Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rüyacım aynen dediğin gibi yapıyorum ama belli bi zamandan sonra toka meydana çıkıyor düşüyor yaaaa 5dakika arayla sıktığımda saçımı bişey yok .devamlı sıkıcammı ben bunu yaaa:)))eğer müsait olduğun bir ara tekrar resimlerle gösterirsen çok sevinirim.şu kıvırma işini daha net gösterirsen dahada çooook sevinirim.şimdiden teşekkürlerr rüyacımmm ...

ya bende anlamadım onu deliğn yukarısından mı geçircez rüyamsın ne olur açıklarmıısn ya resimli ama anlatımdan anlamıyorum yemin le bne ya beynim durrduuuu

14.modelin tekrar anlatimi

at kuyrugu yapin
ilk resimdeki gibi yapin
ve ikinci resimdeki gibi delik yapin ortaya

deligi yaptiktan sonra at kuyrugunu resimdeki gibi deligin ASSAGISINDAN icinden gecirin

at kuyrugu deligin icinden gecirdikten sonra ilk resimdeki gibi oluyo
ve atkuyrugu alin ve yukari dogru sikin ikinci resim gibi

ve sonuc :

bu sefer de anlamadiysaniz ne diyim ben size , ultra detayli anlatim oldu bu

Son düzenleme:
Ruyamsiin süper olmus ellerine saglık ama bişey sorucam sana toka gözükmesin diye daha sonra sacı tokanın etrafında dolamıyosun demi direk böle cıkıyo ben daha yeni baktım ondan yabancıyım artık bana bişey demezssin :26:

tesekkurler duygucum
14. model icinmi? hayir bisey yapmiyorum, zaten saci yukariya dogru siktiginda toka gozukmez dene istersen canim

tamam denicem bu topiği açtın için teşekkürler hiç değilse acaba bugün ne model yapim diye düşünmicem bizi düşündügün için teşekkürler

rüyammmm sağol resim için yordum senide çok sağol.bende aynısını yapıyorum ama toka görünüyor belki dahada sıkı bağlarsam ozaman görünmeyeceğinden eminim ama başım ağrır diye çok korkuyorum.benim tek hatam saçımı topladığım zaman tokayı çok sıkmıyorum ya ondan iniyo benim at kuyruğum hemen aşağıya.senin yayınladığın2.resimden 1.resme geri dönüyor düşüyor yani.hatamı buldum rüyacımmm.teşekkür ederimmmmmm

anladim canim bende su an senin gibi gevsek yaptim ama benimkide hemen dustu
evet bu modeli yapmak icin siki baglamak ve siki sikmak gerekiyo malesef

canım benim ekle tabiki de sorman hata hatta şimdiden ekle biz biraz çalışalım yılbaşına kadar ben hala becerebilmiş değilim çünkü

kizlar yilbasi icin modeller eklesemmi?

ekle rüyacım ekle bu akşam aslında eşimle bir yemeğe davetliyiz hiiiiiçte canımız istemiyorrr hele benim hiiiiç istemiyor başım çatlıyor sağ boynum feçiiii ağrıyorrr hay ben bu ağrılarıı..... neyse...şimdiden ekle ki biz onu anlayasıya kadar yılbaşına kadarda anca anlarız :))) anlayıncada olur yılbaşına çeyrek kala çeyrek varkende anca yaparız en iyisi şimdiden ekle ben hazırım bakmayaaa

anladim canim bende su an senin gibi gevsek yaptim ama benimkide hemen dustu
evet bu modeli yapmak icin siki baglamak ve siki sikmak gerekiyo malesef

demekki en başından beri doğru yapıyordum bende düşünüyorum var bunda bir yanlışlık diyordum iyi ama hatayı kendim buldum.sıkı bağlamak .sıkı bağlayıncada başım ağrır benim ama napayım sıkı bağlarım gariiiiii...

desene bosuna ugrstirdin beni
saka saka
basin agrirsa siki baglama kiz :18:
ama zaten cok sikinca bile normal atkuyrugu yapar gibi o kadar cok siki olmuyo
agrimaz insallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…