- 9 Nisan 2011
- 257
- 19
- 118
çok güzel en sondakide .sacım uzun bayağı ve yıpranır diye pek birşey yapmıyorum dalgalı zaten sacım ayda bir kere (sunum fln olmazsa hiç yapmam :)) yapıyorum buna rağmen yinede saçım dökülüyor
cnım hanqi maskeyi ve hanqi koruyucuları markalarıyla yazar mısın? önceki sayfalarda belki sormuşlardır ama hepsini okuayacak kadar vaktim yok.. tekrar anlatırsan sewinirim.. bu arada qiydiklerinle saçların çok uyumlu duruyo
rüyamsın çok güzel saç modelleri yapıyosun bizlerde yararlanıyorz sayende39. saç modeli iş modeli 2 nin yapılışını anlatırmısın.çokkk güzellllll
cnm sen bi harikasınn :) ciddi ciddi 50 den fazla mmodel (sadece bizim gördüğümüz) 78 sayfayı baştan okudum hiç sıkılmadan. herşey o kadar netki. cnm ben genelde saçlarımı ya tek örgü yaparak yatıyorum yada saçlarımı ellerimle burarak kurutuyorum. onleride maşa. ama şu krepe ince telli saçlara iyi çözüm hacim için. düz kullanıcağım zaman fön çekiyorum ama çok gürültülü yadüzleştiriciden de korkuyorum açıkçası ama senin şimdi kullandığnı düşünebilrim. sen kaç derecede kullanıyorsun merak ettim tatlım. önerdiğin ürünleri alıcam en kısa zamanda. kolay gelsin cnm seni takip etmek büyük zevk :)))
ay bebişim harikasın beni kırmayıp çılgın model eklemişsin(çok hoşuma gitti) ... model de çok harika canım yalnız benim önde kahküllerim var bu model olmaz sanırsam :44: sen ne dersin rüyamsın sence olur mu
merci tatlim benimde kahkullerim var ama topladim sende toplayabilirsin ama toplamayabilirsinde istersen yani olur tabii
rüyamsın ne güzel saç modellerin var
ben de yapmak isterdim ama ne yazık ki artık kısacık saçlarım var
tesekkurler canim
kisa saclar icinde modeller eklemek isterim ama kobayim yok
ama kisa saclarda en cok yapisik orgu ve masa begeniyorum cok tatli duruyo
ben senin kobayın olurdum yav ne güzel çok severim saçlarımla uğraşılmasını :)
benim saçlar önler uzun arkası kısa olan modelden
maşa güzel oluyor ama çok yapmak istemiyorum yıpranmasın diye uzatacam da :)
bi de pek vaktim de olmuyor açıkcası..:26:
üfff çok pasaklı hissettim kendimi
saçlar uzun olunca toplayınca bile bi şekil yapıyodum yani
şu anda toplanmıyo bile
paspal paspal geziom
canım saç renginin adı ney ?
birde saçlarının bukadar parlak olmasını neye borçlusun , bana markasıyla birlikte ürün önerir misin ?
birde,seni tebrik ederim;sabırla emeklerini bizimle paylaştığın için.maşaallah çok beceriklisin !
cevabını bekliyorum canım,umarım yakın zamanda gönderirsin
senin modellerden yapmaya çalışıyorum ama benim kollarım hemen uyuşuyor
bana tam senin gibi biri lazimmm etrafimdakiler biktilar saclarlariyla ugrasmamdan ama dugun parti olunca bana kosarlar :86:
yok o model cok super bi model bence ama guzel durmasi icin hep fon/duzlestirici isteyen bi model
saclarina sekil vermeye zamanin yoksa bi toka/tac takabilirsin o bile degisiklik yapar canim
keşke benim de etrafımda senin gibi biri olsa ne güzel geçinir giderdik
valla canım hem pek zaman yok hem de dediğim gibi yıpransınlar istemiyorum
ama fönlü ya da maşalı hoş oluyorlar
zaten saç aksesuarsız hiç çıkmam ben meşhurdur hatta aksesuarlarım :)
saçlarım uzun yıkaması taraması derken çok uğraştırıyor o yüzden pek modelle uğraşamam
sen ne güzel bir sürü saç modeli yapıyorsun
üşenmeden emek emek bir de buraya eklyip bir sürü kişiye güzel şeyler fikirler sunuyorsun
tebrik ederim canım seni
cnm spreyi çok kullanıyosun her modelinde söylüyosn bunu.. peki hergün yıkıo musun saçını??
aksama super modeller eklicem kizlarrr :82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?