Yardım edin lütfen

Offf gerçekten okurken benim içim sıkıldı.Böyle cahil bir ailenin içinde ne işin var senin ? Aileni arkana almadan kendi başına kocaya kaçarsanız olacağı bu zaten.Eşinizle iyi olabilirsiniz ama o da ister istemez ailesinden etkilenecek.Yaşınız küçük olduğu için eziyorlar sizi doğal olarak.Birdaha aileden kimseye anlatma hiçbirşeyini.Sırf başkaları istiyor diye çocuk doğurulmazz biraz bilinçlenin lütfen !

Lise mezunuyum üniversiteye hazırlanıyorum eşim Allah razı olsun çok iyi memnunum yine olsa yine evlenirdim ama tek huzursuzluk ypan kayınanam be yaptıysam sevdirenedim kendimi

Ben geldiğimden beri cana yakın samimi davrandım 1kaşıkta olsa ne ypsam verdim saygıda kusur etmedim ama farklı kültürdenim bazı şeylere aklım ermiyo düşüncesizlik ypyorum yaşım gereği anlayış göstermiyo yalnızdım bunalmıştım artık derdimi paylaşcağım kimsem yoktu o insan bna yakın davranınca içimi döktüm yaptığım yalnış biliyorum ama pişmanım hala saygılı davranıyorum yanına gidiorum gal hatır soruyorum ayılıp bayılıp yerlere yatarak bu kız bna tuzak kuruyo kocamdan boşandıracak huzurum yok bu kız oğlumla evli oldukça diyor ne ypcağımı bilemiorum artık yalnız ve çaresiz hissediyorum kendimi

Bence eşini ikna et baska yerden iyi kötü ev alin almıyorlarsa da uzakta kiraya çıkın hergun kv gidilmez gidip yüz göz olursan bile sonuçlarına katlanirsin uzak dur

Eşim olumam konusunda sestek veriyor ömür boyu okumak istiyosan bile oku bn okuturum seni ister çalış ister çalışma diyor eşim olgun memnunum yine olsa yine evlenirdim ama tek sırun kayınvalidem ailemi bilmiosunuz bni kendi şstedikleri bölüm olmadan okutmak istemiyorlardı sarır bıçak fırlatıyorlardı ufak meseleleri büyütüyolardı

tek bir tavsiyem var size.. duvar olun duvar.. tepkisiz kalın.. kendinizi sırf değerli iyi biri olarak lanse etmeye çalışmayın.. yapmayın bunu. şaşmaz kalkmaz bir Allah .. biz de insanız yaw hatamız da olabilir.. kimse kimsenin dedikodusunu yapmıyor mu ??? kendisi sizin dedikodunuzu yapmıyor mu ???
siz üsteledikçe iyi görünmeye aciz görünmeye devam ettiğiniz sürece daha da gelecekler Allah korusun boşanmaya kadar bile gidecekler.

sessizlik her zaman en büyük asiilliktir. uymayın bırakın konuşsun.. kötü söz sahibinindir ve herkes kendine yakışanı yapar. ille ki bir şeyler yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi..
bırakın hem kendinizi hem onları serbest bırakın..

Bence eşini ikna et baska yerden iyi kötü ev alin almıyorlarsa da uzakta kiraya çıkın hergun kv gidilmez gidip yüz göz olursan bile sonuçlarına katlanirsin uzak dur
Yazın taşınıcaz diyor eşim şuan ev almak için yeterli bütçesi var biraz billa tipi lüks genil bir ev almak niyetindeydi kayınvalidem onada ayılıp bayıldı at mı koşacak evde hakkımız varsa o ev alıncak parada helal olmasın diyo bize 20yıllık binaları gösteriyor kendisi sıfır eltim sıfır binalarda duruyor bnaysa eski binaları layık buluyo eşimi dolduruyo maddi durum olmadına rağmen güzel evlerse şehir dışına doğru kayınvalidem illa bize yakın olunsun diye eşimi doldurdu bna normal daire olsa yeter eşim şimdi evlere bakıyor istediği mevkidede hep eski evler ve pahalı

Ben hep kafaya takıyorum en eski kısurlarımı hatalarımı bile yalnızım buradada bn sustukça üzerime geliyorlar Allah a havale ediyorum

Valla bilmiyorum ole bi kadından uzak otururum ben olsam iyi arastirin hazır eşinizde sizden yana coook uzak olmasada illaki arada arabayla bile 15 dk mesafe kesin olmalı ki her canı istediğinde yürüyüp çıkıp gelmesin

İnşAllah tek gayem o ama eşimidolduruyo bnim evimin civarında ev alın diye ve maddi durum olmasına rağmen eski bi ev almamız için kendisi ve eltim sıfır evlerde dururken bna 20yıllık ev bakıyorlar fazla para gitmesin diye peşin fiyata sıfır daire alacak kadar para olsada eşim pahalıya kaynanamın mevkisinde eski ev bakıyor

Bence esinize anlatın ozaman biraz uzak olsun yine gidip gelinir zaten falan diyin evimizin huzuru icin birbirimiz icin falan de en sağlıklısı uzak olmak yani bole bi kadın olmasa sürekli sebi rahatsız edip senin üzerine oynamasa tamam yakın otursa yok yani hayır bence ikna et eşini açık acikta anlat

evinde otur sakın yanına gitme. sana gelirse buyur et gelmezse görme bile. yaşadıklarını eşine anlat ama sıkmadan. asla kendini sevdirmeye çalışma daha fazla. çok iyi tanıyorum bu türü. Sırtında taşısan bile yaranamazsın...

Haklısın bugün kapıda kalmış çilingir çağırttırdı kayınbabamı aradım çilingir gelinceye kadar gel otur dedim kaç defa gelmedi tamam dedim geçtim birşey yaptığımda 1kaşıkta olsa veririm burun kıvırır çöpe atar ondan artık vermiyecemde

Merhaba oncelikle Rabbim kolaylik versin sana. Seninle benzer seyleri yasadik cok cok hemde . Bende 18 yasinda evlendim gorucu usulü benim aklimda hic evlilik yokken. Bende esimi çok seviyorum bir sıkıntımız yok. Kayinvalideler ayni benim belki daha fazla. Neler yapti bana neler

Surekli beni elestiriyordu herkese karsi ozellikle esime cok sikayet ediyordu. Hamileydim yedigim domatese kadar laf söylüyordu 7 aylik hamileydim duvar dahil butun bayram temizligini bana yaptirdi. Surekli nerden geldin bana bela oldun. Yok delidir vs baya seyler.
Alisverise karışır alma birsey birine gitmeme karisir izin vermiyor gitme bir yere. Yemegimi yer yuzunu buruşturur herkes cok begendigi halde.

Ben ne yaptım ilk is evleri ayirdik ev ustundeydik yanı saygimi elimden gekdigince bozmadım. Herseyi ogrendim yemek temizlik borek baklava konserve aklına ne gelirse onun bilmediklerini bile yapıyorum. O dahil kimseye minnet etmiyorum. Herkes beni beğeniyor o dahil.

Bilmiyorum sabrimin karşılığımi baska birsey mi aramiz baya iyi bana karsi baya iyi artik eskiye nazaran birsey olduğunda da ufak tefek sabrediyorum esimin hatrina yeri geldimi kendimide savunuyorum

Bana gore bazi insanlar ne yaparsan yap begendiremezsin hep daha fazlasini ister benimkide öyle. Ben elimden geleni yapiyorum Allah icin. Kendimi begendirmek icin uğraşmıyorum. Sende ilk is evini ayir sık gitme hele bu ara hic gitme ne kadar uzaga tasinsan okadar iyi.

mesela sana bi örnek vereyim kek yaptın diyelim eşin evdeyken ver eline annenlere götürebilir misin? Gerçi geçen verdiğimi beğenmemişti burun kıvırmıştı ama olsun benim içim rahat etmez vermeden de. Bırak gerisini kaynanan düşünsün. Politik olmayı zamanla öğreniyor insan..

Uzağa taşınmak tek gayem ama eşimi doldurdu uzağa gitmeyin yakında olun diye eşim o yüzden yakınlarda ev arıyo

Keske nokta virgul bir sey kullansaydin.

Esin senin yanindaysa, kaynanaya uymuyorsa cok tinlama. Ayilir bayilir alisir. Esinle iyi olmaya bak kaynanaya yaranmaya calisma. Olmus bir hata konusmussun, kesin o da senin dedikodunu yapmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…