biz beraber bursaya gitmiştik ailem beni dayımın yan ına gidiyorum dıye gondermıstı dayım tarif etmişti ve biz biraz dolaşıp öyle gidicektik .çok heyecanlı bi şekilde babamın aldığı bileti iptal edip iki kişilik bilet aldık.Terminalde dayımı karşımda görünce şoka girmiştik. çünkü bana tarif etmişlerdi.ben de gidenee kadar baya gezicektim sevgilimle.o kadar to ve heyecanlıydık ki ne cebinde para vardı ne de kalıcak yer ayarlamış. dayım beni alıp götürdüo oracıkta kaldı beraberce sadece yol yapabildik.tabi daha sonra arkadaşı para gondermıs ve sevgılım bı pansıyonda kaldı bende dayımı ayarlayıp ddısarı cıktıgımda baya gezmıstık.bide şu anda eşim.
Sewqilimle kimselerden habersiz parizse gitmistik..Yaz ayi..Caddelerde ben bikini o sortla gezmistik...
Okurken ahanda boyle oldum
Caddelerde bikini ile mi gezdin, valla sendeki ne cesaret he
Bizim cokkkk cilginliklarimiz oldu say say bitmez vallaIki firlama yan yana gelince oluyor haliyle
Konu sahibi arkadasim, o tur seyler planlanmaz ki, pat diye olur ki tam cilginlik olsun iste
Koptum yaa gülmekten gözlerimden yaş geldiben rezilliğimi anlatayım da dinleyin. eşimle evlenmemiştik daha. beni almaya gelmişti. evin önünde bekliyorum dedi. ben de aşağı indim gittim arabanın ön koltuğuna bi güzel kuruldum. bakıyorum arabanın içi bi değişik. sonra başımı çevirdim bi baktım dışarda iki adam şaşkın şaşkın bana bakıyolar. o anda dank etti bizim arabanın önüne parketmiş başka adamların arabasına binmişim. indiğim gibi koştum bizim arabaya attım kendimi. çok utanmıştım.
küstük kavgalıydık gecenin bır vaktı camıma gelmıs tas atıyor, acmazsan telefonu gıtmem sabaha kadar burda beklerım fln dıyor bende bekle gelıyorum dedım dayanamadım tabı onu görünce:) balkonunda yardımıyla tırmanma-sürünme eslıgınde ındım yanınagecenın bır köründe ve 2cı kattan hemde pıjamamla ve ev terlıgımle sabaha kadar el ele gezdık parklarda sokaklarda saten yaz vaktıydı
mmhh baska cılgınlık benım tarafımdan yok..
onun yaptıgı cılgınlık sayısızzsımdı burada uzun uzun yazmaym ya
haklısnızda ben çılgınlık yapmak istiyorm o istese saten olurdu dimi. offffff
Tek derdin bu olsun be guzelim
Siftah senden o zamanOnun ummadigi anda yap ki super olsun :))
Anlatim bi tanesini :)
Arabaydik, onumuzde bi kamyonet vardi, ustu acik ama naylonla kapatmislar, arkada 3 adam popolari disarda, guya saklaniyorlar polisten.
Askim sunlara bak yaklas bi fotograflarini cekecem dedim (bendeki de ne akil dimi)
Yaklastik mi? Evet ama 10dk kovaladik onlari.
Kirmizi isikta cikardim makineyi cekiyorum.
Bi tane genc dondu anladi tabi, kopuyor vay vay yakalandik diyor. Kopmustuk ya. O fotograf halen duruyor
hehee çılgınlıklarımız say say bitmez bikere sinemaya gitmiştik sevgilmle yeni tanıştığımız dönemlerde buz devriydi hatta 3d gözlükleri hatıra olarak alabilirmiyz alırım derken ben bi adrenalinle toplayan çocuğun önünden çaktırmadan çıktım oda dalga geçio benle çabuk çıkalım avmden demek hırsızlık yaptın falan ben böyle suçluluk sonra biraz uzaklaştık tabi ben utanıyorum falan dayanamadı oda çıkarıverdi gözlüğü cebindensonra gecenin bi vakti nasıl koşuyorz elele deli gibi:))şimdi nişanlandık öyle çılgınlık yapmıyorz
birde 18 yasindayken,2kattaki evimizin balkonundan eve almistim sevgilimi.
O gece odamda beraber kalmistik,sabah erkendende geldigi yerden gitmisti..
cahil cesareti varmis ozamanlar..
yuhhh..wallah yuhhh diyorum
ailen evdeyken yani..
senin yaptigini bende yaptim ama evde kimse yoktu ..
Sevgilimden habersiz tatil planı yaptım. Haftasonu kaçamağı gibi. Eşyalarını falan da topladım bir şekilde. Sonra otogara gittik. Beni tam bindirecekken gelsene senin de biletin var dedim. Anlamadı. Gel gel deyince geldi. Otobüste bana devamlı soruyor napıyoruz diye. Dedim ki kaçırıyorum seni, nikahıma alıcam yapacak bir şey yok kafaya koydum. Yol boyunca annen beni öldürecek, seni benim kaçırdığımı sanacak diye sızlandı. 3 saatin sonunda "aman be tatile geldik kaçırmıyorum seni sakin ol amma konuştun üff" dedim.