bizimki seviyo ele gelmeyi, elimi uzatırken daha hemen geliyo gel dememe falan gerek yok yani :) ama kendini sevdirmyi sevmiyo işteahh canım ya tripte atarmış :)muhabbet kuşları ele gelmeyi sevmezmiş..yani uzakta sevicez onları..
Hayir canim etmiyorlar daha 1 ayliklar isirmaya calisiyorlar elime konup duruyorlarayyy maşallah canım ya..hiç kavga etmiyorlar mı?hepsi çok tatlı...
biz yanında yemek yemiyoruz, mutfağa sokmuyoruz herşeye saldırdığı kendine zarar verir diye korkuyoruz, bizim erkekte küsmüştü bana bi kere ona kızdım diye 2-3 gün glmedi bana kaçtı hep, çok dışlanmış hissettim kendimi
bide facede bi grup var orda resimlerini paylaşıyolar koyunlarında uyutanlar, kafasını sevdirenler çok özeniyorum onları görünce ama bizimki izin vermiyo. omzuma gelip konuşsun dursun ama ben ona hiç dokunmiyim kızıyo hemen, bebekken alıştırmamız gerekiyomuş bilememişiz
Yok canim 9 oldular simdianamm 4 tane mi kuşunuz var?
hep deniyorum bunu ama yok istemiyo kızıyo :)Kendini kaşıtmasına evet bebekken alıştırmak gerekiyor ama ben dışarıdan gelen bir kuşumu alıştırmıştım sonradan. Elime gelmeye başladıktan sonra omuzumda uyuklamasına izin veriyordum. Arada kaşınıyorlar ya o kaşındıkları zaman hemen yavaşça parmağımı yaklaştırıp yavaş yavaş ben de kaşımaya başladım boynunu başını :) önceleri farkedince kızıyordu gagasıyla ittiriyordu, ama zamanla kaşımama izin vermişti. En sonunda da kafasını kendi eğiyordu kaşıyayım diye :)) deneyin isterseniz sizde de işe yarar belki :)
ayy canlarım ya hepsini birden dışarı salınca nekadar güzel olurrHayir canim etmiyorlar daha 1 ayliklar isirmaya calisiyorlar elime konup duruyorlar
işte öyle demek istedim yanlış olmuş :) elletmiyorlar kendilerini..bizimki seviyo ele gelmeyi, elimi uzatırken daha hemen geliyo gel dememe falan gerek yok yani :) ama kendini sevdirmyi sevmiyo işte
nekadar güzel ya....inşallah o kıvama gelir paşacım...Kendini kaşıtmasına evet bebekken alıştırmak gerekiyor ama ben dışarıdan gelen bir kuşumu alıştırmıştım sonradan. Elime gelmeye başladıktan sonra omuzumda uyuklamasına izin veriyordum. Arada kaşınıyorlar ya o kaşındıkları zaman hemen yavaşça parmağımı yaklaştırıp yavaş yavaş ben de kaşımaya başladım boynunu başını :) önceleri farkedince kızıyordu gagasıyla ittiriyordu, ama zamanla kaşımama izin vermişti. En sonunda da kafasını kendi eğiyordu kaşıyayım diye :)) deneyin isterseniz sizde de işe yarar belki :)
aaaa yanlış anlamışım çok pardon...Maviş yaşıyoo :) ilgin duyarlığın ssayesinde iyi dahada iyi olacaktır :)
kesinlikle bende anlamıyorum..Ben zaten hayvan sevmeyen insanları anlayamıyorum
Kafese koyamiyorumki cokmak istiyorlar,herkes istiyo ama kiyamiyorumayy canlarım ya hepsini birden dışarı salınca nekadar güzel olurr
teşekkür ederim canım inşallah dahada iyi olur..bu hali bizi çok şaşırttı çünkü ayağı arkaya doğruydu şimdi ön tarafta enazından dengesini sağlayabiliyor..
bizim kartalda dışarısını çok seviyor ama olduğu yerde duruyor seside çıkmıyor..Kafese koyamiyorumki cokmak istiyorlar,herkes istiyo ama kiyamiyorum
ayyy ya valla kızım demek çok zor geliyor :) genelde dişi dediler..veteriner erkek büyük ihtimal dedi..ama iyi bir kuşçuya sorucam..
ben çok meraklıyımdır canım muhabbet kuşlarına çocukluğumdan beri hep olmuştur kuşum, dişi gibi duruyor %80 ama tabiki kuşcu yakından bakınca daha farklı :)[/QUOTE
haftaya birkez daha veterinere götürücem..bu sefer dişi mi erkek mi kesin birşey söyleyin dicem :)tünek koydum dün akşam tek ayağını kaldırıyor..bu sabah aldım yine tünekleri..onu taktım kafama
zelibon çok tatlısın başında yasin falan okuman çok hoş geçmiş olsun