İlk defa rastladım topigine
Masallah cnm ne kadar güzel modeller yapmışşın öyle
Sayfaların hepsini inceledim
Modellerin hepsi çok hoşş
Artık sürekli ugrarım
saçlarımın düz olması için neler vermezdimharika saçların var canım maşallah.. harikalar yaratmışsın
tatlım maşallah çok güzel hepsi.teşekkürler paylaşımların için....takipteyim........ krepeli modelleri bekliyorum canım
Canı 19. Saç modelinin yapılısşı nasıl çok beğendimm valla :)
ben de takipteyim..helal olsun çok güzel modeller yapıyorsun..ben de başladım ufaktan uğraşmaya..bakalım beceriyor gibiyim..senden ricam şu italyan tokalı model örneklerini açıklayıp gösterir misin?
Rüyam'cım bukleler açılmadanda çok harika durmuş bence ve son derece parlak görünüyor saçları :)
19. şahane sanırım bu akşam yapıcamm :):):)
papatyam tskr ederim canim
ama kisa saclilar icinde fikir olabilir bu modeller diye dusunuyorum
saclarini begenmiyorsan bakim yap maske ile bak gorceksin duzenli bakim yaparsan saglikli ve parlak olucaklar
modellerin hepsi şahaneee... Saçlarına gereken bakımı gösterdiğin çok belli. Ondan da bukadar güzel duruyorlar. Modellerin devamını bekliyorum.. Merak ettim hangi ülkede yaşıyorsun yaşın kaç birde:78:
Evet bende sinemakili bakım yapmaya başlıcam hem uzaması hemde sağlıklı görünmesi için
tesekkur ederim canim
yasim 19 :78:
yasadigim ulkeyide ozelden yaziyorum
sinemakiyi bulsam bende yapcam ama burda yok galiba
yok canım ben de öyle topladım o tokayla ama başka birşeyler yapılabilir mi diye bi sorayım dedimdaha fazla model istiyoruuuuz
Yurt dışında felan mı yaşıyorsun
tüm saç modellerin çok hoşşşş...
eline sağlık...
15.nolu saç modelindeki mor kazağın çok güzelmiş..nerden aldın? bilindik mağazaysa fikir edincektim..yalnı özelime yazarmısın çünkü bidaha bu opiği bulamam :)
Çok güzel olmuş gerçekten harika. Açıklama şansın var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?