Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence atılmassa daha ii ben doktora gittim dedim böle böle adam bana oradaki derin ölmüş o deriyi kesip dikecez dedi hem doktorlu bi iş olduğu için gayet sağlıklı annenizi we kocalarınızı ikna etme açısından
canm cok uzuldum sana gecmiş olsun bıle bıle rıske gırmıs dr cok bılırler ınsanıda konusturmazlar hiçKolumda bi kazadan kalma oldukça derin ve büyük bi yara izi var..doktor dikiş atmayalım iz kalır yapıştıralım dedi ben kabul etmedim çünkü o yapıştırılan flastere alerjim var bunu doktora belirtmeme ragmen avrupa ürün kullanıyoruz alerji yapmaz dedi klava:klava:sen bizden daha iyimi bileceksin iz kalmasın diye seni düşünüyorum dedi..ee bende bişi diyemedim alerji olmayacagım konusunda her garantiyi verdi ve kolumdaki yara yapıştırıldı tahminen 4-5 saat içinde kolum şişti kızardı yara karnıbahar gibi açıldı alerji yaptı yani tekrar doktora gittim alerji yapmış dedi(sanki ben bilmiyorum)artık dikişte atamayız pansumanla idare edecez geçene kadar dedi..tabi sonuç berbat bi yara izi..plastik cerraha gittim daha sonra bana yara ve yanık izleri için kullanılan bi silikon verdi ssk karşılamıyor ve çok pahalı bi umut dedim aldım 1 yıl kullandım hiç bişey olmadı yaranın rengi açıldı sadece...
şimdi doktora gidiyorum şu bahsettiginiz CONTRACTUBEX den yazdırıcam..belki o biraz hafifletir...:uhm::uhm: