ne kulanabilirim Yardmcı olur musunuz Lütfen