Yaptığınız Çılgınlıklar

ben rezilliğimi anlatayım da dinleyin. eşimle evlenmemiştik daha. beni almaya gelmişti. evin önünde bekliyorum dedi. ben de aşağı indim gittim arabanın ön koltuğuna bi güzel kuruldum. bakıyorum arabanın içi bi değişik. sonra başımı çevirdim bi baktım dışarda iki adam şaşkın şaşkın bana bakıyolar. o anda dank etti bizim arabanın önüne parketmiş başka adamların arabasına binmişim. indiğim gibi koştum bizim arabaya attım kendimi. çok utanmıştım.:KK53:
süpermiş:)allahtan adamı öpmemişsin:)

Bizde eşimle henüz nişanlıyken işe beraber gidip geliyorduk.Birgün çok kar yağmıştı,birden otobüsten indirdi beni.Dedim ne oluyor acaba.Koştura koştura lunaparka soktu beni.Kimsecikler yoktu doğal olarak her yer kar-kıyamet.Bayağı bir gezmiştik romantik romantik.Tabi sonrası :KK19:

valla en büyük çılgınlıgım oturdugum şehirden kalkıp sevgilimin 14 saatlik şehrine ailemden gizli gitmekti :KK1: baya oldu ama duyarlar diye çok korkuyorum valla inşallah duymazlarr :KK1:

Bende bende :KK33:
Bi kac arkadastan baska, kimsenin haberi yokken, sen git ailene arkadaslarinla tatile cikacagini soyle, sonra 1 kisilik ucak bileti al, 1 haftaligina herifin yanina, Istanbul'a git. Sonra hic bisi olmamis gibi evine don. O yuzumdeki ifadeyle ablam hemen cakti tabi. Hey Allah'im, bunlari evlendikten sonra soylerim anneme, fena olur yoksa. :KK37:

Eşimle henüz evli değilken telefonda tartışmıştık hırsımı alamayıp evinin önüne kadar gittim apartmanın kapısı açık dairenin önüne kadar gidip eşimin ayakkabısına yumurta kırdım ve hemen kaçtım ve hala o ayakkabıya yumurtayı kimin kırdığını merak ediyor :)))

bende otel düşünüyorumda nişanlıyken biraz abes olmazmı. yanlış bişe olmasın snra:)

otele ne gerek var kı sen deılmıydın bacım bızım topıge gelıp ımam nıkahlı sevgılımınle ılıskıye gırdık hamılemıyım yok cıkardım baktım sıldık taktık falan dıen daha abeslıgımı kaldı :))) masallah dolu dızgın yasıon yanlısda olmaz abes de olmaz sana bugun de nısanlı olmusun hergun baska bı kısılık yasıon hergun baska bı bırey oluyosun,,hem otele gerek yok sevgılının evınde kalmıomuydun sen:))

X