- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- Konu Sahibi sweetygirll
Arkadaslar yara yerinin cabuk toparlanmasi için iyi bir krem tavsiyeniz var mi iz kalmamasi icin kullanicam cok acill.. ve gercekten ise yariyor mu o iz kalacaksa zaten kaliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmini yazabilir misiniz?Ben dizimi cok sert bir yere carpmistim. Haftalarca yesil-mor bir renk olarak kaldi. Sonraki bir sene boyunca da kara bir iz gibi dizimde duruyordu. Devlet hastanesinin cildiyesine gittim. Bir jel verdiler.
Nasil bir mucizeyse 2. Gun komple yok oldu bir yillik izim.
Bence endiselenme. Cilt kendini yenileyen birsey. Ve farmakoloji cok ileride bu konuda
Ismini hatirlamiyorum ama hatirlasam da yazmak hic dogru olmaz. Herkesin problemi farklidir. Belki benimki sizin gibi distan yaralar icin degil,içerde olusan ezikler icin bir kremdir.İsmini yazabilir misiniz?
Yok doktora sormadan ilaç kullanmam zatenIsmini hatirlamiyorum ama hatirlasam da yazmak hic dogru olmaz. Herkesin problemi farklidir. Belki benimki sizin gibi distan yaralar icin degil,içerde olusan ezikler icin bir kremdir.
En iyisi bir doktora gorunmeniz ve onun verdigi kremi kullanmaniz. Devlet hastanelerine randevusuz bile gidebiliyorsunuz. Ya da mhrs.com dan hemen randevu olusturabilirsiniz
Şimdi yara oldu ama iz kalmasin istiyorum o yüzden cildiyeye mi gitsem kiContractubex. Doktorum guatr ameliyatımdan sonra bunu vermişti
altı üstü bir krem buraya ballandırarak yazıp isim vermemek de çok saçma. sırf insanlar merak edip sorsunlar diye yazıyorsunuz. madem isim vermicen niye gelip gıcıklık yapıyorsunIsmini hatirlamiyorum ama hatirlasam da yazmak hic dogru olmaz. Herkesin problemi farklidir. Belki benimki sizin gibi distan yaralar icin degil,içerde olusan ezikler icin bir kremdir.
En iyisi bir doktora gorunmeniz ve onun verdigi kremi kullanmaniz. Devlet hastanelerine randevusuz bile gidebiliyorsunuz. Ya da mhrs.com dan hemen randevu olusturabilirsiniz
Hee, ben konu sahibisiniz sandim.Yok doktora sormadan ilaç kullanmam zaten
Konu sahibi değilim. Sadece anlattığınız izden bende de var. Randevum vardı gitmişken sorarım diye düşünmüştüm.
Yine de sağolun:)
Tovbe tovbee...altı üstü bir krem buraya ballandırarak yazıp isim vermemek de çok saçma. sırf insanlar merak edip sorsunlar diye yazıyorsunuz. madem isim vermicen niye gelip gıcıklık yapıyorsun
Bir uzmandan yardım almanız en doğrusu tabikiŞimdi yara oldu ama iz kalmasin istiyorum o yüzden cildiyeye mi gitsem ki
Kremi ben sormuştum. Benlik bi sıkıntı yok size ne oldu ki anlamadımaltı üstü bir krem buraya ballandırarak yazıp isim vermemek de çok saçma. sırf insanlar merak edip sorsunlar diye yazıyorsunuz. madem isim vermicen niye gelip gıcıklık yapıyorsun
Sgk karsiliyor mu internetten baktimda bütçeye göre cok fazla benim icinContractubex. Doktorum guatr ameliyatımdan sonra bunu vermişti
Karşılamıyordu galiba .Ben ameliyat olalı bi 15 sene olmuştur. Doktora danışın ,o zaman bütçenize uygun olan bir krem verecektir mutlaka . Geçmiş olsun bu arada.Sgk karsiliyor mu internetten baktimda bütçeye göre cok fazla benim icin
sen yine de bir daha sor eczaneye ama bu tarz kremleri sgk karşılamıyor.hatta cildiye ürünlerini büyük oranda karşılamıyor.Sgk karsiliyor mu internetten baktimda bütçeye göre cok fazla benim icin
ben zaten sizi savunmak için falan yazmadım. yorumu okuyunca öyle hissettiğim için yazdım.Kremi ben sormuştum. Benlik bi sıkıntı yok size ne oldu ki anlamadım
yenGEnC ilaç ismi için teşekkür ederim