şimdi benim kız kardeşimin eski sevgilisi olacak olan hayvan daha 14 yaşındayken sevgililerdi. o zamandan beri tehdit ve şantaj yaparak kızkardeşimi yanında tutmuş.Meğerse zorla beraber olmuş ama kardeşim korkusundan söyleyememiş.Hep kendine santajla fotoğraf yollatmış.En sonunda çok daha çirkin bir istekte bulunup ileri gidince kardeşim bana herşeyi anlattı ailemle konuştum fakat birlikte olduklarını söylemeden.Savcılığa gitmek istiyoruz fakat bu birlikteliği bilmelerinden de çekiniyoruz.Ama bir yandan da eğer bunun içinde şikayetçi olursak ceza alma olasılığı artacak.Zaten sabıkası var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yardım edin
- Konu Sahibi esraall
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eskisevgili sapık tacizci
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.062
- 358
- 32
- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- 373
böyle bi durumu en uygun dille söyleyin derim.büyük bir sorumluluk alıyorsunuz şu an.kızkardeşinizin bir suçu olmadığı aşikar.15 yıldan başlıyor diye biliyorum.başkalarının bilmesi şart değil aile bireyleri ve emniyet bilse yeter.zaten siz istemedikten sonra kimse açık açık belitemez bu durumu.
- 14 Aralık 2014
- 932
- 2.010
- 53
- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
zaten sikayet edilince aninda iceri alinacagi icin hicbir sey yapmaya firsati olmayacak. yalniz butun olanlari zapta gecirin, aile yaninizda diye saklamayin hicbir seyi.bizde şikayet etmek istiyoruz aslında ama babam o kadarına cesaret edemez dedi.Fotoğrafları yayınlamakla tehdit etti aklınca ama hiçbişey yapamadı
- 7 Mayıs 2012
- 7.198
- 8.217
- 398
Kardeşin küçük doğru karar veremez, cekiniyordur ailesinden, destek olup bence adamın yaptığı tüm pisliği ortaya dikmelisin.emin olun o kadar büyük bisorumluluk olduğunu biliyorum ki.Ama kardeşim ikna olmuyor zaten bu konuyu da ben actım aileme
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- 19 Mart 2016
- 265
- 380
- 23
- 33
fotoları falan yayınlayamaz. benim bir arkadaşıma da sevgilisi fotoğraf ve mesajlarla ilgili şantaj yapmıştı. kız cok korktu. cocukta doktordu. sonradan öğrendi ki; eğer böyle birşey yaparsa bilişim suçu işlemiş olacağından lisansı bile yanabilirdi. neyse zaten sizinkinin böyle bir suç işlemek isteyeceğini zannetmiyorum. tekrar hapse dönmek iseyecegi son şeydir onun.
ailenize neden soylemeyesiniź ki ; tecavüz gibi bi durumda da arkasında durmayacaksa evlatlarının ne işe yarar aile ??
bu durumu ancak siz çözersiniz abla olarak. korkmayın artık !!! sesinizi çıkarmadıkca hergün korkmaya devam edeceksiniz. hergün değil birgün korkup tüm gerçekleri herkese açıklayın. mesajları vs. tecavüz kanıtı ve şantaj tehdit kayıtlarını mutlaka bi kac kopya saklayın sizde de bulunsun. kardeşin iyi degil!!! psokoljisi düşünemiyorum. ilk olarak başta bir doktara ihtiyacı var bunu söylemeye bile gerek yok. Allah yardımcınız olsun. Peygamber Efendimiz " haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır" demiştir.ne olursa olsun tum haklarınızı kullanın o pisligi en ağırından içeri tıkın!! kardeşinizi kurban etmeyin !!!
ailenize neden soylemeyesiniź ki ; tecavüz gibi bi durumda da arkasında durmayacaksa evlatlarının ne işe yarar aile ??
bu durumu ancak siz çözersiniz abla olarak. korkmayın artık !!! sesinizi çıkarmadıkca hergün korkmaya devam edeceksiniz. hergün değil birgün korkup tüm gerçekleri herkese açıklayın. mesajları vs. tecavüz kanıtı ve şantaj tehdit kayıtlarını mutlaka bi kac kopya saklayın sizde de bulunsun. kardeşin iyi degil!!! psokoljisi düşünemiyorum. ilk olarak başta bir doktara ihtiyacı var bunu söylemeye bile gerek yok. Allah yardımcınız olsun. Peygamber Efendimiz " haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır" demiştir.ne olursa olsun tum haklarınızı kullanın o pisligi en ağırından içeri tıkın!! kardeşinizi kurban etmeyin !!!