canım beni öyle bir gaza getirdin ki anlatamam haftasonu alışverişe çıkıcam anladım ki bu iş spreysiz olmuyor sonra toka, tarak , koruyucu saç kremi önereceğin olmazsa olmaz mutlaka bulunmalı dediğin bişi varsa söyle canım artık kendime bakma zamanı geldi de geçiyor artık bu paspallığa bir dur demenin zamanı geldibu arada bütün modellerine baktım bazı modelleri ancak evde yapabilirim ya da sivilde iş yerinde yapabileceğim modellerde güzel onları deniycem saçlarım dalgalı tarak değdiği zaman bonus gibi oluyorum şekil veremiyorum ya da bütün kabahat saçlarımda değil bende insan beceriksiz olunca senin gibi böyle saçına başına özen gösteren ve üstelik özen göstermeyip başarılı olan insanlara imrenmeyle kıskanma arasında bir duygu besliyorum ama bundan sonra savulun bakımlı hatunlar arasına bende geliyorum
noa bu arada senin modelinde hoş olmuş şu kilotlu çoraptan toka işi de iyi fikir renkli çoraplardan kesip aksesuar olarakta kullanılabilir gibi geliyor denemek lazım süpersiniz kızlar
degisik bi topuz cikmis ortaya Noa'cim cok guzel olmus :81::81:
ustte daha cok krepe olsaymis dahada guzel olurmus ama boylede iyi
ama cok ugrasmissin kiz corapla felan
ama sayende aklima bi topuz fikri geldi
bu arada at kuyruguna ne kadar krepe yaparsan topuzun o kadar buyuk olur canim
evet kendi kendini cekmek cok zor ama alistim
rüyamsın başka modellerini bekliyorum canım..gerçi 40 modelin var daha ne olsun ama hoşuma gidiyor modellerin
saç modeli bakımından bende çok beceriksizim..beceremiyorum bir türlü ve her seferinde toplayıp çıkmak zorunda kalıyorum.eşim çok şikayetçi bu durumdandeğişikliği çok sever kendisi. bende burdan çalarım modellerinizi haberiniz olsun
bunun tarifini isterim
isterim isterim isterim
maşallah sana kuzum valla hep yap hem karele...
emeğine sağlık
hem yap hem karele dicektim,yanlış olmuştesekkur ederim fistigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?