- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
-
- Konu Sahibi Amaki hayal
Pekte farkları yok aslında. Kedim bebekken gecenin bir yarısı beni uyandırıyordu. Kızım oldu , o da aynı şekildeHic kedi bakmadim. Hatta cok korkarim ben kedilerden. Ama sen oyle bi anlatmissin ki insan yavrusundan bi farki yokmusGozumde kizim canlandi birden. O da dis cikarirken bizi isiriyo Bir yerlere tirmanmaya calisiyo falan
Hah işte bu da bir gülüşüne dünyayı değişmem sendromuYa bende bi kere geldigimde merdiven boyunca bembeyaz biseyin assagilara sarktigini gormustum tuvalet kagidiymis megersem banyodan assagi kadar indirmisKesinlikle bende degismem kedimi çok seviyorum bana bicok sey ogretti hayatima renk katti ne kadar yaramaz olursa olsun bi 10 dk kolumda uykuya dalinca huzurlu huzurlu mirlayinca hersey geciveriyo
Bende cok kucukken tirmalama minderi almistim kucuk bi evin icindeydi eve girmekten korktugu icin kesfedemedi cok simdi tirmaliyo ama cani isterse. Benimki buyuk oranda tecrubesizlik oldu kedime bakarken cok korktugum gecenin bi vakti veterineri aradigim cok zamanlar oldu. Tirnaklarjni bile kesemiyodum cani acirsa diye ama bicok seye alistik cok sukur. Kesinlikle kedim bana canlilara farkli gozle bakmayi ogretti bilinc kazandirdi. Sadece bana da degil tum aileme herseyi zamanla birlikte ogrencez insallah kizimlaİlk kedim tekir ve disiydi.Evet koltuklari perdeleri baya güzel halletmisti.Cok oyuncuydu.Yasi büyüdükçe yaramazliklari da azaldı.İkinci kedim de tekir ve dişi.Ama koltularda tek tırmık izi yok sadece bazen perdelere takılıyor .Stor perdem varken onlara birkaç kez asılmışlığı da var .Yalnız şunu farkettim .ikinci kedim de daha tecrübeliyim sanırım .Daha eve gelir gelmez tırmalama ürünlerinden aldık.Ve bebekliginden itibaren orayi tirmalamaya yonlendirdik.Ayrica sık sık tırnaklarını kesiyoruz.Boylece tırnaklarını bileyleme ihtiyacı çok fazla duymuyor galiba.Tabiki her kedinin farklı bir kişiliği var bunu da kabul etmek lazım.Ne olursa olsun hayvanlar Allah'in bizlere bir lütfu bence ...İyi ki varlar ,hayatımıza neşe ve anlam katıyorlar.
Evet minik minik yuzumu yalayisina degismem dunyalari dogrusuHah işte bu da bir gülüşüne dünyayı değişmem sendromu ☺
Ben kedimi ilk sahiplendiğimde çok ağlamıştım ya bakamazsam diye. O zamanki sevgilim şimdi ki eşim beni rahatlatmıştı. Ben onunla sorumluluk almayı ve bağlanmayı öğrendim ve anneliğime de yardımı olduğuna inanıyorum. Onu çok seviyorumBende cok kucukken tirmalama minderi almistim kucuk bi evin icindeydi eve girmekten korktugu icin kesfedemedi cok simdi tirmaliyo ama cani isterse. Benimki buyuk oranda tecrubesizlik oldu kedime bakarken cok korktugum gecenin bi vakti veterineri aradigim cok zamanlar oldu. Tirnaklarjni bile kesemiyodum cani acirsa diye ama bicok seye alistik cok sukur. Kesinlikle kedim bana canlilara farkli gozle bakmayi ogretti bilinc kazandirdi. Sadece bana da degil tum aileme herseyi zamanla birlikte ogrencez insallah kizimla
Ay evetttt minicik dilleri küçücükte ağızlar varEvet minik minik yuzumu yalayisina degismem dunyalari dogrusu
Bende hayatimda hic bakmamistim hatta bakmayi gectim kucagima alip sevmemistim bile cok buyuk bi eksiklik gercekten. Simdi sokaktaki kedileri gorunce nasil yasiyolar diye uzuluyorum. Benim kizim yumusacik yataginda yatarken bile aman usumesin qman susuz kalir vs diye endiseleniyorum kimbilir o canlar neler yasiyo. Ilk once evinizin onunde beslemekle baslayabilirsiniz ne kadar muhtac olduklarini gorunce korku falan kalmiyoHic kedi bakmadim. Hatta cok korkarim ben kedilerden. Ama sen oyle bi anlatmissin ki insan yavrusundan bi farki yokmusGozumde kizim canlandi birden. O da dis cikarirken bizi isiriyo Bir yerlere tirmanmaya calisiyo falan
Dilini yerim ya valla onu optugum kadar esimi opmuyorum heraldeAy evetttt minicik dilleri küçücükte ağızlar var
Sanırım ben deDilini yerim ya valla onu optugum kadar esimi opmuyorum heralde
Kesinlikle iyiki varlar. Benimki bide annesinden cok erken ayrildigi icin cok nadir zamanlarda battaniyesini emiyo. Ya oyle icim gidiyoki gomlegimin icine atip ise goturesim geliyo kuzucugumuBizim bir de sokakta iki çocuğumuz var. Biri kız biri oğlan. Kız çok konuşkan. Beni görünce miv miv hemen geliyor ç☺Ay cidden iyi ki varlar ya
Evet bebek kediler yapıyor onuKesinlikle iyiki varlar. Benimki bide annesinden cok erken ayrildigi icin cok nadir zamanlarda battaniyesini emiyo. Ya oyle icim gidiyoki gomlegimin icine atip ise goturesim geliyo kuzucugumu
Evet bazen soyleniyo kizim niye sinirlendin yine diyorjm evin ergeni tabi biseyde denmiyoSenin kedi homurdanıyor mu hiç? Bizimkinin bir de o huyu var.
AynenEvet bazen soyleniyo kizim niye sinirlendin yine diyorjm evin ergeni tabi biseyde denmiyo
Kizimda yapiyo arada ya bi guvensizlik mi var kotu bisey hissediyo da ondan mi yapiyo diye veterineri bunalttim artik aliskanlik olmus zamanla gecer dediEvet bebek kediler yapıyor onu
Yerim onu yaaAynen ☺Bir de benimkinin kızdığı zaman bir iç çekmesi var. Sanki La Havle çekiyor
Seviyorum merkezzzzzzYerim onu yaa