Yapmak istediklerimiz...Yapabilecekmiyiz???

daha sabırlı olacağım patavatsız insanlara cevap vermemek için dişimi sıkacam ertelediğim çok şey yok........!

evet gerçekten ertelediğimiz okadar çok şey varki ama birgün erteliyecek zamanımız olmıyacak bunun farkında değiliz bende ertelediklerimi yapmaya karar verdim öncelikle sigarayı bıraktım:dance:3 gündür içmiyorum kararlıyım kendime inanıyorum ve bunu yapıcam kilolarım var sırada onlarda gidecek çabuk sinirlenmemeyi ve hayatı bukadar ciddiye almamayı öğrenicem lülülülülülü şakkıdı

benim kilo vermeye ihtiyacım yok!Can sıkıntısı,moral bozuklugu 5 kilo kaybettirdi...Ama dargın oldugum insanların gönlünü alıp,daha az sinirlenmeye calışıcam,daha az makyaj yapıcam,daha az alışveriş yapıcam(yani umarım)Bi de cevap vermem gereken bi evlilik teklifi var,düşünecegimi söyledim,hala düşünmeye başlamadım....Onu da düşünsem iyi olur....

evet gerçekten ertelediğimiz okadar çok şey varki ama birgün erteliyecek zamanımız olmıyacak bunun farkında değiliz bende ertelediklerimi yapmaya karar verdim öncelikle sigarayı bıraktım:dance:3 gündür içmiyorum kararlıyım kendime inanıyorum ve bunu yapıcam kilolarım var sırada onlarda gidecek çabuk sinirlenmemeyi ve hayatı bukadar ciddiye almamayı öğrenicem lülülülülülü şakkıdı

müthis baslagic aferin bravoooooooooo:teytey:a.s.:1hug:

Eğer Gerçekten Istediğinizi Yapmak Istediğine Ulaşmak Sonuç Almak Isteyen Varsa Istediğinin Peşeine Düşmeli Başarmak Amaca Uygun Sonuç Almaktir.....................

Benim Okuduğum Kitap Başariya Giden Yolla Ilgili Tüm Konularda Gerçekten Başariyi Anlatiyo Ama şu Bir Gerçek Ki Başariya Giden Yol Istemektir ....na Kadar Başarili Olursaniz O Kadar özgür Olursunuz........

Arkadaşlar Atatürk Kurtuluş Savaşini Başlatirken Aslinda Kendi Kişisel Savaşinida Başlatti Herkesin Yapmasi Gereken şey Bence Bu Herkes Kişisel Savaşini Başlatmali.hdefini Belirlemeli .................. Bir Hedefe Giden Yol,gökteki Yildizlarin Sayisi Kadardir........

Ilkelerin Olacak.
Seni Satin Alamayacaklar
Aptallarin Uydurduğu Ata Sözlerine Inanmayacaksin
"paranin Satinalamayacaği şey Yoktur"
"herkesin Fiyati Vardir"
Gibi Sözlere Kanmayacaksin
Onurunla Kimliginle Va Beyninle Akilli Yaşayacaksin
üreteceksin Seveceksin Sevileceksin
Inançlarinin Arkasinda Duracaksin
Sevgilerin Karşiliksiz Yardimlarin Gizli Olacak
Seni Attan Ottan Ayiran özelliğin Farkina Varacaksin
çünkü Sen Insansin Ve Bunu Yakaladiğin Gün Bembeyaz
Yaşayacaksin.
çok Güsel Gerçekten Hem Uylanmasi Hemde Düşündürücü Olasi Etkilendim Yani

Kişisel Gelişimle Ilgili Bir Kitap Var Tavsiye Edrim Mümin Sekman Insani Etkileyen Ve Yüreklendirip Kendine Güvenini Tekrar Kazandirmayi Amaçlayan Bir Kitap Her şey Seninle Başlar......

merhaba arkadaslar ohoooooo bos kalmis burasi eeeeeeee anlatin bakim ne alemde yapmak istedikleriniz yoksa genemi yapmiyorsunuz olmaz haaaa:eek:klava:

sallamak yok okimi:eek:klava:

ben tirnaklarimi isirmiyorum artik uzamaya basladilar gerci arada sirada kacamak oluyor ama eskisi gibi degil cok sükür yani azaldi isirma...:dance:

kilo vermede engel cikti karsima:kızgın: üc ay boyunca hap icmeliyim insulinimden dolayi ve bu yüzden diyet miyet yasak bana yani normal hayatta gibi beslenmeliyimKötü Kazen

hayata artik positiv bakmayi ögrendim, hayata hep gülümsemeye calsiyorum herzaman olmasada ama eskisi gibi karamsar degilim artik gercekten bu anlamda asama kaydettim:teytey:

bakimli olmaya dikkat ediyorum artik daha cok maskeler yapiyorum saclarimi fönlüyorum ve makyaj yapiyorum makyaj konusundada yeni yeni seyler denemeye basladim yani daha deneme asamasindayim..

ama hepsini toplarsam gercekten cok iyi asama sarf ettim bence...ama bu böyle devam edecek hayatima girecek tamamiyle:sm_cool:

simdi sizler anlatin ne alemlerdesiniz:1hug:

evet kızlar hayat ertelemeye gelmez ama cokda hırs yapmamak lazım sadece kendimize günde 1 saat ayırmak yetiyor aslında ben beş ay öncesi dogum yaptım bebegim cok huysuz uyku düzenim hiç kalmadı düzenim cok bozuldugu halde kendimden halla vazgecmedim bizim türk kadınları evlenip dogum yaptıktan sonra kendilerini hemen bırakıyorlar bu aslında en büyük yanlış insanın önce kendisine saygısı olması lazım bunun için kendimizi bırakmıyalım

Kendimiz Için Bir Mola Verelim !!!!!
Iş-ev-çocuklar-eşler Haftada 3 Gün 30 Dakika Kendimize Ayiralim.
Haydi B-fit Yapalim. B-fit Biz Kadinlara özel B-fit.com.tr Siteyi Inceleyin. Eminim Beyeneceksiniz.

kızlar ben bunu çok sık yapardım ama uzun zamandır yapmıyorum. bi kaçgündür bende yeni yılın etkisiyle tekrar listemi yaptım.

- sağlıklı beslenicem, yemek için değil yaşamak için ye! sloganını unutmuycam.
- hergün bi kaç sayfa da olsa kitap okuycam.
- haftada en az birgün bir arkadaşımla buluşucam.
- bakımlı olucam. cildime hergün bakım uyguluycam.
- evişlerini erken kalkıp 10a kadar bitircem
- namaz kılmaya tekrar başlıycam, her cuma kuran okuycam.
- kuran derslerime başlıycam günde 1 saat.
- mesleğimle ilgili yeni gelişmeleri takip edicem.
- kpss için haftaiçi 2, haftasonu 3 saat çalışıcam.
- çabuk sinirlenmiycem, sinirlenince bişey söylemeden önce içimden 10a kadar sayıcam.
- hergün yarımsaat hayal mağaramı düşünüp rahatlama egzersizleri yapıcam.

valla kızlar şimdilik bunlar çıktı. liste uzar benim. bide ben bi defter bulup hergün yaptıklarıma + yapmadıklarıma - koyup - olanları neden yapmadığımı yapsaydım daha iyi olacağını yazıyorum. sonra gittikçe o - ler de + ya dönmeye başlıyo. her hafta sonu + ları toplayıp gelişmeye bakıyorum.

hayal mağarası da şöyle bişey.. gözlerinizi kapatıp uzanıp düşlemeye başlıyorsunuz. bir kapıdan geçiyosunuz heryer karanlık kapıdan ışık sızıyo. kapıyı açıyosunuz. dışarıda yemyeşil çayırlar akan sular kuşlar çok güzel biyer... bir yol var taştan.. yürüyorsunuz. karşınızda bir mağara. bu sizin mağaranız. hayal gücünüze kalmış. ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onları içinde hayal edin. mesela ben yüzmekten çok hoşlanırım ve beni çok rahatlatır. bir havuzum var bu mağaranın kenarında. içinden de bi geçiş var. sonra burada kendinize bir mekan düşünün. benim bir salıncağım var. ona oturup bugün olanları düşünürüm ve karşı duvarda olanları izlerim film izliyormuş gibi. kötü olanları iyileriyle değiştirirm. aslında kimsenin kötü olmadığını hatırlatırım kendime, her olayda bi hayır olduğunu düşünürüm.

sonra kendinize ait bir oyuncak düşünün. bu öyle bişey olmalı ki elinize aldığınızda sizi rahatlatıcak, bütün üzüntülerinizi alıcak.

benimki yine sudan bir küre... içinden mavi ışıklar çıkıyor. en sonra gitmeden önce onu elime alıp rahatlayıp öyle hayalden çıkarım.

:1hug:
kızlar ben bunu çok sık yapardım ama uzun zamandır yapmıyorum. bi kaçgündür bende yeni yılın etkisiyle tekrar listemi yaptım.

- sağlıklı beslenicem, yemek için değil yaşamak için ye! sloganını unutmuycam.
- hergün bi kaç sayfa da olsa kitap okuycam.
- haftada en az birgün bir arkadaşımla buluşucam.
- bakımlı olucam. cildime hergün bakım uyguluycam.
- evişlerini erken kalkıp 10a kadar bitircem
- namaz kılmaya tekrar başlıycam, her cuma kuran okuycam.
- kuran derslerime başlıycam günde 1 saat.
- mesleğimle ilgili yeni gelişmeleri takip edicem.
- kpss için haftaiçi 2, haftasonu 3 saat çalışıcam.
- çabuk sinirlenmiycem, sinirlenince bişey söylemeden önce içimden 10a kadar sayıcam.
- hergün yarımsaat hayal mağaramı düşünüp rahatlama egzersizleri yapıcam.

valla kızlar şimdilik bunlar çıktı. liste uzar benim. bide ben bi defter bulup hergün yaptıklarıma + yapmadıklarıma - koyup - olanları neden yapmadığımı yapsaydım daha iyi olacağını yazıyorum. sonra gittikçe o - ler de + ya dönmeye başlıyo. her hafta sonu + ları toplayıp gelişmeye bakıyorum.

hayal mağarası da şöyle bişey.. gözlerinizi kapatıp uzanıp düşlemeye başlıyorsunuz. bir kapıdan geçiyosunuz heryer karanlık kapıdan ışık sızıyo. kapıyı açıyosunuz. dışarıda yemyeşil çayırlar akan sular kuşlar çok güzel biyer... bir yol var taştan.. yürüyorsunuz. karşınızda bir mağara. bu sizin mağaranız. hayal gücünüze kalmış. ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onları içinde hayal edin. mesela ben yüzmekten çok hoşlanırım ve beni çok rahatlatır. bir havuzum var bu mağaranın kenarında. içinden de bi geçiş var. sonra burada kendinize bir mekan düşünün. benim bir salıncağım var. ona oturup bugün olanları düşünürüm ve karşı duvarda olanları izlerim film izliyormuş gibi. kötü olanları iyileriyle değiştirirm. aslında kimsenin kötü olmadığını hatırlatırım kendime, her olayda bi hayır olduğunu düşünürüm.

sonra kendinize ait bir oyuncak düşünün. bu öyle bişey olmalı ki elinize aldığınızda sizi rahatlatıcak, bütün üzüntülerinizi alıcak.

benimki yine sudan bir küre... içinden mavi ışıklar çıkıyor. en sonra gitmeden önce onu elime alıp rahatlayıp öyle hayalden çıkarım.

vay ne kadar iyi düsünmüssün canim ben hic böyle düsünmemistim cok tskler bende deneyecegim bu arada listen cok iyi evet bende kuran okumayi falan cok ihmal ettim maalesef kéndimi zaten bu yüzden cok hissediyorum

cok saol canim

merhaba kızlar,,,güzel bı motıvasyon olmus

bende 2008 yılıyla bırlıkte hayatımda bazı duzenlemeler yapmak ıstıyorum, bazı radıkal kararlar aldım , ısımden ıstıfaa ettım ve oncelıklı hedefım kpss sınavı evde oldugumdan kendımı gelıstırmem ıcınde bolca zamanım olacak
1)Kpss sınavı ıcın duzenlı çalışacagım
2)Dış görünüşüm ve sağlığım için yedıklerıme dıkkat edecem ve sabah aksam 15dk bıle olsa mutlaka aerobik yapacam
3)hergun 1sayfa da olsa kıtap okuyacam ve mutlaka çantamda kıtap tasıyacam.
4)guncel olayları haberlerı takıp edecem bunun ıcın sabah ve aksam nette haber sayfalarını okuyacam
5)kredi kartı kullanmayacam
6)gunde 2 lt su mutlaka ıcecem
7)cep telefonumu kontrollu kullanacam,faturama dıkkat edecem
8)sosyal yonumu guclendırmem ıcın haftada 1 gun mutlaka 1arkadasımla bulusacam
9)gereksız alısverıs yapmayacam

Umarım.......a.s.

küçükkedicik sana teşekkürler ertelediğim okadar çok şey varki hepsini sıralamak zor ama deneyeceğim
tatlicadiarzu

X