Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
cnm sen bi harikasınn :) ciddi ciddi 50 den fazla mmodel (sadece bizim gördüğümüz) 78 sayfayı baştan okudum hiç sıkılmadan. herşey o kadar netki. cnm ben genelde saçlarımı ya tek örgü yaparak yatıyorum yada saçlarımı ellerimle burarak kurutuyorum. onleride maşa. ama şu krepe ince telli saçlara iyi çözüm hacim için. düz kullanıcağım zaman fön çekiyorum ama çok gürültülü ya düzleştiriciden de korkuyorum açıkçası ama senin şimdi kullandığnı düşünebilrim. sen kaç derecede kullanıyorsun merak ettim tatlım. önerdiğin ürünleri alıcam en kısa zamanda. kolay gelsin cnm seni takip etmek büyük zevk :)))

benimde sacim cok dokuluyo
ama bunun fonle masayla felan fazla alakasi yok, beslenme ile, hava durumu ile, ve STRES ile daha cok alakasi var

tesekkur ederim canim
uzun sure ayni maske kullanmiyorum deistiriyorum ama en cok schwartzkopf unkilerini begeniyorum
sacimi kurutunca veya fon yapinca loréal'in serumunu kullaniyorum (kabartmatyi onluyo, parlatiyo)
korumak icinde Indola Thermal Protector Smooth kullaniyorum (sadece kuaforlerde satiliyo)

rüyamsın çok güzel saç modelleri yapıyosun bizlerde yararlanıyorz sayende 39. saç modeli iş modeli 2 nin yapılışını anlatırmısın.çokkk güzellllll

tskler tmm anlatirim begenmene sevindim canim

ayy utandirdin benii cok tesekkur ederim tatlimm
iyi bi koruyucu kullandiktan sonra ve yuksek derecede kullanmadiktan sonra duzlestiriciden fazla bisey olmaz tabi cok sik kullanmadigimiz surece
sonucta fonde ayni sey...
benim simdi kullandigim gercekten super bisey aslinda remington'un butun urunleri harika
tavsiye ederim canim
ben 170-80° de kullaniyorum
evet benim saclarimda ince telli oldugunu icin krepe cok isime yariyo
tekrar tskrler canim

52. sac modeli - cilgin model

obur tarafi cekmeyi unutmusum :26: ama obur tarafida ayni ztnn

ay bebişim harikasın beni kırmayıp çılgın model eklemişsin (çok hoşuma gitti) ... model de çok harika canım yalnız benim önde kahküllerim var bu model olmaz sanırsam :44: sen ne dersin rüyamsın sence olur mu

merci tatlim benimde kahkullerim var ama topladim sende toplayabilirsin ama toplamayabilirsinde istersen yani olur tabii

rüyamsın ne güzel saç modellerin var
ben de yapmak isterdim ama ne yazık ki artık kısacık saçlarım var

tesekkurler canim
kisa saclar icinde modeller eklemek isterim ama kobayim yok
ama kisa saclarda en cok yapisik orgu ve masa begeniyorum cok tatli duruyo

ben senin kobayın olurdum yav ne güzel çok severim saçlarımla uğraşılmasını :)
benim saçlar önler uzun arkası kısa olan modelden
maşa güzel oluyor ama çok yapmak istemiyorum yıpranmasın diye uzatacam da :)
bi de pek vaktim de olmuyor açıkcası..:26:
üfff çok pasaklı hissettim kendimi
saçlar uzun olunca toplayınca bile bi şekil yapıyodum yani
şu anda toplanmıyo bile
paspal paspal geziom

canım saç renginin adı ney ?

birde saçlarının bukadar parlak olmasını neye borçlusun , bana markasıyla birlikte ürün önerir misin ?

birde,seni tebrik ederim;sabırla emeklerini bizimle paylaştığın için.maşaallah çok beceriklisin !

cevabını bekliyorum canım,umarım yakın zamanda gönderirsin

senin modellerden yapmaya çalışıyorum ama benim kollarım hemen uyuşuyor

bana tam senin gibi biri lazimmm etrafimdakiler biktilar saclarlariyla ugrasmamdan ama dugun parti olunca bana kosarlar :86:
yok o model cok super bi model bence ama guzel durmasi icin hep fon/duzlestirici isteyen bi model
saclarina sekil vermeye zamanin yoksa bi toka/tac takabilirsin o bile degisiklik yapar canim

nedense mesaj kutuma giremiyorum :44:
sac rengim Loréal Matrix 6,BM
tesekkur ederim canim
evet benimde kollarimin uyusuyor bazen aklimda olan bi modeli yapamayinca, ama bende keci inadi var basarayincaya kadar ugrasmam lazim

keşke benim de etrafımda senin gibi biri olsa ne güzel geçinir giderdik
valla canım hem pek zaman yok hem de dediğim gibi yıpransınlar istemiyorum
ama fönlü ya da maşalı hoş oluyorlar
zaten saç aksesuarsız hiç çıkmam ben meşhurdur hatta aksesuarlarım :)

saçlarım uzun yıkaması taraması derken çok uğraştırıyor o yüzden pek modelle uğraşamam
sen ne güzel bir sürü saç modeli yapıyorsun
üşenmeden emek emek bir de buraya eklyip bir sürü kişiye güzel şeyler fikirler sunuyorsun
tebrik ederim canım seni

cnm spreyi çok kullanıyosun her modelinde söylüyosn bunu.. peki hergün yıkıo musun saçını??

aynen oyle

cok tesekkur ederim canim

cnm spreyi çok kullanıyosun her modelinde söylüyosn bunu.. peki hergün yıkıo musun saçını??

her modelde spray gerekmiyo canim, mesela orgulu modellerde gerekmiyo, en cok topuz modellerinde ve krepeli modellerinde gerekiyo.
Fazla topuz yapmiyorum, daha cok orgulu modelleri seviyorum o yuzden hergun spray sikmiyorum canim, siktigimdada yikamak zorunda kaliyorum cunku beyaz oluyo.
Krepeyi cok kullanirim ama sacin en us kismina yani gorunen kismina sprayi fazla sikmam, alt kisimlarina yani kabarik veren kisimlarina fazla sikarim (o kisimlar gorunmuyo yani beyaz olsa bile gorunmez cunku en ust kisima fazla spray sikmiyorum, o yuzden krepe yaptigim zaman bile yikamiyorum ertesi gun yikiyorum)
Zaten hergun saclari yikamak zararli, 2 gunde 1 yikiyorum.
uzun sozun kisasi, hergun spray gerektiren model yapmiyorum, yaparsamda beyaz olursa yikiyorum olmazsa yikamiyorum.
Bide soyle bisey var, onceden belirliyorum bunu yani mesela kendi kendime diyorumki bugun saclarimi salik birakcam ve yan tarafina yapisik orgu yapcam diyorum (ki spray gerektirmez), yarinda kahkulumu toplayip sprayli bi model yaparim diyorum ve boylece 2 gunde bir sacimi yikamis oluyorum

her modelde spray gerekmiyo canim, mesela orgulu modellerde gerekmiyo, en cok topuz modellerinde ve krepeli modellerinde gerekiyo.
Fazla topuz yapmiyorum, daha cok orgulu modelleri seviyorum o yuzden hergun spray sikmiyorum canim, siktigimdada yikamak zorunda kaliyorum cunku beyaz oluyo.
Krepeyi cok kullanirim ama sacin en us kismina yani gorunen kismina sprayi fazla sikmam, alt kisimlarina yani kabarik veren kisimlarina fazla sikarim (o kisimlar gorunmuyo yani beyaz olsa bile gorunmez cunku en ust kisima fazla spray sikmiyorum, o yuzden krepe yaptigim zaman bile yikamiyorum ertesi gun yikiyorum)
Zaten hergun saclari yikamak zararli, 2 gunde 1 yikiyorum.
uzun sozun kisasi, hergun spray gerektiren model yapmiyorum, yaparsamda beyaz olursa yikiyorum olmazsa yikamiyorum.
Bide soyle bisey var, onceden belirliyorum bunu yani mesela kendi kendime diyorumki bugun saclarimi salik birakcam ve yan tarafina yapisik orgu yapcam diyorum (ki spray gerektirmez), yarinda kahkulumu toplayip sprayli bi model yaparim diyorum ve boylece 2 gunde bir sacimi yikamis oluyorum
[/QUOTE]

evet canım aynı benim takdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…