Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yok canım ben pek beceremedim 1. modeli arkadaşımdada denedim ama yandan başladığımız için diğer taraftan kalan saçları senin gibi düzenli eklemeyi başaramadım malesef

1453nur'cum tskrler

hobimsen canim orunce orguye ekledigin tutamlari hep arka taraftan alacaksin. orguye yakin yerlerden tutam alirsan butun saclari ekleyemezsin. benim dedigim gibi yapiyorsan ve hala yapamiyorsan demekki saclarin kisa ve orguye girmiyo oylemi canim? istersen resimle goster daha iyi anlar ve anlatirim

Canım açıkçası problem şu saçın yanından başladığımız için örmeye diğer saçın tutamını örgüye getirirken zorlanıyorum orası pot kalıyor yada tamammen salık oluyor çıkışıyor dediğin gibi saçımın katı kısa kalıyor olabilir. En iyisi kendimde denemeyi bırakmalı başkalarına yapmalıyım :) diğer modellerin içinde takipteyim :) cevap için teşekkürler

ayyy ayyy ayy ayyy valla gene neler neler eklemisin rüyam emeğine sağlık canım vala bu modeller sende çok bi havalı oluyo saçımın boyu yettiğince gösterdiklerini denemeye çalışıyorum ama ya bana yakışmıyo yada alışmadığımdan bilemedim valla

19. sac modeli - orijinal, fresh bi model

yazin lastikleri deisik deisik renklerde takarsaniz cok havali oluyo mevsimede cok uyum sagliyo cok sevdigim modellerden biridir hem pratik hem cok hos bence

canim bide dedigim gibi dene orguye ekledigin tutamlari hep arka taraftan alacaksin yani orguye yakin yerlerden tutam alirsan butun saclari ekleyemezsin cunku orgu biter ve dedigin gibi arka taraftakiler salik kalir. benim dedigim gibi yapiyorsan ve hala yapamiyorsan demekki saclarinin katlari kisa ve orguye girmiyo

alisamadigindandir canim inan elin alisinca sendede cok havali durur
cok tskrler tatlimm

kizlar sizlerle arkadasima duzlestirici ile yaptigim bukleleri paylasmak istedim :
bukleleri acsa belki daha guzel olurdu ama istemedi kendisi :)

hobimsen tatlim senin icinde perceme yapilan modeller hakkinda fikir olabilir

Son düzenleme:
papatyam tskr ederim canim
ama kisa saclilar icinde fikir olabilir bu modeller diye dusunuyorum
saclarini begenmiyorsan bakim yap maske ile bak gorceksin duzenli bakim yaparsan saglikli ve parlak olucaklar

Bu son eklediklerinde süper olmuş canım çok beğendim ellerine sağlık söyle özel gecede kullanılabilecek dağınık ama hoş kibar bi model varmı gerçi dağınık topuzunda hoşuma gitti ama ben daha çok kulakları fazla açmadan modeller deneyebilirim çünkü benim bi kulağım hafif açık ve rahatsız oluyorum çok belirgin değil ama işte takıntı naparsın :2:

tskr ederim tatlim kulaklarindan rahatsizsan daginik topuz yaparken sacin yanlarindan bi kac tutam ayir ve onlari kivirt. hem cok hos olur hem kulaklari az saklar canim

İlk defa rastladım topigine
Masallah cnm ne kadar güzel modeller yapmışşın öyle
Sayfaların hepsini inceledim
Modellerin hepsi çok hoşş
Artık sürekli ugrarım

saçlarımın düz olması için neler vermezdim harika saçların var canım maşallah.. harikalar yaratmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…