dert degil çok şükür ama kızlar bişe sorcam size eşiniz, nişanlınız, sevgilinzle yaptıgınız güzel çılgınlıklar varmı. yani çok eylendiginiz degişik yaptıgınız bişler varmı??? bende nişanlımla eylencek bişeler yapmak istiyorm ama aklıma bişe gelmiyo. yapanınız varmı yada yapmayı düşündünüz bişe... mesela bigün yüksek bi yere arabayla çıkmıştık bütün şehir ayaklarımızn altındaydı çok güzeldi romantikdi akşamdı bide . onun gibi güzel fikirlerinz varmı canlarım...allahım nazardan korusun çok iyiyiz bu sıralar dahada mutlu olmak istiyoruz:):)
dert degil çok şükür ama kızlar bişe sorcam size eşiniz, nişanlınız, sevgilinzle yaptıgınız güzel çılgınlıklar varmı. yani çok eylendiginiz degişik yaptıgınız bişler varmı??? bende nişanlımla eylencek bişeler yapmak istiyorm ama aklıma bişe gelmiyo. yapanınız varmı yada yapmayı düşündünüz bişe... mesela bigün yüksek bi yere arabayla çıkmıştık bütün şehir ayaklarımızn altındaydı çok güzeldi romantikdi akşamdı bide . onun gibi güzel fikirlerinz varmı canlarım...allahım nazardan korusun çok iyiyiz bu sıralar dahada mutlu olmak istiyoruz:):)
vallahiii benim ki öyle çılgınlık falan değil de yanlış anlama olmuştu şöylee rezil olmada diyebilirzaklıma geldii anlatayım barii Markete girmiştik bir zamanlar erkek arkadaşım olan şahıs vardı yanımda birde normal kız arkadaşım vardı kasanın bulunduğu kısımda sakızlar oluyor yaa onlardan alıcktım :26: Telim çaldı o anda sakız yerine prezarvatif almışım ( sakızların üst rafına koymuşlar ama karıştırmam doğal) ambalaja da hiç bakmıyorum ama arkadaşım ve o zamanki erkek arkadaşım donup kalmıştı. Erkek arkadaşım prettywitch ne yapıyorsun diyebildi o şaşkınlıkla.Bende ne yaptım sakız aldım dedim :26: arkadaşımla ikisi koptular tabii :26: yerin dibine geçmiştim yaa
ben rezilliğimi anlatayım da dinleyin. eşimle evlenmemiştik daha. beni almaya gelmişti. evin önünde bekliyorum dedi. ben de aşağı indim gittim arabanın ön koltuğuna bi güzel kuruldum. bakıyorum arabanın içi bi değişik. sonra başımı çevirdim bi baktım dışarda iki adam şaşkın şaşkın bana bakıyolar. o anda dank etti bizim arabanın önüne parketmiş başka adamların arabasına binmişim. indiğim gibi koştum bizim arabaya attım kendimi. çok utanmıştım.
biz eşimle barcelonada barcelona-real madrid maçına gitmiştik. oldukça çılgıncaydı. daha önce hiç futbol maçına gitmemiş olduğum göz önüne alınırsa özellikle..
bi de eşim uçakta bembeyaz bulutların arasından geçerken evlenme teklif etti. romantikti benim için.
biz eşimle barcelonada barcelona-real madrid maçına gitmiştik. oldukça çılgıncaydı. daha önce hiç futbol maçına gitmemiş olduğum göz önüne alınırsa özellikle..
bi de eşim uçakta bembeyaz bulutların arasından geçerken evlenme teklif etti. romantikti benim için.
maşallah
RABBİM güzel bir yuva kurmayıda nasip etsin hayırlısıyla inşallah
çılgınlığa gelince hiç bi fikrim yok
sizi mutlu edecek güzel şeyler bulursunuz inş.
vallahiii benim ki öyle çılgınlık falan değil de yanlış anlama olmuştu şöylee rezil olmada diyebilirzaklıma geldii anlatayım barii Markete girmiştik bir zamanlar erkek arkadaşım olan şahıs vardı yanımda birde normal kız arkadaşım vardı kasanın bulunduğu kısımda sakızlar oluyor yaa onlardan alıcktım :26: Telim çaldı o anda sakız yerine prezarvatif almışım ( sakızların üst rafına koymuşlar ama karıştırmam doğal) ambalaja da hiç bakmıyorum ama arkadaşım ve o zamanki erkek arkadaşım donup kalmıştı. Erkek arkadaşım prettywitch ne yapıyorsun diyebildi o şaşkınlıkla.Bende ne yaptım sakız aldım dedim :26: arkadaşımla ikisi koptular tabii :26: yerin dibine geçmiştim yaa
küstük kavgalıydık gecenin bır vaktı camıma gelmıs tas atıyor, acmazsan telefonu gıtmem sabaha kadar burda beklerım fln dıyor bende bekle gelıyorum dedım dayanamadım tabı onu görünce:) balkonunda yardımıyla tırmanma-sürünme eslıgınde ındım yanınagecenın bır köründe ve 2cı kattan hemde pıjamamla ve ev terlıgımle sabaha kadar el ele gezdık parklarda sokaklarda saten yaz vaktıydı
mmhh baska cılgınlık benım tarafımdan yok..
onun yaptıgı cılgınlık sayısızzsımdı burada uzun uzun yazmaym ya
çok güzel bir evlenme teklifi tebrik ederimm eşinizi :))
rezil oldum diyen arkadaşlarında hikayeleri çok komikmişş
Benceee beraber paraşütle atlayın aynı paraşütteErkek böyle bir konu açıp nasıl evlenme teklif etsem dese paraşütle atlarken havada evlenme teklifi edin derdim :))
Sewqilimle kimselerden habersiz parizse gitmistik..Yaz ayi..Caddelerde ben bikini o sortla gezmistik...