- 31 Mart 2023
- 269
- 13
- 21
- Konu Sahibi Melekbzkrt
Amin ecmain TeşekkürlerGeçmiş olsun saglikla dünyaya gelsin evladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ecmain TeşekkürlerGeçmiş olsun saglikla dünyaya gelsin evladınız
Hayırlı olsun şimdiden canım güle güle büyüt bana da dua edermisin uzun zamandır istiyorum kendini güvende hisset doktorlar hemşireler hepsi yanında olucak sevdiklerin de dahil güzel geçecek inşallah öyle odaklan kendini rahat bırakırsan akışa bırakırsan çok daha rahat geçirirsin diye düşünüyorum canım tecrübelisin güçlüsün senAmin ecmain yarın Sezeryan olucam İkinci sezeryan Baya Korkuyorum Canm cok acycak dye
İNŞALLAH RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP EYLESİN İNSALLAHHayırlı olsun şimdiden canım güle güle büyüt bana da dua edermisin uzun zamandır istiyorum kendini güvende hisset doktorlar hemşireler hepsi yanında olucak sevdiklerin de dahil güzel geçecek inşallah öyle odaklan kendini rahat bırakırsan akışa bırakırsan çok daha rahat geçirirsin diye düşünüyorum canım tecrübelisin güçlüsün sen
Amin inşallahİNŞALLAH RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP EYLESİN İNSALLAH
SLT AST safra asidi testi baktır ve yada safrada taş var mı pna baktır bence benim doktorum öyle yapmıştı gastroenterolojiye görün eğwr varsa önlem almalısınMerhaba arkadaslar suan 35+5 haftalk hamileyim safra asidi testim ve Dun verdigim testlerim aklıma Takılan sey su zaten doktorum Gebelik kolestazı oldugumu soyledi 37 haftaya girer girmez sezeryana alncM Bebegimde etkilenmesin dye Diger sonuclarn anlamını bilen şöyleyebilir mi Hastane randevum dha pazartesi gunu merak içindeym İlk defa yaptgm testler cunku doku transglutaminaz ıga antikoru sonucu normal mi yüksek mi acaba anlamı Nedir söyler misinizutfen ve Alfa 1 Antitripsin sonucu Nasl acaba ondan sonra son olarak demir baglama kapasitesi nedir acaba Bi acklama yapar msnz
Eki Görüntüle 3387858 Eki Görüntüle 3387859 Eki Görüntüle 3387863 Eki Görüntüle 3387864 Eki Görüntüle 3387858
SLT AST safra asidi testi baktır ve yada safrada taş var mı pna baktır bence benim doktorum öyle yapmıştı gastroenterolojiye görün eğwr varsa önlem almalısın
Hayırlısıyla büyütAmin inşallah
Belirtileri nelerdir gebelik kolestazının? Bende şüpheleniyorum yardımcı olur musunuzAst alt safra asiti önemli kolestazda diğerleri değil .canıminş 37 bekler benimki 36+3 te gelfi
Alt ast değerlerinize baktırın karaciger enzimleri. Birde kaşıntı , idrarda koyuluk vs oluyor zaten anormallik oldugunu anlarsınızBelirtileri nelerdir gebelik kolestazının? Bende şüpheleniyorum yardımcı olur musunuz