- 29 Mayıs 2017
- 293
- 73
- 98
- 27
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
-
benim eski burnum güzeldi ondan iyi olamaz o kadar karakteristik kendine has ve seksi gözükemem artık cok mutsuzum yok yani eski halim ölmüş ona bakıyor gibiyim cenaze gibi hissediyorumSeni çok iyi anlıyorum ben de çok etkilendim ve şu an her şey çok yolunda yaşayana zor biz biraz fazla şekilciyiz belki de o yüzden çok etkilendik bilmiyorum ama tek bildiğim bir şey var zamanla geçecek inan bana seneye bu günler aynaya baktıkça mutlu olacaksın
Eskisinden kötü. Ben eski halimi istiyorum. Nefes ve görüntüsü eskisinden kötüSen şaka mısın ya ? Burnun nasıl olduda seni intihara kadar sürükledi çok merak ettim fotoğraf atsana. Millet 3. 4. Burun ameliyatını oluyor ölmeyi düşündürecek kadar kötüyse tekrar ameliyat ol.
Sen öyle düşünüyorsun belkide alışamadın daha çevrende ki insanlar ne diyor ? Madem eski burnundan memnundun niye yaptırdın?Eskisinden kötü. Ben eski halimi istiyorum. Nefes ve görüntüsü eskisinden kötü
Neden bu kadar moralini bozuyorsun kiben diğer yöntemlerle kendimi öldüremem o yüzden silah bakıyorum sanırım ruhsatı almak ıcın bır sure beklıycem bu sefer ölmezde agır yaralı olursam hapse atarlar bari ruhsatlı silahla deneyeyim. bu hayata daha fazla dayanamıyorum ıcımde bir alev yanıyor insanlar hayatı yasıyor ben izliyorum yasayan ölüye döndüm tüm hayat enerjim gitti. gelecğei göremiyorum her anımda eski burnum eski nefesim rahatlıgım mutlulugum guzellıgım var. ben naptım bir ömür bunu nasıl çekerim her saniye nefesim daralıyor sabahları cok kotu uyanıyorum böyle hayata naısl devam etcem. durup günah günah günah diyorum bu sefer de tamam diyip duruyorum ama ölmeyi bekliyorum. ölmeyi bekleyen birisi olarak nasıl yasıycam
Psikiyatr daha iyi olur dedilerTerapi alma şansınız var mı? Semtinizi söylerseniz sizin için iyi bir klinik psikolog arayabilirim ya da online düşünebilirsiniz. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyorum ama kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeniz gerekiyor... Sanki kendinizle alakalı algılarınız bir uçtan diğerine geçmiş ve yıkmak istediğiniz bir imaj haline getirmişsiniz şimdiki halinizi. Guzel olan her şeyi eski burnunuzla ilişkilendirmişsiniz ve kaybettiğinizi düşünerek üzülüyorsunuz ama hiç kimse ve hiçbir güzellik sadece burundan ibaret değil; siz bir bütünsünüz. Kabule geçerseniz daha doğru kararlar alacağınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?