• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun lütfen!!!

H.XIXreM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
6
0
86
43
Denizli
ben 16 yaşındayım ve hala adet olmadım bitki suları fln varmış hangi bitki getirir?yardımcı olunn lütfenn!!!

bence bir kadın doğuma git .....bitkilerle falan uğraşma.Allah korusun önemli bişi olabilir

Ben de 15 yaşında olmuştum yanlış hatırlamıyorsam.. Normal yani herkesin bünyesi farklıdır.. Ama çok endişeleniyorsan bir doktora gidip hormon testi falan yaptırabilirsin..

doktora gitmeni bende tavsiye ederim..eger ALLAH korusun onemli birsey varsa gecikmeden onlemini alirsin..

Herkeste değişir adet olma yaşı.Eğer adet olamıyorsan ama diğer ergenlik belirtileri varsa(göğüslerin büyümesi,kıllanma vs.) çok endişenme bence.
Yine de doktora görün sen bitkileri karıştırma daha kötü etki edebilir.

ah canım ya,korkma olursun...
öyle bitki ,ilaç falan da içme...
anneciğin seni bir doktora götürsün,yumurtlamana falan bakarlar ve söylerler ama
endişelenme canım,eğer biraz
kiloluysan geç olursun,metabolizma yavaş çalıştığı için,
benim arkadaşım kızını götürdü,yumurtlama başlamış dediler,
korkma öyle muayene etmiyor tabiki,
sadece bakarak ve elle muayene ediyormuş...
canını sıkma,derslerine ağırlık ver..
sevgiler...

GÜZELıM mutlaka ama mutlaka doktora gitmelisin sana telaş yapmaman konusunda tavsiyede bulunanlar senin gibi öğrenciler ben bir ablan olarak hemen doktora gitmeni öneriyorum sonra TELAFıSı olmayan bir sonuçla karşılaşma...

çok saolun ama bn bir sürü doktora gittim hepsi normal deyip geçiştirdi hiç ilgilenmedi.sadece bir tane doktor ultrasonla kontrol etti herşey normal zaten ergenlik belirtileride başlamış dedi.bende size danışmak istedim yenide teşekkürler...

birde 1.5 ay kadar önce kahverengi bişi geldi.1-2 hafta sonrada iç çamaşırımda kan lekesi olmaya başladı.kasıklarımda ağrıyor ve onlar ağrırken leke fazlalaşıyor.bunun sebebi ne olabilir?

bence doktora git. bu belirtiler normal bi kadın için bile doktora gitme sebebi olabilir. ihmal etme. ailen bu konuda sana yardımcı olmuyor mu? onların tepkisi nedir?

doktora çok gittik annem durumum için endişeleniyor oda araştırmalar yapıyor bir sürü doktor buluyor ama doktorlar hiç bakmıyor...

dr.a gittiğinde hormonlarına baktılarmı. adet görmeye yeni başlıyor olabilirsin ilk zamanlar düzensiz lekelenmeler şeklinde olabilir. birkaç ayda düzenli adet görmeye başlamalısın. eğer düzene girmezse bir üni. hastanesine git orda herşeyine bakarlar detaylı bir şekilde.

Back