Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
evvet cnm ikimiz kafa kafaya verince çok hoş bişey çıkmış ortaya çok beğendim canm eline sağlık

:13:

başın ağrımıyor mu ben o şekli yapacam başımın ağrısından duramam

saçımı devamlı salmam veya çok gevşek toplamam lazım

ama güzel görünüyor

tesekkur ederim
hayir agrimiyo
insallah agrilarin gecer canim

evet o modeli yaptim ama sen galiba hani gevsek olunca dusuyo ve burkuluyoya onu demek istiyosun demi? cunku siki bagladigimdan oyle gorunmedi

tamam tatlim is kadini modellerini bulmaya calisirim
yarin yada yarindan sonra aciklarim

ama ben bunada bayildiim
ben bu modeli bi ara kendim denemistim
ama seninki kadar sıkı gozukmuyordu
bi sure sonra gevseyip cozuluyordu...:44:

siki gorunmesi icin puf noktasi iki tutami dondurdukten sonra birlestirmiceksin, dondure dondure birlestireceksin
yarin yada yarindan sonra anlatirim canim

bu modele bayıldım canım.bunuda tarif et lütfen

tamam yarin yada yarindan sonra tarif edicem canim

şurdan bi tane seçeyimde yarın okula giderken yapiyim bari becerebilirsem

süpper olmuş canım yaaa..ben bi türlü kendime düzgün yapmayı beceremedim..ama inatla yapmaya devam ediyorum

tesekkur ederim canim
valla bende cok denedim ellerim birbirine karisiyodu
deneye deneye bu kadar oldu
sende denemeye devam et ben bile yaptiysan herkes yapar

cnm hepsi birbirinden güzel çok başarılı özellikle örgülü modelleri çok güzel yapmışsın bayıldım

ama yazdan kalma bi resim ekleyebilirim
saclarimin dogal hali buydu kirilmadan once

emeğinize sağlık harika anlatmışsınız

36. sac modeli anlatimi

saclariniza krepe ve at kuyrugu yaptiktan sonra ikiye ayirin

iki tutami dondurun (birlestirmeden) ama ayni yonde degil mesela sag tutami sola dogru donderiyosan sol u sag a dogru donder.
saclarin bitimine kadar dondermeyin, bu sekilde daha siki olucaklardir

donderdiginiz tutamlari simdide birlestirerek dondurun yani tutamlari hem kendikendilerine donderin (sonuna kadar degil) hem birlestirerek donderin
ve bu islemi sac bitimine kadar uygulayin

sonuc

accik tabi bende accik kestim zaten
kiyamiyorum fazla kesmeye

hem saglikli hem uzun saclar istiyorumm:95:

bende kiyamam kendimi asla kisa sacla dusunemiyorum ama ilerde (yani coooooooook uzun zaman sonra ) kisa kestircem kafama koydum (tabi cesaret edebilirsem) begenmesemde cit cit takarim
ama galiba cesaret edemem bakalim

emeğinize sağlık harika anlatmışsınız

tessekkurler

37. sac modeli - dogal dalgalar 2

bu dalgalari yapisik orgu sayesinde elde ediyorsunuz. Ya yatmadan once saciniza yapisik orgu (butun saciniza 1 tane) yapip yatin ve sabah orguyu acin, yada sabah yapisik orgu yapin ertesi gune kadar acmayin ertesi gunun sabahi acin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…