- 29 Mayıs 2017
- 293
- 73
- 98
- 27
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
-
Burun estetiği için mi yaşayabilmek için sebep arıyorsunuz?İstanbulda yasıyorum burun estetiği magduruyum yasamak bile istemiyorum ama ayakta durmaya çalışıyorum. Kulüpte benim gibi olanları çok gördüm. Beraber bir araya gelip konusalım mı hatta goruselım mı yasayabılmek ıcın dayanak arıyorum bır seylerle ugrasıyorum.
sebep arıyorum naptıgımı ben de bılmıyorum ama belkı aynı durumdakı bırıyleyle olmak ıyı gelırBurun estetiği için mi yaşayabilmek için sebep arıyorsunuz?
sebep arıyorum naptıgımı ben de bılmıyorum ama belkı aynı durumdakı bırıyleyle olmak ıyı gelır
Burun ne geri gelir ne de düzelir. Caresi olsa üzülmem ama çaresi yokKendinizi sevin. Hayatın sonu değşl, eminim bahsettiğiniz kadar kötğ değildşr. Hiçkimse sizin kadar dikkat etmiyor. Bunu da yüzünde bi yerinde tedavi/güzelleşme geçirip yanlış uygulanan tedaviyle görüntüm daha da bozulup depresyona giren birisi olarak söylüyorum. Sonrasında iyi kötü düzelttirdim ama hayatın sonu değil. Kendimle barıştım.
Join conversation bu linkten katılabilirsinizmerhaba isterseniz skype'tan bir grup açalım, herkes ismini vermek istemeyebilir ama oradan hem sesli hem mesaj olarak konuşabiliriz
hata verdiJoin conversation bu linkten katılabilirsiniz
tekrar paylaşıyorum Join conversationhata verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?