yapmak istemiyorum!

lisbeth22

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
27
0
6
İstanbul
arkadaşlar lise mezunuyum ve bu yılkı üniversitede biyere yerleşemedim . lise mezunlarına güzel iş varmı bilmiyorum ama abim beni mutfağa bulaşıkçı olarak verecek ben ne anlarım bulaşık yıkamaktan bulaşık yıkayıp nereye yükselcem kızlar bildiğiniz daha iyi bi iş var mı ? yardım ediiiiiinnnnnn

Sekreter olabilirsin, en azından temiz masa başı iş, yada çağrı merkezlerine başvur...

kosgeb in girisimcilere destegi var. ozellikle kadin girisimcilere hibe cok daha kolay cikiyor. aklinda bir is fikri veya herhangi bir el sanatina yatkinligin varsa dusunebilirsin.

canım abin biraz abartmış galiba :)

Artık önlisans mezunları bile çok kolay sekreter olamıyor.
Kaldı ki lise mezunları öyle kolaylıkla masa başı iş bulabilsin.

Evet canım ama ille çalışman gerekiyorsa şansını dene bence. Nerde yaşıosn bimiorum ama çağrı merkezleri pek öyle bakmıyo diplomaya diye biliyorum, oda temiz iş, bulaşıkçılıktan daha rahattır en azından. hakkında hayırlısı olsun inş.

İş arayan konu sahibi ben değilim.
Karıştırdınız heralde.
Çağrı merkezlerinde çalışmak çok kolay değilmiş.
Çoğu kişi çok zorlanıyor o işte.

istanbulda yaşıyorum. düşün istanbul gibi biryerde iş bulamıyorum . inşallah hayırlısı olur hakkımda.

istanbulda yaşıyorum. düşün istanbul gibi biryerde iş bulamıyorum . inşallah hayırlısı olur hakkımda.

Amin canım, bende istanbulda yaşadığım dönemde iş bulamadım, tanıdıklar aracılığıyla bi firmaya girmiştim 6 ay sonra.. Allah yardımcın olsun

İş arayan konu sahibi ben değilim.
Karıştırdınız heralde.
Çağrı merkezlerinde çalışmak çok kolay değilmiş.
Çoğu kişi çok zorlanıyor o işte.

Ay canım şaşırmışım ben daha yeniyim k'da, 3 gün oldu Evet onuda denedim ben gerçekten 10-15 gün gibi bi sürede psikolojim alt üst olmuştu, in ve out olayı var, in-bound olsa daha kolay seni aradıklarından en azından küfür kıyamet pek olmaz ama e biliym ya hayırlısı olsun arkadaşımız hakkında, çok zor bu dönemde düzgün bi iş bulmak

canım seni kendi yanına almak istiyorsa iyi bişey, abinin yanında olduktan sonra bulaşıkçı olmak o kadar da kötü diil gibi sanki...
en azından seni ezdirmez ve biliyorsun bazen işyerlerinde kızlarımız art niyetli davranışlarla karşılaşabiliyorlar ama abin yanında oldukça sana kimse bulaşamaz...bi de bu yönden değerlendirmek gerek...
artı aşçılar yükselip maaşlarını da yükseltebiliyorlar, sen de aşçı olarak kendini geliştirebilirsin..
gençken insan bazı şeyleri öcü gibi görüp kaçmaya çalışıyor ama ileriye dönük bir meslek olabilir senin için..

abim havalimanında çalışıyo beni yanına almak gibi de bi niyeti yok zaten başka bir arkadasının yanına vermek istiyor. aslında haklısınız erken yaşta kendimi geliştirecek bir iş bulamazsam ilerde çok zor olacak.ama ne bilim gurur meselesi belki de arkadaşlarım neredeyse üniversiteyi bitirdiler benim gidip bulaşıkçılık yapmam offf yaaa off :2::2:

çevrenizde mutlaka bim a101 hatipoğlu çağrı seyhanlar gibi marketler vardır. bunlara başvurun kasiyer veya reyon görevlisi falan olabilirsiniz. Bizim bi tanıdığımızda açık lise okuyor daha lise mezunu bile değil ama markette çalışmaya başladı. sigortasıda ödeniyor hemde çokta kötü bir iş değil gibi zamanla yükselebilirsinizde reyoncu başlayıp kasaya falan geçebilirsiniz belki pek işin içinde değilim. ama oturup karamsar olmakla hiç birşey olmuyor. birde oturup internet başından gerçekten iş bulunmuyor. bir çok mağaza var gidin form falan doldurun satış temsilcileri falan lise mezunu olabiliyor birde ek yerleştirmelerde açıköğretim yazın üniversite öğrencisiyim diye başvuru yapmış olursunuz hatta bazı işler var açıköğretim okuyan öğrencileri alıyor. dışarı çıkın birçok yerde eleman alınacaktır ilanı var. hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…