• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

mevisimelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
77
3
86
38
mrh arkadaşlr. ben 3 aylık hamileydim ve göbeğimde kıllanma oldu. çok sinirime dokunuyor ayı gibi oldum valla. şimdi bebişimi kaybettim. kürtaj oldum. bu kıllar ne olucak alsam bi daha çıkarmı yoksa kendi kendine dökülürmü acaba
yardımınıza ihtiyacım var :enbuyukkk:

Tuy gibimi yoksa kilmi almayin ya geri cikarsa? Bekle biraz canim nezaman kurtaj oldun?Allah yeniden anne olmayi nasip etsin insallah

Tuy gibimi yoksa kilmi almayin ya geri cikarsa? Bekle biraz canim nezaman kurtaj oldun?Allah yeniden anne olmayi nasip etsin insallah

amin canım ii dileklerin tşkler. allah isteyen herkese nasip eder inşallah. canım 11 gün oldu kürtaj olalı. valla bildiğin kıl siyah siyah ama yumuşak kıl. sanki alırsam sert olucak. ama almasamda böyle kötü görünüyor

Bekle biraz canim kendiliginden dokulurmu acaba yada bir cilt doktoruna danis hadi birde aldin yumusaksa sertlesir daha kotu olur ve herzaman almak zorunda kalcan

Back
X