• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığınız en büyük çılgınlık

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi yaptığımız en büyük çılgınlıkları yazalım hanımlar:KK53:

Benim yaptığım en büyük çılgınlık ise 18 imde evlenmek

bide bu yaz içi 15 metre derinliğinde buz gibi suyla dolu kuşadasındaki zeus mağarasında yüzmekti
kapkaralıktı iyi cesaret ettim valla:KK53:

themt: 36864418 .!.:
Benim yaptığım en büyük çılgınlık ise 18 imde evlenmek

bide bu yaz içi 15 metre derinliğinde buz gibi suyla dolu kuşadasındaki zeus mağarasında yüzmekti
kapkaralıktı iyi cesaret ettim valla:KK53:
  1. Neden 18; de evlendiniz

18 yaşın ve aşkın verdiği heyacan ve mantıksızla eşiminde hemen evlenmek konusunda ısrar etmesinden dolayı evet dedim
beni elinden kaçıracak diye korktu herhal :KK53: ondan bu kadar acele etti jet hızıyla aileler tanıştı söz nişan oldu sonrada evlilik
bana kalırsa en azından 20 yi beklerdim

Nediyelim hayirlisi olsunn abla :)

Sağol çok şükür mutluyum pişman değilim lakin genede çok erken olduğunu düşünüyorum şimdiki aklım olsa aşktan ölsemde beklerdim çünkü evlilik büyük sorumluluk küçücük yaşta bu sorumluluğun altına girmek kolay değil
sen küçüksün sanırım acele kararlar verilmemesi gerektiğine sana bir örnek olsun

is1990, post: 36865699, member: 392825"]Sağol çok şükür mutluyum pişman değilim lakin genede çok erken olduğunu düşünüyorum şimdiki aklım olsa aşktan ölsemde beklerdim çünkü evlilik büyük sorumluluk küçücük yaşta bu sorumluluğun altına girmek kolay değil
sen küçüksün sanırım acele kararlar verilmemesi gerektiğine sana bir örnek olsun[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim ablacim evet 19 a gircem okuyorum , olsun abla ya mutlusundur bak kendi evin olmustur eşyaların buyuk yük tabo ozellikle bayanlara Allah huzurunuzu bozmasin , cocuk var mi

Bu hayatta yaptigim en büyük cilginlik Diclede yuzmekti.. Kuzenim bogulma tehlikesi gecirmisti. Dicle cok azmisti o zamanlar..

is1990, post: 36865699, member: 392825"]Sağol çok şükür mutluyum pişman değilim lakin genede çok erken olduğunu düşünüyorum şimdiki aklım olsa aşktan ölsemde beklerdim çünkü evlilik büyük sorumluluk küçücük yaşta bu sorumluluğun altına girmek kolay değil
sen küçüksün sanırım acele kararlar verilmemesi gerektiğine sana bir örnek olsun
Cok tesekkur ederim ablacim evet 19 a gircem okuyorum , olsun abla ya mutlusundur bak kendi evin olmustur eşyaların buyuk yük tabo ozellikle bayanlara Allah huzurunuzu bozmasin , cocuk var mi[/QUOTE]

evet 2 yaşına yeni giren bir oğlum var

Cok tesekkur ederim ablacim evet 19 a gircem okuyorum , olsun abla ya mutlusundur bak kendi evin olmustur eşyaların buyuk yük tabo ozellikle bayanlara Allah huzurunuzu bozmasin , cocuk var mi

evet 2 yaşına yeni giren bir oğlum var[/QUOTE]
Allah bagislasin cok guzek bir sey evlat sahibi olmak :)

Bilge: 36865995 .!.:
Bu hayatta yaptigim en büyük cilginlik Diclede yuzmekti.. Kuzenim bogulma tehlikesi gecirmisti. Dicle cok azmisti o zamanlar..
Bence bidaya yapmayın derim :)

Back