- 5 Kasım 2007
- 891
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gerçekten ertelediğimiz okadar çok şey varki ama birgün erteliyecek zamanımız olmıyacak bunun farkında değiliz bende ertelediklerimi yapmaya karar verdim öncelikle sigarayı bıraktım:dance:3 gündür içmiyorum kararlıyım kendime inanıyorum ve bunu yapıcam kilolarım var sırada onlarda gidecek çabuk sinirlenmemeyi ve hayatı bukadar ciddiye almamayı öğrenicem lülülülülülü şakkıdı
canım polyanacılıkmı oynayacagız bu ona benzemiş biraz degilmi
kızlar ben bunu çok sık yapardım ama uzun zamandır yapmıyorum. bi kaçgündür bende yeni yılın etkisiyle tekrar listemi yaptım.
- sağlıklı beslenicem, yemek için değil yaşamak için ye! sloganını unutmuycam.
- hergün bi kaç sayfa da olsa kitap okuycam.
- haftada en az birgün bir arkadaşımla buluşucam.
- bakımlı olucam. cildime hergün bakım uyguluycam.
- evişlerini erken kalkıp 10a kadar bitircem
- namaz kılmaya tekrar başlıycam, her cuma kuran okuycam.
- kuran derslerime başlıycam günde 1 saat.
- mesleğimle ilgili yeni gelişmeleri takip edicem.
- kpss için haftaiçi 2, haftasonu 3 saat çalışıcam.
- çabuk sinirlenmiycem, sinirlenince bişey söylemeden önce içimden 10a kadar sayıcam.
- hergün yarımsaat hayal mağaramı düşünüp rahatlama egzersizleri yapıcam.
valla kızlar şimdilik bunlar çıktı. liste uzar benim. bide ben bi defter bulup hergün yaptıklarıma + yapmadıklarıma - koyup - olanları neden yapmadığımı yapsaydım daha iyi olacağını yazıyorum. sonra gittikçe o - ler de + ya dönmeye başlıyo. her hafta sonu + ları toplayıp gelişmeye bakıyorum.
hayal mağarası da şöyle bişey.. gözlerinizi kapatıp uzanıp düşlemeye başlıyorsunuz. bir kapıdan geçiyosunuz heryer karanlık kapıdan ışık sızıyo. kapıyı açıyosunuz. dışarıda yemyeşil çayırlar akan sular kuşlar çok güzel biyer... bir yol var taştan.. yürüyorsunuz. karşınızda bir mağara. bu sizin mağaranız. hayal gücünüze kalmış. ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onları içinde hayal edin. mesela ben yüzmekten çok hoşlanırım ve beni çok rahatlatır. bir havuzum var bu mağaranın kenarında. içinden de bi geçiş var. sonra burada kendinize bir mekan düşünün. benim bir salıncağım var. ona oturup bugün olanları düşünürüm ve karşı duvarda olanları izlerim film izliyormuş gibi. kötü olanları iyileriyle değiştirirm. aslında kimsenin kötü olmadığını hatırlatırım kendime, her olayda bi hayır olduğunu düşünürüm.
sonra kendinize ait bir oyuncak düşünün. bu öyle bişey olmalı ki elinize aldığınızda sizi rahatlatıcak, bütün üzüntülerinizi alıcak.
benimki yine sudan bir küre... içinden mavi ışıklar çıkıyor. en sonra gitmeden önce onu elime alıp rahatlayıp öyle hayalden çıkarım.