Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

evet cnımcım ya şu son 2 modelin yapılışını biran önce anlat bunlar basit millet resimden bakar anla deme sakın biliyorsun ben normalde senin topikden önce krepe bile yapamayn bir insandım

bayıldım 48.modele rüyamsın anlatırmısın detaylı nasıl yapıldığını

anladim tatlim birazdan salik sacli bi model eklicem is icin kullanilabilir diye dusunuyorum

ayy cok orjinal cok guzel olmuss

yapilisini kisa zamanda bekliyoruz canim

evet cnımcım ya şu son 2 modelin yapılışını biran önce anlat bunlar basit millet resimden bakar anla deme sakın biliyorsun ben normalde senin topikden önce krepe bile yapamayn bir insandım

resimleri duzenleyip eklicem canlarimm

hepsi çok güzeller, beğendim

çooooooooooook guzelllllllmişşş :)

BN COK BEGENDM HEPSNIII SÜPERRRR

evet ya rüyamsin saçlarında modellerinde çok güzel maşallah

cok tsk ederim kizlar utandiriyosunuz benii :78::78:

yok canim ben oyle yapmiyorum
btun saclarimi tek orgu yapiyorum (gevsekcesine) ve orguyu ice dogru rulo yapip tokaliyorum. Anlatimini eklemistim canim bak istersen ilk sayfalarda olacakti

bayıldım 48.modele rüyamsın anlatırmısın detaylı nasıl yapıldığını

bi kac sayfa once anlattim tatlim begenmene sevindim

bi kac sayfa once anlattim tatlim begenmene sevindim [/QUOTE]

canım bakındım da bulamadım:26:

kızlar sacınızı masa yapıp sag yada sol tarafa tasırsanız hepsını tokayla felan cok gzl duruyo

53. model anlatimi - Bahar modeli anlatimi

saclarinizi sag yada sol tarafa getirin
sag taraftan bir kucuk tutam, sol taraftan bir kucun tutam alin (saclariniz katli ise uzun tutamlardan alin)

sag taraftaki kucuk tutami sol tarafa, sol tarafaki tutami sag tarafa getirin, yani capraz yapin

bunu yaptiktan sonra, ayni islemi saclarinin altindanta yapin, yani sola gelen tutami saclarinin altindan saga getirin, saga gelen tutami saclarin altindan sola getirin

sonra yine ayni islemi yapin

sonuna kadar yapinca boyle oluyo

sonra capraz olmayan yerleri boyle yapin (19. model gibi), hem arkadan hem on tarafindan

hepsi birbirinden güzel cnm ama şu örgü modelleri ayrı bir güzel ve saçına çok yakışmış ya çok beğendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…