- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Merhaba arkadaslar daha oncede konu acmistim depremzede oldugumuzu bilenler bilir. Ne yazik ki bu depremde 2. Sinif ogrencisi olan oglumun ogretmenini de kaybettik. Ilk zamanlar zor bir surecten gecerken oglumla bunu paylasmadim. Taa ki arkadasi arayip soyleyene kadar. Ogrenecek olmasi beni uzmedi ama kafasina duvar dusmus, kafasi parcalanmis gibi tabirlerle bir cocuga yansiltilmasi ve oglumunda bunu duymasi beni uzdu. O sirada bende yaninda degildim komsumuz da hayir ogretmenin tayini cikti ankarada demis uzulmemesi icin. Ogretmeninde aile dostuydu bunu soyleyen komsularimiz oglum cok guvendi sanirim biz konuyu kapattik. 2 gun once yine bir arkadasi aradi ve ogretmenin mezarina gittigini soyledi. Bende artik ogrensin yalanci konumuna dusmeyelim diye oglumla konusmak istedim. Oglum duymus muydun yoksa, biliyor muydun diye sordum. Bagirarak hayir ogretmenimin tayini cikti o ankarada dedi gitti yanimdan.
ilk olarak benim disimda bi hata olustu zaten ben bunu nasil duzeltebilirim? Oglumun verdigi tepkiye anlam veremedim gercekten buna inanmiyor mu? Yoksa kabullenmiyor mu anlamadim. Nasil bir yol izlemeliyim bu benim icin cok onemli. Ilk ogretmeniydi ve cok seviyordu ogretmenini. Lutfen guzel bir sonuca ulasmak icin, onun icin travmaya donusmemesi icin yardima ihtiyacim var.
ilk olarak benim disimda bi hata olustu zaten ben bunu nasil duzeltebilirim? Oglumun verdigi tepkiye anlam veremedim gercekten buna inanmiyor mu? Yoksa kabullenmiyor mu anlamadim. Nasil bir yol izlemeliyim bu benim icin cok onemli. Ilk ogretmeniydi ve cok seviyordu ogretmenini. Lutfen guzel bir sonuca ulasmak icin, onun icin travmaya donusmemesi icin yardima ihtiyacim var.