• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

Dun aksam kanda gebelik testi yaptrdim 16cikti ve gebeyim duygusunu sadece bir gece yasayabldm bugun adet kanamam basladi megerse kimyasal gebelikmis cok uzuldum iki yil oncede kimyasal gebelk yasamstm.neden kimyasal oluyor bebek neden tutunamyor benm durumumda olan varmi aceba :(

herseyden önce umudunu kaybetme. yukarida durumumu anlatmistim. Bende uu luyum ve su an 5 aylık bir kızım var çok şükür kucağıma aldım onu lapa roskopi yaptirmadim her hafta igne vurunarak ve hergün[SIZE=16px .!.:
proges fitil kullanip yatarak gecirdim hamileligimi en onemlisi gunluk 4 litre su ictim doktorum rahimin buyumesi icin bol su icmemi soylemisti tabi şimdi cok kolay anlatiyorum ama cok stresli bir surecti. Allah yardimciniz olsun rahat olmakla çok önemli nuffiun, post: 39058748, member: 370397"]merhaba arkadaşlar dün bende tek boynuzlu rahimim olduğunu öğrendim... yumurta rezervim de az olabilirmiş ... bu topikte bebişi olan oldu mu ne gibi yollar izlediler 152 sayfa olunca okuyamadım hepsini
[/SIZE]
Merhaba

37+2 de kızım dünyaya geldi suan 5 aylık umarım bizim umudumuz diğer bizim durumumuzda olanlara umut olur.

Mrb bende sizler gibiyim yarim rahimliyim..bu ay asilama yapilacak bana..3 gundur ignelerimi kullaniyorum..size sormak istedigim sey benim sagdan mi yumurtlamam gerekir yoksa farketmez mi..sol taraf yok bende..

Kizlar yarim rahimli olarak bilen yok mu ya..benim sol rahim yok..sagdan mi olmasi gerekiyor yoksa farketmiyor mu? Sizler nasik asilama yaptirdiniz tecrubeleriniz yok mu hic

Mrb bende sizler gibiyim yarim rahimliyim..bu ay asilama yapilacak bana..3 gundur ignelerimi kullaniyorum..size sormak istedigim sey benim sagdan mi yumurtlamam gerekir yoksa farketmez mi..sol taraf yok bende..
mrb benmde sol tarafm yok banada asilama yapildigi ay soldan yumurtlamsm ve tutmadi.tutmasi icin sagdan yumurtlamn gerek diye biliyorum.kac yillik evlisin ne zamndan beri yarm rahimli oldunu biliyosn?

Bende oyle tahmin ettim zaten sagdan olmasi gerekir..ben 3 yillik evliyim ve 4 aydir biliyorum..su an igneleri kullaniyorum pazartesi gidicem gelisme var mi diye..senin tedavin ne sekilde devam ediyor..

Bende oyle tahmin ettim zaten sagdan olmasi gerekir..ben 3 yillik evliyim ve 4 aydir biliyorum..su an igneleri kullaniyorum pazartesi gidicem gelisme var mi diye..senin tedavin ne sekilde devam ediyor..
Bizmde agustosta 3 yil olcak 3 ay igneli tedavi gordm bir asilama yapildi hicbiri basarili olmadi sonra laparoskopi hostereskopi oldum.aralk ayindada tupbebek yaptrdk tutmadi.

Hayirlisi canim ya sen yine baya bi asamalardan gecmissin tatlim..benim ilk asilama olcak iste..asilamada olmayacagni biliyorum o yuzden asilamadan sonra yumurta takibiyle deniycem..igneli tedavi ne oluo biraz aciklarmisin..bir de yumurta takibi nasil oluyordu..

Hayirlisi canim ya sen yine baya bi asamalardan gecmissin tatlim..benim ilk asilama olcak iste..asilamada olmayacagni biliyorum o yuzden asilamadan sonra yumurta takibiyle deniycem..igneli tedavi ne oluo biraz aciklarmisin..bir de yumurta takibi nasil oluyordu..
İgneli tedavi dedigm gonal f ignelrle yumurta buyutulmesi ayni asilamadaki asamalrdan geciyosun ama iliski dogal yolla oluyor.

Anladim tatlim peki catlatma ignesi de yapiliyormu normal iliskiden once yoksa yumurtalar buyutulup oyle mi iliski diyorlar..bir de bu tedavinin adi yumurta takibi mi oluyor

Anladim tatlim peki catlatma ignesi de yapiliyormu normal iliskiden once yoksa yumurtalar buyutulup oyle mi iliski diyorlar..bir de bu tedavinin adi yumurta takibi mi oluyor
Evet canm catlatma igneside yapiliyor brn igne oldugu icin igneli tedavi dedim adi yumurta takibi.sen hic hamile kalabildinmi ben iki kez kimyasal gebelik yasadm eger bu ay olmazsa tekrar tupbebek dusunuyorz cok korkuyorm cok uzuluyorm anne olmayi cok istyorm.Rabbim hayirlisyla en kisa zamnda bizede saglkli sihhatli evlatlar nasp etsn.

Evet canm catlatma igneside yapiliyor brn igne oldugu icin igneli tedavi dedim adi yumurta takibi.sen hic hamile kalabildinmi ben iki kez kimyasal gebelik yasadm eger bu ay olmazsa tekrar tupbebek dusunuyorz cok korkuyorm cok uzuluyorm anne olmayi cok istyorm.Rabbim hayirlisyla en kisa zamnda bizede saglkli sihhatli evlatlar nasp etsn.
Bende 2 kere hamile kaldim tedavisiz ama dusukle sonuclandi..doktorlar tutunamio demisti..sonra da yarim rahimli oldugumu ogrendim iste..eger bastan ogrenseydim bunu belki rahime tutunsun diye progestan vs kullanirdim ama kismet degilmis..insallah tup bebege gerek kalmadan bir an once mucizene kavusursun..korkma ve bu dusunceyi kafandan at..stres yuzunden olacagi varsa da olmuyormus..pozitif dusun tatlim sen elinden geleni yap ama kendini yipratmadan..

Bende 2 kere hamile kaldim tedavisiz ama dusukle sonuclandi..doktorlar tutunamio demisti..sonra da yarim rahimli oldugumu ogrendim iste..eger bastan ogrenseydim bunu belki rahime tutunsun diye progestan vs kullanirdim ama kismet degilmis..insallah tup bebege gerek kalmadan bir an once mucizene kavusursun..korkma ve bu dusunceyi kafandan at..stres yuzunden olacagi varsa da olmuyormus..pozitif dusun tatlim sen elinden geleni yap ama kendini yipratmadan..
Dusuklerin kac haftalikti canm.bende ogrenr ogrenmez progestan basladk ama kimyasal gebelikmis dustu yinede.

Biri kimyasaldi dollenme olmus ama adetle gitti onu oyle ogrendim digeri de daha da acayipti ben belirtilerim uzerine doktora gimistim zaten adet duzensizligi oldgu icin hesapta yapamiyordum yogun bi sekilde akintim vardi diye gitmistim test muayene vs yapildi gebelik ihtimalin yok denildi..uzerinden 2 hafta sonra adet oldum basta leke gibiydi sonra ben beyaz et renginde parca dusurdum ama o an felakettim siddetli agri titreme bi usuyordm bi yaniyordum..hastaneye gidemedim yengemin 2 cocuguna bakiyordum o da oyle gitti iste..ondan sonra da hic kalamadim..bu ayda asilama yapilcak iste..doktorlarin hatasi vurdumduymazligi yuzunden 3 senem gitti..

Biri kimyasaldi dollenme olmus ama adetle gitti onu oyle ogrendim digeri de daha da acayipti ben belirtilerim uzerine doktora gimistim zaten adet duzensizligi oldgu icin hesapta yapamiyordum yogun bi sekilde akintim vardi diye gitmistim test muayene vs yapildi gebelik ihtimalin yok denildi..uzerinden 2 hafta sonra adet oldum basta leke gibiydi sonra ben beyaz et renginde parca dusurdum ama o an felakettim siddetli agri titreme bi usuyordm bi yaniyordum..hastaneye gidemedim yengemin 2 cocuguna bakiyordum o da oyle gitti iste..ondan sonra da hic kalamadim..bu ayda asilama yapilcak iste..doktorlarin hatasi vurdumduymazligi yuzunden 3 senem gitti..
Ben yarm rahim oldugum bilinmeden asilama yapildi ben ne kadar israrla doktorlara gittiysem hepsi geri eve gonderdi biseyn yok bebgin olur diye benide oyaladilar benim israrim uzerine ogrendm yarm rahm oldugumu.
rahim filmi cekildi anlasldi.bnm yasim 29 sen kac yasndasn canm hangi ildesn.

Konyadayim.sen cok sanslisin istanbul cok daha iyi buralara gore.yarim rahim konusunda dr.yucel karaman in ismini cok duymustum.
Hangi hastanede bu doktor..sende sanslisin bende 2 sene konyada kaldim ali acar diye bi doktor var cok basarili bi doktor ve cok yogun..firsatin olursa o doktora git derim..benim hic firsatim olmadi malesef..her ilden gelen hastalari var..ve de hepside hamile kalio..meslegine asik bir adam..

Back
X