yaprak salamura iyotlu tuzla olur mu?

fantastico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
7
1
1
31
Merhaba arkadaslar,

Yurtdisindayim ve hicbiryerde kaya tuzu bulamadim, markette sadece iyotlu deniz tuzu var (iri) onunla salamura yapabilir miyim?
Bu arada yapragi birgun bekletiyorum suan, sorun olur mu

Acil cvp lutfennnn

İyotlu tuz ile sıkıntı olabilir yaprak erir:(
Yaprağınızı derin dondurucuda yeriniz varsa tek kullanımlık poşetleyip derin dondurucuya veya buzluğa koyabilirsiniz;)

peki bidona su/tuz eklemeden iyice sikistirsam ve agzini kapatsam 1 sene gider mi
Ben sana bir tarif veriyim iki sene gider hatta yaprakları tencere hasla ama azzcik tuz at kavonoza bas ağzını kapatıp ters çevir rahat 2 sene gidiyor benn yapıyorum

peki bidona su/tuz eklemeden iyice sikistirsam ve agzini kapatsam 1 sene gider mi
Ben kola şişesine koyuyorum ve 1 yıldan fazla bile gittiği oluyor. Sususz tuzsuz hiç bişey katmadan. İyice kapağını yapatmak gerek ama hava almamamsı için

Yardiminiz icin tesekkur ederim. Ben su sekilde yaptim; legene kaynar su koydum 5-10 saniye bekletip posete koydum ve buzluga attim 15/20 tane.

Pet şişelere susuz tuzsuz basabilirsiniz. 1 veya 2 litrelik şişelere yani. Tek kullanımlık şekilde basın. Büyük bidona basarsanız üstten aldıkça boşluk kalacağı için bozulur yapraklarınız. Bu arada akrbalarım bağcılık yaptığı için güvenebilirsiniz bana.

Back
X