Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Krepe modeli anlattığın gibi yapmaya çalıştım ama hiç olmadı. Senin resimde çok hoş olmuştu ben neden yapamadım ya? Üç lastik tokayla aynen dediğin gibi tutamlara da ayrıdım filan ama olmadı...

tam olarak ne olmadi? yani sonuc nasil? kabarikmi olmadi? yada once kabarik oluyo sonrada hemen geri iniyomu? daha acik anlatabilirsen yardimci olabilirim belki canim.
ve krepe yapinca hani saci tersinden tariyosunya, korkma iyice yap ve bol spray sik. sonra acilmayabilir krepe ama duzgun durmasini istiyorsan korkmadan bolca yapman lazim.

ruyamsın cok guzel modeller yapıyorsun gercekten cok yeteneklisin ben yeni gördüm bu topici adding to favourites
sagol bize de gosterdiğin icin!

saol canim ama yetenek degil ben yapabiliyosam sizde yapabilirsiniz

vallahi bravo !!! her biri birbirinden güzel..
emeğine sağlık canım.takipteyim...

tskrler lila'cim

canım cok hos modeller hepsı topıgını takıp edeceğm mutlaka

mercii dersimm

bu arada dun 19. modelin anlatimini ekleyecektim demistim ama sorun cikti ekleyemedim resimleri cekmistim felan ama tam pcye resimleri koymayi isterken fark etmisimki foto makinasinda hafiza karti yoktu ve makinanin kablosunu bulamadim neyse kisacasi dun ekleyemedim ve simdi resimleri cektim duzenleyim ekliyorum hemenn

Son düzenleme:
19. sac modeli anlatimi:

sacinizi normal ama ince bi lastikle ilk resimdeki gibi toplayin
altindan minicik bi lastikle baglayin boyle

sonra resimdeki gibi yapin her tarafina
ve bunu yaptiktan sonra o eklediginiz kucucuk lastigi azcik yukari dogru cikarin (azcik, boylece istediginiz sekli alir)

sacinizin uzunluguna kadar yapin ayni islemi
ve sonuc:

Aaa evet çok mantıklı saol canım süperr :)

Rüyammm 19. model varya onu ben atkuyruğu yapıp anca bnm saçımdan 3 boğum oldu ama herkes çok sevdi süper süper süperr ahhh saçlarım bi uzasa daha neler yapıcamda aahhh ahhhh evim aktara döndüüü

değişik bir yapılışı varmış. :96:

teşekkürler....

rüyam ya deminden beri deniyorum olmuyo olmuyooo(( her şey tamamda şu ortadan ayırıp saçı döndürüp aradan geçirmek...tamam anlamadım aslında ama yazdığını aynen uyguluyorumda ama
1: toka acayip gözüküyor bende
2:ayırdığım yer bile meydanda kalıyor saç derim gözüküyor normal toplamış gibi oluyor.bir daha anlatırsan çok sevinirim.sadece en önemli kısmını anlatsan kafi bana.

cok guzel modeller 8.modelı (ıkılı orguyu)anlatırmısın canım cok hosuma gıttı :):81:

sen o sokak da görüp de kıskandığım bayanlardansın:))

benm elimden gelmez hiç böyle işler çook beceriksizim

heh bende bunu bekliyodum

Son düzenleme:
aynen uzasın die göbeğim çatladı 2 ay..sonra başlarım ulen uzama dedim bıraktım anaaa bi baktım uzadı ama modelleri çok gösterebilecek uzunlukta değil hala..neyse ama rüyamsııın takipteyiz anacım..bugün krepe yapıp 2li örgü deneyeceğim..beceri var bende ama model yoktu şimdi burdan bakıp bakıp süsleniyorum...

Çok çok güzeeel
Çok beğendim ne güzel modeller yapıyosun..
Bende saçımla uğraşmayı çok seviyorum, ama öyle fazla model yapamıyorum genelde düzleştirir yada kıvırcık yaparım, pek toplamıyorum saçımı..
Şu 19. modeli hemen deniceeem

son model çok güzel yaaa
Uzun saç istiyorumm
Bu arada bulabildin mi sinemaki .?

saol tatlim
evet varmis evde en kisa zamanda bende sinemaki ile bakima baslicam insallah
sitede vardi galiba bununla ilgili biseyler, aramam lazim
sen nasil yapacaksin?

tutamlar cokmu kalindi acaba? cok kalin olmayan tutamlarla dene, ve uc tutamla olmuyosa daha cok tutamla dene canim.
evet ince telli saclarda daha zor oluyo krepe yapmasi, ama benim saclarimda ince telli, biraz ugrassan yaparsin canim

canim saci assagi dogru kivirip deligin arasindan geciriyosun demi? en onemlisi deligin yukarisindan dogru kivirmicaksin yani saci delikten gecirince assagi taraftan gecirmelisin ve gecirdikten sonra once lastik gorunur ama sikinca gorunmemesi lazim
galiba sen yukardan kivirdin? oyle degilse tekrar gosteririm canim

cok guzel modeller 8.modelı (ıkılı orguyu)anlatırmısın canım cok hosuma gıttı :):81:

tamam bugun/yarin onu anlatirim canim

sen o sokak da görüp de kıskandığım bayanlardansın:))

benm elimden gelmez hiç böyle işler çook beceriksizim

tesekkurler canim
yok kiz oyle deme bak modellerin aciklamalarinida ekliyorum sende bakip yap becerirsin

heh bende bunu bekliyodum

yaptinmi canim nasil oldu?

ne guzel sonucuda ekle/yaz canim

cok tesekkurler merve'cim
deneyince sonucuda ekle/yaz canim

evet bu topigi gormustum ama bemiks ampulu burda bulamayacagim icin bakmamistim fazla.
galiba bemiks ampulsuz yapcam kuru yada baska tarifli kur bulursam oyle yapcam cunku bemiks ampulun ne oldugunu hic bilmiyorum ve burda nasil bulacagimdan hic fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…