arkadaşlar lise mezunuyum ve bu yılkı üniversitede biyere yerleşemedim . lise mezunlarına güzel iş varmı bilmiyorum ama abim beni mutfağa bulaşıkçı olarak verecekben ne anlarım bulaşık yıkamaktan bulaşık yıkayıp nereye yükselcem kızlar bildiğiniz daha iyi bi iş var mı ? yardım ediiiiiinnnnnn
Sekreter olabilirsin, en azından temiz masa başı iş, yada çağrı merkezlerine başvur...
Artık önlisans mezunları bile çok kolay sekreter olamıyor.
Kaldı ki lise mezunları öyle kolaylıkla masa başı iş bulabilsin.
Evet canım ama ille çalışman gerekiyorsa şansını dene bence. Nerde yaşıosn bimiorum ama çağrı merkezleri pek öyle bakmıyo diplomaya diye biliyorum, oda temiz iş, bulaşıkçılıktan daha rahattır en azından. hakkında hayırlısı olsun inş.
canım abin biraz abartmış galiba :)
İş arayan konu sahibi ben değilim.
Karıştırdınız heralde.
Çağrı merkezlerinde çalışmak çok kolay değilmiş.
Çoğu kişi çok zorlanıyor o işte.
Evet canım ama ille çalışman gerekiyorsa şansını dene bence. Nerde yaşıosn bimiorum ama çağrı merkezleri pek öyle bakmıyo diplomaya diye biliyorum, oda temiz iş, bulaşıkçılıktan daha rahattır en azından. hakkında hayırlısı olsun inş.
istanbulda yaşıyorum. düşün istanbul gibi biryerde iş bulamıyorum . inşallah hayırlısı olur hakkımda.
İş arayan konu sahibi ben değilim.
Karıştırdınız heralde.
Çağrı merkezlerinde çalışmak çok kolay değilmiş.
Çoğu kişi çok zorlanıyor o işte.
arkadaşlar lise mezunuyum ve bu yılkı üniversitede biyere yerleşemedim . lise mezunlarına güzel iş varmı bilmiyorum ama abim beni mutfağa bulaşıkçı olarak verecekben ne anlarım bulaşık yıkamaktan bulaşık yıkayıp nereye yükselcem kızlar bildiğiniz daha iyi bi iş var mı ? yardım ediiiiiinnnnnn
canım seni kendi yanına almak istiyorsa iyi bişey, abinin yanında olduktan sonra bulaşıkçı olmak o kadar da kötü diil gibi sanki...
en azından seni ezdirmez ve biliyorsun bazen işyerlerinde kızlarımız art niyetli davranışlarla karşılaşabiliyorlar ama abin yanında oldukça sana kimse bulaşamaz...bi de bu yönden değerlendirmek gerek...
artı aşçılar yükselip maaşlarını da yükseltebiliyorlar, sen de aşçı olarak kendini geliştirebilirsin..
gençken insan bazı şeyleri öcü gibi görüp kaçmaya çalışıyor ama ileriye dönük bir meslek olabilir senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?