yarali hali ile 3 terörü öldüren polis kardesimizin alnindan öpüyor ve tesekkürlerimi sunuyorum.allah polislerimizi ve askerlerimizi korusun daima yaninda olsun insallah.
Şehit kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Kızdığım bi nokta var neden dağdaki terörü yok etmeye çalışırken içimizdekileri unutuyoruz yaa, asıl ciğerimizi yakanlar içimizdekiler. Gazetede okuduğum kadarıyla yaralı polislerimizi elçiliğe almamışlar birde amerikan polisleri çatışma sırasında dışarıya çıkmamış. Bu ne demek oluyor şimdi!!!
Kapı arkası kendi toprakları oluyormuş akşam haberlerde söyledi
Biz olsak hemen yardımlarına koşarız
Buda bizim nasıl bir millet olduğumuzu gösterir
handanımm bu bence bizim hayatımızın ne kadar ucuzzzz olduğunu gösteriyorrrr.......
Kapı arkası kendi toprakları oluyormuş akşam haberlerde söyledi
Biz olsak hemen yardımlarına koşarız
Buda bizim nasıl bir millet olduğumuzu gösterir
şimdi arkadaşım ben tamda burda dizlerimi döver vah denizim vah yusufummm vahhh memedimmm derimmmArkadaşlar bu polisimize ABD Konsolosluğundan bir çiçek gönderilmiş.
Bizim polisimiz de bu çiçeği geri göndermiş. Kabul etmemiş.Şeniz
Utanmaz herifler kapıdan içeri almayın sonrada geçmiş olsuna çiçek gönderin.:mymeka:
İşte bunların gerçek yüzleri. Bizler bile gördükte görmesi gerekenler neden görmezlikten geliyor.
.......Ölen polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı kurtulan polisimizede acil şifalar diliyorum.
handanımm bu bence bizim hayatımızın ne kadar ucuzzzz olduğunu gösteriyorrrr.......
şimdi arkadaşım ben tamda burda dizlerimi döver vah denizim vah yusufummm vahhh memedimmm derimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?