Yaptığınız Çılgınlıklar

ayyy hayal kırıklıgı olmuş ya ama sonu iyi bitmiş

Sewqilimle kimselerden habersiz parizse gitmistik..Yaz ayi..Caddelerde ben bikini o sortla gezmistik...

Okurken ahanda boyle oldum
Caddelerde bikini ile mi gezdin, valla sendeki ne cesaret he

Bizim cokkkk cilginliklarimiz oldu say say bitmez valla Iki firlama yan yana gelince oluyor haliyle
Konu sahibi arkadasim, o tur seyler planlanmaz ki, pat diye olur ki tam cilginlik olsun iste

haklısnızda ben çılgınlık yapmak istiyorm o istese saten olurdu dimi. offffff

Koptum yaa gülmekten gözlerimden yaş geldi Çok iyi ya

Wawww sizinki gerçekten çılgınlık ya Cesaret ister valla

haklısnızda ben çılgınlık yapmak istiyorm o istese saten olurdu dimi. offffff

Tek derdin bu olsun be guzelim
Siftah senden o zaman Onun ummadigi anda yap ki super olsun :))

Anlatim bi tanesini :)
Arabaydik, onumuzde bi kamyonet vardi, ustu acik ama naylonla kapatmislar, arkada 3 adam popolari disarda, guya saklaniyorlar polisten.

Askim sunlara bak yaklas bi fotograflarini cekecem dedim (bendeki de ne akil dimi )
Yaklastik mi? Evet ama 10dk kovaladik onlari.
Kirmizi isikta cikardim makineyi cekiyorum.
Bi tane genc dondu anladi tabi, kopuyor vay vay yakalandik diyor. Kopmustuk ya. O fotograf halen duruyor

hadi kızla yaaa bukadarmı çılgınlıklaınız , kk kadınlarını pasif sanmazdım :) ... yaptıklarınız yada yapmak istediklerinizi yazın. kiminki daha çılgın beraber seçelim

benimki biraz agır galibaaa. çılgınlık hiç düşnmüyo. onun için normal şeyler çılgınlık. mesela bigün arkadaşından arabayı aldık nevşehire gitmiştik aslında çılgınlık çünkü babam duysa oyar:) akşama hemen geri dönmüştük

hehee çılgınlıklarımız say say bitmez bikere sinemaya gitmiştik sevgilmle yeni tanıştığımız dönemlerde buz devriydi hatta 3d gözlükleri hatıra olarak alabilirmiyz alırım derken ben bi adrenalinle toplayan çocuğun önünden çaktırmadan çıktım oda dalga geçio benle çabuk çıkalım avmden demek hırsızlık yaptın falan ben böyle suçluluk sonra biraz uzaklaştık tabi ben utanıyorum falan dayanamadı oda çıkarıverdi gözlüğü cebinden meğer oda almış şimdi 3 tane gözlüğümz var hırsızlıkta sayılmaz ayrıyeten onların parasını zaten verioz sinemada sonra gecenin bi vakti nasıl koşuyorz elele deli gibi:))şimdi nişanlandık öyle çılgınlık yapmıyorz

Son düzenleme:

evet nişanlanınca b,t,yo böyle şeyler. erkekler pasifff oluyo

birde 18 yasindayken,2kattaki evimizin balkonundan eve almistim sevgilimi.
O gece odamda beraber kalmistik,sabah erkendende geldigi yerden gitmisti..

cahil cesareti varmis ozamanlar..

birde 18 yasindayken,2kattaki evimizin balkonundan eve almistim sevgilimi.
O gece odamda beraber kalmistik,sabah erkendende geldigi yerden gitmisti..

cahil cesareti varmis ozamanlar..

yuhhh..wallah yuhhh diyorum
ailen evdeyken yani..
senin yaptigini bende yaptim ama evde kimse yoktu ..

evlenince çılgınlık bende çoğaldı,)) akrabalarında yada akrabalarımızda diyeyim yatıya kaldığımızda..sabah yıkanıcak banyo arıyoruz yakalanmamak için feci efor sarfediyoruz anlatamamDD nışanlıyken habire şehir dışına kaçardık birkeresinde yagmurlu bri gündü gittiğimiz yer ıssızdı müzigi açtık piknik yaptık gün bitti araba kaldı bayırda çıkamadık ogün dua ettiğim kadar hiç brigün etmemişimdir eve gelince yalanlar dolanlar anlatamam...)))

Sevgilimden habersiz tatil planı yaptım. Haftasonu kaçamağı gibi. Eşyalarını falan da topladım bir şekilde. Sonra otogara gittik. Beni tam bindirecekken gelsene senin de biletin var dedim. Anlamadı. Gel gel deyince geldi. Otobüste bana devamlı soruyor napıyoruz diye. Dedim ki kaçırıyorum seni, nikahıma alıcam yapacak bir şey yok kafaya koydum. Yol boyunca annen beni öldürecek, seni benim kaçırdığımı sanacak diye sızlandı. 3 saatin sonunda "aman be tatile geldik kaçırmıyorum seni sakin ol amma konuştun üff" dedim.

valla en büyük çılgınlıgım oturdugum şehirden kalkıp sevgilimin 14 saatlik şehrine ailemden gizli gitmekti baya oldu ama duyarlar diye çok korkuyorum valla inşallah duymazlarr

ayyyyy ne romantikkkkkkkkkk bayıldımmmmmmmm

nişanlımla başka şehire gitmeeme iizin verseler bende yapardım bişeler offf ne sıkıcı hayatım beee

tkgrck , cnm cilginlik yapicam diyince yapilmaz ki,aniden gelisir olur biter.
sonrada yeri geldiginde boyle anlatir guleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…