evvet cnm ikimiz kafa kafaya verince çok hoş bişey çıkmış ortaya çok beğendim canmeline sağlık
başın ağrımıyor mu ben o şekli yapacam başımın ağrısından duramam
saçımı devamlı salmam veya çok gevşek toplamam lazım
ama güzel görünüyor
Bide aslında bu modelde saçı 2 ye ayırıp yukarıya doğru saç geçiriyorsun ya onu üsten alta geçirindece 2 tarafı burmuş gibi bir hal alıyor onuda denemek lazım aslında ayyy ne çok karıştırdık modelleri rüyam:86::86:
aynen bööle karizmatik olacak şeyleraynı anda basit olması çok işe yarar hoş zaten yaptıklarının hiçbiri çok çok zor değildi yetenek işi nazar değmesin ayrıca en son eklediğini nasıl yaptın ya çok şık...hem spor hem şık bayıldım...açıklar mısın bitanesi?
ama ben bunada bayildiim
ben bu modeli bi ara kendim denemistim
ama seninki kadar sıkı gozukmuyordu
bi sure sonra gevseyip cozuluyordu...:44:
bu modele bayıldım canım.bunuda tarif et lütfen
siki gorunmesi icin puf noktasi iki tutami dondurdukten sonra birlestirmiceksin, dondure dondure birlestireceksin
yarin yada yarindan sonra anlatirim canim
süpper olmuş canım yaaa..ben bi türlü kendime düzgün yapmayı beceremedim..ama inatla yapmaya devam ediyorum
cnm hepsi birbirinden güzel çok başarılı özellikle örgülü modelleri çok güzel yapmışsın bayıldım
wouaww super olmuss basardin sonunda:81::81::81:
saclarinda baya uzunmuss bide salikken nasil olduklarini merak ettimm
ne guzel upuzun
benimde cok kiriklarim var bende kestirmem lazim :84:
ama fazla degil tabiki sadece ucundan accik
emeğinize sağlık harika anlatmışsınız[/B]
7. sac modeli anlatimi
ilk once saclarinin ust kismini topluyosun ve alt kismi ikiye boluyosun $oyle :
sonra ikiye ayirdigin kisimlari yukariya dogru oruyosun, ama en dibinden baslama :
ikisini ordukten sonra, sol daki orguyu bu sekilde saga dogru goturuyorsun bant gibi, ve kulaginin arkasindan tel toka ile tutturuyosun, ama iyi tuttur cunku kayiyo
tutturduktan sonra, sagdaki orguyu obur orgunun uzerinden sola dogru goturuyosun, bu sekilde sagdaki orgu obur orguyu sikistiriyo ve obur orgu gevsemiyo :
sonra bagladigin ust kisimdaki saclari ac ve one dogru getir :
Insallah iyi anlatabilmisimdir canim
accik tabi bende accik kestim zaten
kiyamiyorum fazla kesmeye
hem saglikli hem uzun saclar istiyorumm:95:
emeğinize sağlık harika anlatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?