Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1. Tirnaklarimi uzatacagim (yemeyecegim) 2. Kilomu verecegim (49 civarinda olacagim) 3. Hergün hareket edecegim (aliskanlik haline getirecegim) 4. daha fazla bakimli olacagim, bakimsizimdirda 5. Makyaj yapmasini ögrenecegim, pek bir beceriksizimdirde 6. Kendime daha fazla güvenecegim, benim diger insanlardan ne farkim var 7. hayata positiv yani olumlu bakacagim 8. Hayata her ne olursa olsun gülücükler sacacagim :)
bunlar yapmak istediklerimdi ve simdiye kadar
kilomu vermeye basladim 5 kilo gitti bile:dance: hergün hareket etmeye basladim gerci arada sirada yapmiyorum ama alistirdim kendimi:teytey: bakimli olmaya calisiyorum ama daha fazla dikkat etmeliyim:1closedeyes: tirnak konusunda daha ugrasmaktayim..hayata positiv bakmayi büyük ölcüde ögrenmis bulunmaktayim...digerlerine daha fazla dikkat etmeliyim .