yarali hali ile 3 terörü öldüren polisimizin alnindan öpüyor ve tesekkür ediyorum

tuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2007
184
3
96
Diğer
yarali hali ile 3 terörü öldüren polis kardesimizin alnindan öpüyor ve tesekkürlerimi sunuyorum.allah polislerimizi ve askerlerimizi korusun daima yaninda olsun insallah.

bende tebrik ediyorum işte bizim polisimiz. helal olsun.:hooray::hooray:

yarali hali ile 3 terörü öldüren polis kardesimizin alnindan öpüyor ve tesekkürlerimi sunuyorum.allah polislerimizi ve askerlerimizi korusun daima yaninda olsun insallah.

Amin canım,çok ii olmuş.Allah'ım şehitlerimize de rahmet eylesin,ailelerine sabır versin.çok çok üzüldüm. senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
bir polis eşi olarak allah o polisimizden ve tüm polislerimizden razı olsun şehitlerimizin ailesine sabırlar versin rabbim
yarılı haliyle 3 leşe imzasını atan polisimiz allah seni ailene bağışlasınnn

helal olsun bizim asker ve polislerimize onların sayesinde korkusuzca yata biliyoruz inşallah terörün sonu gelir şehitlerimiz nur içinde yatarlar ALLAH RAHMET EYLSİN GERİDE KALAN AİLELERİNE ALLAH SABIR VERİR İMŞALLAH

o polis kardeşimzn alnından öpüyoruum o ölmedi yaralı kurtuldu allaha bin şükür ama şunu unutmayın biz ölürken bile yanımzda en az 3 leş daha götrürrüüz bu vatan sizin gbi çapulculara kalmayacak

Şehit ailelerine başsağlığı, Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum..

Teroristlere lanet, yara aldığı halde arkadaşlarını savunan ve 3 leş seren Şanlı Türk Polisi ne minnetlerimi sunuyorum..

Şehit kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Kızdığım bi nokta var neden dağdaki terörü yok etmeye çalışırken içimizdekileri unutuyoruz yaa, asıl ciğerimizi yakanlar içimizdekiler. Gazetede okuduğum kadarıyla yaralı polislerimizi elçiliğe almamışlar birde amerikan polisleri çatışma sırasında dışarıya çıkmamış. Bu ne demek oluyor şimdi!!!

kahramanca ,çarpışan şehit polislerimize ,Allahdan rahmet diliyorum yaralı polis'lerimize acil şifalar diliyorum...Rabbim ailelerine sabırlar versin...
hainleri Allah kahreylesin diyorum..
Vatanı için canını ortaya koyan polislerimizi alınlarından bende öpüyorum..

bir asker eşi olarak 2 gundur çok kötüyümmm.. ölen polislerdne birinin eşi 8 aylık hamileymiş ne acıı.. rabbim sabır versinn.. ne desek bilmiyorum ama herseyin hayırlısıı olsunnnn.. mekanları cennet olsunn

Kapı arkası kendi toprakları oluyormuş akşam haberlerde söyledi
Biz olsak hemen yardımlarına koşarız
Buda bizim nasıl bir millet olduğumuzu gösterir

haberleri izleyince şehit polislerimizi duyunca resmen kanım dondu.hemen eşi ,çocukları,anne ve babaları aklıma geldi.bende 3 teröristi öldüren polislerimize tesekkür etmek istiyorum.en azından ellerini sallaya sallaya gezemediler türkiyemizde.ölen polislerimize allah rahmet eylesin.yakınlarına sabırlar versin diyorum.
TÜRK POLİSİMİZDEN VE VATANIMIZI KORUYAN TÜRK ASKERLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM.

Son düzenleme:

Demek kendi topraklarıymış o zaman biz neden oranın güvenliğini sağlıyoruzki bırakalım kendileri korusunlar, neden bizim canımız yansın. Aslında kendi canımızın acımaması için böyle insanlara yardım etmemeliyiz. Terörle işbirliği yapmadıkları ne malum!! ben şahsen amerikaya güvenmiyorum

cimcimecigim yazdiklarina oldugu guibi katiliyorum.abd ye bende hicbir zaman güvenmedim iki yüzlü oynuyor
lar

Arkadaşlar bu polisimize ABD Konsolosluğundan bir çiçek gönderilmiş.
Bizim polisimiz de bu çiçeği geri göndermiş. Kabul etmemiş.Şeniz
Utanmaz herifler kapıdan içeri almayın sonrada geçmiş olsuna çiçek gönderin.:mymeka:
İşte bunların gerçek yüzleri. Bizler bile gördükte görmesi gerekenler neden görmezlikten geliyor.
Ölen polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı kurtulan polisimizede acil şifalar diliyorum.

Peki saldırı sırasında neredelermiş, şimdimi polisimiz değerli oldu, gerçekten polis kardeşimi bu davranışından dolayı kutluyorum. Kızlar inanın bu haberleri okudukça o kadar sinirleniyorumki bize bunları yaşatmaya hakları yok ama biz türkler buna izin veriyoruz. Yapacak bişeyler olmalı, etrafımızdaki bu terörü (amerika, pkk vb.) yok etmenin bi yolu olmalı...

handanımm bu bence bizim hayatımızın ne kadar ucuzzzz olduğunu gösteriyorrrr.......
şimdi arkadaşım ben tamda burda dizlerimi döver vah denizim vah yusufummm vahhh memedimmm derimmm

handanımm bu bence bizim hayatımızın ne kadar ucuzzzz olduğunu gösteriyorrrr.......

şimdi arkadaşım ben tamda burda dizlerimi döver vah denizim vah yusufummm vahhh memedimmm derimmm

Hemde nasıl vahh arkadaşım hemde nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…