Yara izi kremi

Sgk karsiliyor mu internetten baktimda bütçeye göre cok fazla benim icin :KK43:

Contratubexten daha etkili scarex var. Tüpü daha küçük olduğu için daha ucuz fiyatı. Bir de bitane daha muadili var bunların ama adı gelmedi aklıma şuan. Belki o daha da ucuzdur. Yalnız bunlar açık yaraya sürülmez. Mesela ameliyat oldunuz diyelim yara iyileşip dikişler çıktıktan sonra kullanmaya başlarsınız. Bir de her tip izde ve her ciltte işe yaramazlar. Sadece içlerindeki silikon dokuyu bastırıp kabarık skar olmasını önlüyor benim anladığım kadarıyla. Yaraya bağlı olarak güneşe çıkılacağında yüksek faktörlü güneş kremi sürmek, akşamları da madecassol tarzı cilt yenileyici bir krem kullanmak daha faydalı olabilir.

Contractubex. Doktorum guatr ameliyatımdan sonra bunu vermişti
bu kremi yüzümdeki sivilce lekelerine sürdüm sadece 8 gün kullandım ve o bölgeyi komple soydu deri yok orda, şimdi kullanmayı bıraktım. Derim kendini yeniler mi yanlış giden bir şey var mı merak ettim🙏🏻

bu kremi yüzümdeki sivilce lekelerine sürdüm sadece 8 gün kullandım ve o bölgeyi komple soydu deri yok orda, şimdi kullanmayı bıraktım. Derim kendini yeniler mi yanlış giden bir şey var mı merak ettim🙏🏻
Hiç bilgim yok, doktor tavsiyesiyle kullanmadınız mı ? Bende hiç öyle bir şey olmamıştı.

Kesinlikle contractubex derim..oglumun goz kenarina on dikiş atıldı bu ilac sayesinde iz kalmadı nerdeyse...

Evet evet ilaci sürüyorduk kuruyunca kabuk gibi kalkiyordu..hatta tembihliyordum sakın sen kaldirma kendi düşsün diye..sanirim üst deriyi kurutup kabuk olarak dusuruyor ilaç .. boyle boyle gecti

Evet evet ilaci sürüyorduk kuruyunca kabuk gibi kalkiyordu..hatta tembihliyordum sakın sen kaldirma kendi düşsün diye..sanirim üst deriyi kurutup kabuk olarak dusuruyor ilaç .. boyle boyle gecti
darısı basıma diyelim cok az kullanmama ragmen bayagı soydu insallah yeni deri gelir🙈

tamamen soydu derken? deri kabuk şeklinde kalktı mı? yoksa sadece kızarıklık şeklinde mi soydu? bende ona göre almayı düşünüyorum. çünkü benimde derinin bir bölgesi tamamen başka renk onu da soyup atar mı acaba?

tamamen soydu derken? deri kabuk şeklinde kalktı mı? yoksa sadece kızarıklık şeklinde mi soydu? bende ona göre almayı düşünüyorum. çünkü benimde derinin bir bölgesi tamamen başka renk onu da soyup atar mı acaba?
kızarıklık var orda ve deri yok, eczacı böyle olmaması lazımdı dedi yani deri gelmeyecek heralde.. Dikkatli kullanın

X