- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
-
- Konu Sahibi sweetygirll
Sgk karsiliyor mu internetten baktimda bütçeye göre cok fazla benim icin
Kantaron yağı hücreleri çok hızlı yeniliyorArkadaslar yara yerinin cabuk toparlanmasi için iyi bir krem tavsiyeniz var mi iz kalmamasi icin kullanicam cok acill.. ve gercekten ise yariyor mu o iz kalacaksa zaten kaliyor mu
bu kremi yüzümdeki sivilce lekelerine sürdüm sadece 8 gün kullandım ve o bölgeyi komple soydu deri yok orda, şimdi kullanmayı bıraktım. Derim kendini yeniler mi yanlış giden bir şey var mı merak ettimContractubex. Doktorum guatr ameliyatımdan sonra bunu vermişti
Hiç bilgim yok, doktor tavsiyesiyle kullanmadınız mı ? Bende hiç öyle bir şey olmamıştı.bu kremi yüzümdeki sivilce lekelerine sürdüm sadece 8 gün kullandım ve o bölgeyi komple soydu deri yok orda, şimdi kullanmayı bıraktım. Derim kendini yeniler mi yanlış giden bir şey var mı merak ettim
doktor scarex kullan dedi ondan memnun kalmadım bunu kullandımHiç bilgim yok, doktor tavsiyesiyle kullanmadınız mı ? Bende hiç öyle bir şey olmamıştı.
oglunuzda da soyulma oldu mu acaba?Kesinlikle contractubex derim..oglumun goz kenarina on dikiş atıldı bu ilac sayesinde iz kalmadı nerdeyse...
darısı basıma diyelim cok az kullanmama ragmen bayagı soydu insallah yeni deri gelirEvet evet ilaci sürüyorduk kuruyunca kabuk gibi kalkiyordu..hatta tembihliyordum sakın sen kaldirma kendi düşsün diye..sanirim üst deriyi kurutup kabuk olarak dusuruyor ilaç .. boyle boyle gecti
Inşallah, size de gelmis gecmis olsundarısı basıma diyelim cok az kullanmama ragmen bayagı soydu insallah yeni deri gelir
tamamen soydu derken? deri kabuk şeklinde kalktı mı? yoksa sadece kızarıklık şeklinde mi soydu? bende ona göre almayı düşünüyorum. çünkü benimde derinin bir bölgesi tamamen başka renk onu da soyup atar mı acaba?bu kremi yüzümdeki sivilce lekelerine sürdüm sadece 8 gün kullandım ve o bölgeyi komple soydu deri yok orda, şimdi kullanmayı bıraktım. Derim kendini yeniler mi yanlış giden bir şey var mı merak ettim
kızarıklık var orda ve deri yok, eczacı böyle olmaması lazımdı dedi yani deri gelmeyecek heralde.. Dikkatli kullanıntamamen soydu derken? deri kabuk şeklinde kalktı mı? yoksa sadece kızarıklık şeklinde mi soydu? bende ona göre almayı düşünüyorum. çünkü benimde derinin bir bölgesi tamamen başka renk onu da soyup atar mı acaba?
Suan izler gectimi benimde cok lekem vardarısı basıma diyelim cok az kullanmama ragmen bayagı soydu insallah yeni deri gelir
malesef düzenli kullanamadım zaten cok lekelendi yüzüm birdenSuan izler gectimi benimde cok lekem var
Benim batik lekeleri sadece expigment gecirdi ama az daha varmalesef düzenli kullanamadım zaten cok lekelendi yüzüm birden