yaralı kartalıma maşallahh!!!

Kendini kaşıtmasına evet bebekken alıştırmak gerekiyor ama ben dışarıdan gelen bir kuşumu alıştırmıştım sonradan. Elime gelmeye başladıktan sonra omuzumda uyuklamasına izin veriyordum. Arada kaşınıyorlar ya o kaşındıkları zaman hemen yavaşça parmağımı yaklaştırıp yavaş yavaş ben de kaşımaya başladım boynunu başını :) önceleri farkedince kızıyordu gagasıyla ittiriyordu, ama zamanla kaşımama izin vermişti. En sonunda da kafasını kendi eğiyordu kaşıyayım diye :)) deneyin isterseniz sizde de işe yarar belki :)

hep deniyorum bunu ama yok istemiyo kızıyo :)

nekadar güzel ya....inşallah o kıvama gelir paşacım...

[QUT E="pinoe post: 41239783, member: 622676"]kuş evi gibi ne eğlenceli.[/QUOTE]
Benim icin oyle ama esim isteyene vet diyor, hepsi benim bebeklerim kiyamiyorum

ayyy ya valla kızım demek çok zor geliyor :) genelde dişi dediler..veteriner erkek büyük ihtimal dedi..ama iyi bir kuşçuya sorucam..

ben çok meraklıyımdır canım muhabbet kuşlarına çocukluğumdan beri hep olmuştur kuşum, dişi gibi duruyor %80 ama tabiki kuşcu yakından bakınca daha farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…