bende kiyamam kendimi asla kisa sacla dusunemiyorum ama ilerde (yani coooooooook uzun zaman sonra) kisa kestircem kafama koydum (tabi cesaret edebilirsem) begenmesemde cit cit takarim
ama galiba cesaret edemem bakalim
bu arada soylemeden gecemeyecegim
herzamanki gibi uzerindekilere cok uyumlu
kulagindaki tasada ayrica bayildim
36. sac modeli anlatimi
saclariniza krepe ve at kuyrugu yaptiktan sonra ikiye ayirin
iki tutami dondurun (birlestirmeden) ama ayni yonde degil mesela sag tutami sola dogru donderiyosan sol u sag a dogru donder.
saclarin bitimine kadar dondermeyin, bu sekilde daha siki olucaklardir
donderdiginiz tutamlari simdide birlestirerek dondurun yani tutamlari hem kendikendilerine donderin (sonuna kadar degil) hem birlestirerek donderin
ve bu islemi sac bitimine kadar uygulayin
sonuc
:81::81::81::81::81::81::81::81:
hımmmişn sırrı tutamları farklı yönlere doğru döndermekmiş ben aynı yönde yapıyordum tşklr cnm... son modelde yapışık örgü dedğin balıksırtı mı yoksa ilk sayfalarda anlattığın örgü mü cnm...:26::78:
tesekkurler lady_cici
sac yapma konusunda pek becerikli degilimdir ama yaptiklarin cok ho$uma gitti , en cok da sacini örüp band olarak yapmistin , onu kullanicambagli sekilleri fazla kullanamiyorum kulaklarim kepce gibi duruyo
bu arada giyimini ku$amini & takilarini da cok begendim
yaptiklarim begenilip yapiliyosa ne mutlu bana
tesekkur ederim
bu arada kulaklari kepce olanlar topuz yapinca kulaklarin ustunden gecirebilir saclari yada kulaklarin yaninda sac birakip onlar kivristirip kulaklari saklayabilirler
ne guzel olmus canim yapisik orgu yapsaydin ustleride olurdu ama boylede cok guzel olmus :81:
canım onu yapmayı bilmiyorum ama denerim bi gün
bu yaptığım dalgalarda zamanla açıldığı için gittikçe güzel duruyor :)
Eki Görüntüle 127755
sagol fikrin icin , kulaklarimin üstünden denicemönden kivristiramiyorum cünki önlerde baya uzun , bu arada sac modelin de hosuma gitti netten benzer bi model bulursan paylasabilirmisin
İlk açıldığı günden yana bu topic'i takip ediyorum ama yok ya ben çok beceriksizim, saçıma hiçbir model yapamıyorum, hep açık kullanmak zorunda kalıyorum o yüzdenKeşke benim de elim yatkın olsaydı birazcık
Rüyam ben 36 yı beceremedim hiç çok güzel anlatmışsın hepsini yapabildim ama onu beceremiyorun kollarım ağrıyo artık saç modeli dedemektemn emeğine sağlık şekercim
yaşasıııııınnallahım ne kadar mutlu oldum anlatamam..krepe yapıp at kuyruğuna içine tokaladın heralde...muhteşem olmuş canım çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?