Krepe modeli anlattığın gibi yapmaya çalıştım ama hiç olmadı. Senin resimde çok hoş olmuştu ben neden yapamadım ya? Üç lastik tokayla aynen dediğin gibi tutamlara da ayrıdım filan ama olmadı...
ruyamsın cok guzel modeller yapıyorsun gercekten cok yeteneklisin ben yeni gördüm bu topici adding to favourites
sagol bize de gosterdiğin icin!
vallahi bravo !!! her biri birbirinden güzel..
emeğine sağlık canım.takipteyim...
canım cok hos modeller hepsı topıgını takıp edeceğm mutlaka
bu saçlara bakıpta yapmamak olmazz deyip az önce örgülü saç bandı modelini yaptım :) ama benm saçlarım omuzumdan 10 cm kdr aşağıda olduğu için örgünün bir tanesi aşağı kadar inmiyor. bende alt taraftan 1 tutam saçı 2 tutuma ayırıp aynı şekilde ördüm daha sonra birini sağdan birini soldan alıp tepede kelebekli küçük tokayla tutturdum fena da olmadı hani.saçı kısa olan arkadaşlar için fikir olabilir :86:
tam olarak ne olmadi? yani sonuc nasil? kabarikmi olmadi? yada once kabarik oluyo sonrada hemen geri iniyomu? daha acik anlatabilirsen yardimci olabilirim belki canim.
ve krepe yapinca hani saci tersinden tariyosunya, korkma iyice yap ve bol spray sik. sonra acilmayabilir krepe ama duzgun durmasini istiyorsan korkmadan bolca yapman lazim.
Canım hiç kabarmadı, sorun bu. Resimdeki gibi yaptım, önce fön çektim çünkü saçım dalgalı normalde, sonra üstten üç tutamı lastik tokayla tutturdum. Tersten taradım o tutamları tek tek. Sonra inan bol sprey sıktım, ama fazla kabarmadı, sonra da 2 dakikada indi. Acaba saçım ince telli diye mi olmadı?
değişik bir yapılışı varmış. :96:
teşekkürler....
14. sac modeli anlatimi - at kuyrugu 2 anlatimi
sacimin haline bakmayin, bugun cok zor sartlar altinda kaldilar
guya orgu ile dalgalarim vardi gunun basinda ama yarim gun yagmurun ruzgarin altindaydim ve bu hale geldiler
sacinizi normal at kuyrugu yapin
resimdeki gibi yapin :
boyle delik yapin :
en onemli bolum : sacinizi alttan kivirip deligin icinden gecirin, ve sikin
ve sonuc :
slm kizlar :92:
ben hergun deisik deisik sac modeli yapiyorum ve cogu kisi begendigini soyluyo. Bu yuzdende yaptigim modelleri sizlerle paylasmak istedim^^. Begendiginiz modelleri anlatmaya calisirim ama fazla Turkcem olmadigi icin resimli anlatirim. Ama hicde zor degiller .
Umarim sizde yaptiginiz gunluk sac modellerinizi paylasirsiniz, fikir edinmis oluruz.
Simdilik bi kac tane model koycam, begenilirse devam ederimbegenilmezse koymam
1. sac modeli - orgulu model
2. sac modeli - "Gyaru" topuzu
3. sac modeli - 4lu orgu
4. sac modeli - bob modeli
5. sac modeli - krepeli at kuyrugu
6. sac modeli - duz, krepeli basit model
7. sac modeli - sac ile orgulu bant
8. sac modeli - 2li orgu
insallah sizde eklersiniz
19. sac modeli anlatimi:
sacinizi normal ama ince bi lastikle ilk resimdeki gibi toplayin
altindan minicik bi lastikle baglayin boyle
sonra resimdeki gibi yapin her tarafina
ve bunu yaptiktan sonra o eklediginiz kucucuk lastigi azcik yukari dogru cikarin (azcik, boylece istediginiz sekli alir)
sacinizin uzunluguna kadar yapin ayni islemi
ve sonuc:
son model çok güzel yaaa
Uzun saç istiyorumm
Bu arada bulabildin mi sinemaki .?
Canım hiç kabarmadı, sorun bu. Resimdeki gibi yaptım, önce fön çektim çünkü saçım dalgalı normalde, sonra üstten üç tutamı lastik tokayla tutturdum. Tersten taradım o tutamları tek tek. Sonra inan bol sprey sıktım, ama fazla kabarmadı, sonra da 2 dakikada indi. Acaba saçım ince telli diye mi olmadı?
rüyam ya deminden beri deniyorum olmuyo olmuyooo(( her şey tamamda şu ortadan ayırıp saçı döndürüp aradan geçirmek...tamam anlamadım aslında ama yazdığını aynen uyguluyorumda ama
1: toka acayip gözüküyor bende
2:ayırdığım yer bile meydanda kalıyor saç derim gözüküyor normal toplamış gibi oluyor.bir daha anlatırsan çok sevinirim.sadece en önemli kısmını anlatsan kafi bana.
cok guzel modeller 8.modelı (ıkılı orguyu)anlatırmısın canım cok hosuma gıttı :):81:
sen o sokak da görüp de kıskandığım bayanlardansın:))
benm elimden gelmez hiç böyle işler çook beceriksizim
heh bende bunu bekliyodum
aynen uzasın die göbeğim çatladı 2 ay..sonra başlarım ulen uzama dedim bıraktım anaaa bi baktım uzadıama modelleri çok gösterebilecek uzunlukta değil hala..neyse ama rüyamsııın takipteyiz anacım..bugün krepe yapıp 2li örgü deneyeceğim..beceri var bende ama model yoktu şimdi burdan bakıp bakıp süsleniyorum...
Çok çok güzeeel
Çok beğendim ne güzel modeller yapıyosun..
Bende saçımla uğraşmayı çok seviyorum, ama öyle fazla model yapamıyorum genelde düzleştirir yada kıvırcık yaparım, pek toplamıyorum saçımı..
Şu 19. modeli hemen deniceeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?