ay bebişim cidden bahar modeli ne kadar güzelbu modelin arasına renkli ip de katabiliriz kıyafetimizle alakalı ...
tesekkur ederim canim hosbuldum
cok tesekkurler begenmene sevindim
onceki sayfalarda is modelleri paylasmistim mesela 38. model (53. sayfa) 29 ve 40. model (56. sayfa), 46. model (69. sayfa)
daha spesifik bi model istiyosan yardimci olabilirim belki anlatirsan
ama burun olayini anlamadim, burnun genis oldugu icin topuzmu yapmiyosun? oyleyse is icin salik sacli modellerde deneyebilirim
Evet tatlım iş modelleri gerçekten hoş resimlerinde bende çok beğeniyoru ğek de güzel anlatmışsın ama dediğim gibi bnm burnumbrz geniş ve kemerli o yüzden toplamalı modeller maalesef hiç hoş olmuyor. Yine de yardımların için sağol salık modellerden denemeye çalışayım en güzelibn:) Ellerine emeğine sağlık tatlımm
ay bebişim cidden bahar modeli ne kadar güzelBu modelin arasına renkli ip de katabiliriz kıyafetimizle alakalı ...
hosgeldin canim ikinci model orgu degildi topuzdu ve orgu modellerini hemen hemen hepsi anlattim
46. sac modelinde bisey yok yani sadece krepe yapip alttan at kuyrugu yaptim.
krepe yapiminida anlattim ilk sayfalarda
BN COK BEGENDM HEPSNIII SÜPERRRR
Evet tatlım iş modelleri gerçekten hoş resimlerinde bende çok beğeniyoru ğek de güzel anlatmışsın ama dediğim gibi bnm burnumbrz geniş ve kemerli o yüzden toplamalı modeller maalesef hiç hoş olmuyor. Yine de yardımların için sağol salık modellerden denemeye çalışayım en güzelibn:) Ellerine emeğine sağlık tatlımm
ayy cok orjinal cok guzel olmuss
yapilisini kisa zamanda bekliyoruz canim
evet cnımcım ya şu son 2 modelin yapılışını biran önce anlat bunlar basit millet resimden bakar anla deme sakın biliyorsun ben normalde senin topikden önce krepe bile yapamayn bir insandım
hepsi çok güzeller, beğendim
çooooooooooook guzelllllllmişşş :)
BN COK BEGENDM HEPSNIII SÜPERRRR
evet ya rüyamsin saçlarında modellerinde çok güzel maşallah
RÜYAMSIN TEBRİK EDERİM ÖNCELİKLE ARKADASLARIN DA DEDİĞİ GİBİ GÜZEL BİR KONU OLMUŞ.
BEN BOB MODELLERİNİ ÇOKK BEĞENİYORUM. AMA YAPAMIYORUM BİR TÜRLÜ NETTE BULDUĞUM VİDEO VAR
http://www.izlesene.com/video/evde-sac-kesimi-serisi-2-bob-modeli-2/2322129
SENDE Mİ BU ŞEKİLDE YAPIYORSUN?
KOLAY GİBİ AMA NEDEN YAPAMIYORUM ANLAMADIM
bayıldım 48.modele rüyamsın anlatırmısın detaylı nasıl yapıldığını
hepsi birbirinden güzel cnm ama şu örgü modelleri ayrı bir güzel ve saçına çok yakışmış ya çok beğendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?