yaralı kartalıma maşallahh!!!

Benim de mavişim vardı cici kuş derdi çok hiperaktif bi kuştu ayna güzeliydi çok geçmiş olsun iyi görünüyo maşallah

mavişin için çok üzüldüm...kartal eski haline göre gerçekten çok iyi...ama işte daha ötmüyor bize alışmadı...

ayy inşallah kediler yememiştir...canım ya öyle konuşan cana yakın kuş binde bir çıkıyormuş..şuan kartalda aynı arada uçuyor yukarı bir yere yada koltuk üstüne tünüyor orda duruyor sessizce..ilgi lazım sürekli bizde çalışıyoruz ancak akşam gidiyoruz eve..

Bizim boncuk bey pek konuşmazdı iki kelime sadece boncuk boncuk diye kıçını yırtardı canı isteyince bi de ağzının içine kadar girip öpücük öpücük diye delirtirdi çünkü bi kere öpmen yetmez sürekli onu öpüceksin bide ağzını açıcaksın o kafasıı ağzına sokucak oralarıda karıştırcak sen hiç ona müdahale etmiceksin Allahım nasıl çıldırtırdı beni bazen biri gelsin iki kelime konuşturmazdı bide sinirlenince o kafayı hızlı hızlı sallaması ben onu civciv sever gibi seviyodum ya gelip ben yatıyosam saçlarımı arasına girip benle uyurdu resim çekilirken poz veriyodu ya bir sürü resmi var annemin cep telinde ekranında hala onun resmi duruyor sanki ailenin bir ferdiydi çok özledim yaaa

Kartalınızı yerim uyarmadı demeyin zamanla o size alışır zaten. Hayvanlar kimin onları ne kadar sevdiğini hissediyor bence.En kısa zamanda aranızdan su sızmaz.

kıyamam canım ya...evin bir ferdi oluyorlar..çok evcilleşmiş sizin kuşunuz..inşallah bizimkiside öyle olur..

hadi biz insanlar sağlıklı sağlıksız herşeyi yiyip kanser oluyoruzda, bu minicik masumlar nasıl kanser oluyo ya kıyamam
15 yaşında nasıl konuşuyomuştur o. benimde erkek 2.5, dişi 1.5 yaşında Allah onlarada öyle uzun ömürlr versin

Kartalınızı yerim uyarmadı demeyin zamanla o size alışır zaten. Hayvanlar kimin onları ne kadar sevdiğini hissediyor bence.En kısa zamanda aranızdan su sızmaz.

ayy canım ya gel ye tabiki...inşallah dediğin gibi olur..eşimde bende çok seviyoruz kartalımızı :))

canım senin kuşun dişi kuş sanırım

muhabbet kuşları diğer hayvanlardan daha dayanıklı. özellikle elinizdeki renkli olanlar doğal ortamda da bu renkteler. diğer renkten olsa çoktan hakkın rahmetine kavuşmuştu.bunların genleri sağlam.

Biz de anlayamamıştık.. Zavallım veterinerin bir kaç aya ölür demesine rağmen 3-4 yıl yaşadı o halde.. Üstüne yumurtalıklarındaydı kanser ve o kadar şişmişti ki kuyruğunu kaldıramıyordu.. Evet oğlumun maşallhı vardı çok gevezeydi :) boncuktu adı :) bizimle sofraya oturur tabaklarımızı diderdi, eve geldiğimizi duyunca anahtar sesinde hemen bağırır, isimlerimizi söylerdi :) eğer o seslendiğinde ilgilenmezsek küsme huyu bile vardı dönerdi arkasını kabarır cıvcıvcıv söylenirdi arada da pis boncuk deyip dururdu suyu yada yemi azalsa yada kirlense ayrı öterdi, bizim yediğimize göz dikse canıııımm diye yağcılığa başlardı :)) her yediğimize içtiğimize sulandığından bardağa düşmüşlüğü bile vardı kuyruğundan tutup çıkarmıştık

biz yanında yemek yemiyoruz, mutfağa sokmuyoruz herşeye saldırdığı kendine zarar verir diye korkuyoruz, bizim erkekte küsmüştü bana bi kere ona kızdım diye 2-3 gün glmedi bana kaçtı hep, çok dışlanmış hissettim kendimi
bide facede bi grup var orda resimlerini paylaşıyolar koyunlarında uyutanlar, kafasını sevdirenler çok özeniyorum onları görünce ama bizimki izin vermiyo. omzuma gelip konuşsun dursun ama ben ona hiç dokunmiyim kızıyo hemen, bebekken alıştırmamız gerekiyomuş bilememişiz

Gözünüz aydın. Bu gün ben de bir muhabbet kuşu alacağım. Oğluma karne hediyesi sözüm var:))

köpekler kedilerde oluyormuş çok şaşırmıştım hatta aşıları bile var...canlarım ya bizim gibi deillerki dertlerinide anlatamıyorlar..

ahh canım ya tripte atarmış :)muhabbet kuşları ele gelmeyi sevmezmiş..yani uzakta sevicez onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…