cok guzel modeller 8.modelı (ıkılı orguyu)anlatırmısın canım cok hosuma gıttı :):81:
hımmmmm hepisine baktımmmmm çok gözellll:)) ama azzzzzzzz:)))) yalnız rüyamm senin bu saç rengine maşallahhhh maşallahhh diyorummm ne kadar canlı ve parlak boyada var gibi demiiiiiiiiiiiiii :)))
bu arada eklediklerinin hepsi güzel tek tek bunu nasıl şunu nasıl yaptın diye sormuyorum hepsinin tarifini yazarsan memnun ve bahtiyar olacağım ehüm ehümmm
wayyy bayıldımmm 1 ve 3. modeletopuz galiba daha önce anlattığın modelin karıştırılmış hali :26: super olmuş.
dun ikitane daha yapmistim eklemeyi unuttum canim
yavas yavas yapar ve eklerim yilobasindan once :)
insallah fikir olmustur
kuafor 2 renk karistirmisti hatirlattigin iyi oldu kuaforu aramam lazimdi yarin ararim artik
tesekkur ederim cimcimecim :78:
tamam anlatirim balim ama 1. cok basit
saclarini masa/duzlestirici ile bukle yapiyosun ve hepsini yan tarafa tokaliyosun bu kadar
oburlerin anlatimini sonra eklerim
tamam rüyammm acele etme.ara kuaförünü bakalım ne dicekk:)).ewet 1 çok basit gibi görünüyor. bende maşa var onla yaparım bayada uğraştırıyor o maşa beni ama alışasıya kadar zaman geçecek belli ne güzel millet ince uçlu düzleştiriciyle hemen kıvırıveriyor saçlarını benimki kalın amannn benimkide daha güzel düzleştiriyor ama :)))) olsun maşaylada daha kıvır kıvır oluyor ama maşamla yaparım bende pekte güzel olurum ayollll:)))
ayyyyysabah sabahhh maşaydı düzleştiriciydi geldilermi bana ne :)))))))))))) neyse görüşürüz rüyammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?