Yapmak istediklerimiz...Yapabilecekmiyiz???

Sevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
507
1
Arkadaslar burasi yarisma gibi birsey olacak. Cogunlukta herkes kendisiyle yarisacak!!!

Yani mesela ben kendimden örnek vereyim

1. Tirnaklarimi uzatacagim (yemeyecegim)
2. Kilomu verecegim (49 civarinda olacagim)
3. Hergün hareket edecegim (aliskanlik haline getirecegim)
4. daha fazla bakimli olacagim, bakimsizimdirda :p
5. Makyaj yapmasini ögrenecegim, pek bir beceriksizimdirde :p
6. Kendime daha fazla güvenecegim, benim diger insanlardan ne farkim var
7. hayata positiv yani olumlu bakacagim
8. Hayata her ne olursa olsun gülücükler sacacagim :)

Kendimi böylelikle herkese duyurdugum icin motive edecegim.
Hem böyle belki diger arkadaslar öyle problemlerde yardimci olacaklar, yani hem destek görecegiz hem motive edecegiz birbirimizi hemde yapmak istediklerimizi ertelediklerimizi ve aliskanliklarimizi degistirecegiz.

Varmisiniz arkadaslar?????
:1hug::hooray:

Merhaba,
Çok güzel düşünmüşsünüz... Gören olmamıştır diye yazmak istedim.
İsterseniz ve programlı olursanız yaparsınız mutlaka.. zaten herşey alışkanlık haline getirmekle başlar.
Başarılar diliyorum.
Bu arada da ben de aklıma gelen isteklerimi yazayım bari:)bunlar da benim çalışmalarım...
*3,5 kilo fazlam var. Vermeye uğraşıyorum ama rahatça, kendimi sıkmadan, dengeli yiyerek
*yaza kadar selülitlerimi hafifletmek istiyorum. fıstık gibi olamam belki ama olsun biraz azalsa yeter.
*asansöre binmemeye, sık sık hareket etmeye çalışıyorum
*bedenimi bir saray gibi düşünüp o saraya yaraşır eşyalar alıyor sarayımı temiz tutuyorum.. yani faydalı şeyler yiyor, çimi temiz tutmaya çalışıyorum :)
*sıkça ölümün varlığını dşünüp takıntılarımı, hassaslığımı törpülemeye çalışıyorum
*sıkça gülecek birşeyler icat ediyorum:)
*yardımsever olmaya çalışıyorum
*evimdeki fazlalıkları ihtiyacı olanlara ulaştırmaya çalışıyorum

sevgi dolu olmaya çalışıyorum...
herkese sevgiler

http://guzela.blogcu.com/

bende bir an önce fazla kilolarımdan kurtulmalıyım(7kilo fazlam var)
daha süslü olmalıyım(süslenmeyi sevmiyorum)
daha pozitif olmalıyım
hayata her zaman gülümsemeyi ögrenmeliyim

:1hug:
bende bir an önce fazla kilolarımdan kurtulmalıyım(7kilo fazlam var)
daha süslü olmalıyım(süslenmeyi sevmiyorum)
daha pozitif olmalıyım
hayata her zaman gülümsemeyi ögrenmeliyim

benden sana tafsiye süslenmeyi sevmiyorum dedigin anda kendini bloke ediyorsun, yani süslenmeyi beceremiyorum de ve süslenmeyi ögrenecegini düsün.

ne güzel bu arada benimde aklima bazi seyler geldi listeme ekliyecegim:teselli:

buraya ugradiginiz iyi oldu, kötü aliskanliklarimizi düzeltip, iyi aliskanliklar ediniyoruzsırnaşık şey

Son gunlerde cok uyusuk oldum,biraz canlanacagim,
yeniden ivf deneyecegim ve strese girmeyecegim,
daha cok disari cikip temiz hava alacagima.sa.sa.s

canim benim ne kadar erteledigimiz seyler var hayata düsünüp siraya koyacagim hepsini iyi aklima getirdin canim sagol yazarim buraya sonra

kendine iyi bak:emir_bebek::emir_bebek:

canim benim ne kadar erteledigimiz seyler var hayata düsünüp siraya koyacagim hepsini iyi aklima getirdin canim sagol yazarim buraya sonra

kendine iyi bak:emir_bebek::emir_bebek:

Ay kız bende buların hepsini bugünden tezi yok uygulayacağım özellikle kendime bakma konsunda.

ne güzel arkadaslar erteledigimiz seyleri artik ne güzel farkina varmis bulunmaktayiz ve bugünden tez yok yapmak istediklerimizi yapmaya calisacagiz:1hug:

hepimiz basaracagiz, ben artik tirnaklarimi kemirmemek icin elimde habire birseyler tutmaya calisiyorum ve gercekten ise yariyor:sm_cool:

çokgüzel düşünüp yazmışsınız bende ertelediğim rejime başlayacağım teşekkürler

_daha bakımlı olacağım
_daha kültürlü olacağım
_daha becerikli olacağım
_daha hoşgörülü olacağım
_daha ölçülü olacağım
_daha eğlenceli olacağım
_daha cesur olacağım
_daha seksi olacağım
_daha sabırlı olacağım
_daha temiz ve düzenli olacağım
_daha aktif olacağım
_daha ağzı sıkı olacağım
_daha fazla arkadaş edineceğim
_daha çok kendimi seveceğim
_daha hürmetkar olacağım
_kendiminde en az çevremdeki herinsan kadar önemli olduğumu bileceğim
_düşüncelerimi her zaman çekinmeden açıklayacağım
_başkalarının duygularına karşı daha duyarlı olacağım
_başka insanlarla rahatça konuşabileceğim
_tanıdığım en mutlu insan kendim olacağım
_içten ve samimi olacağım
_her zaman gerçekleri söyleyeceğim
_lütfen demeyi ve teşekkür etmeyi alışkanlık haline getireceğim
_arkadaş canlısı ve şefkatli olacağım
_birinci sınıf bir dinleyici olacağım
_kendime güveneceğim
_vücudumla barışık olacağım
_dik duracağım
_ben yazılmamışım;aklımı okuyamıyorum,tanımlanmamışım.Yeni başlıyorum,kalem elimde,sonu planlanmamış.Önündeki boş sayfaya bakıyorsun.Kirli pencereyi aç.Bırak güneş bulamadığın sözcükleri aydınlatsın.Uzaklardaki bir şeye uzanıyorsun.O kadar yakın ki,neredeyse tadını alabilirsin.Çekingenliklerini bırak gitsin.Teninde yağmuru hisset.Kimse bunu senin yerine hissedemez.Sadece sen onu içeri alabilirsin.Hiç kimse,hiç kimse senin dudaklarındaki sözcüğü söyleyemez.Söylenmemiş kelimelerle kendini ıslat.Hayatı,kollarını sonuna dek açarak yaşa.Bugün senin kitabının başladığı gündür.Gerisi hala yazılmamış.Geleneği bozuyorum,bazen çabalarm satırlardan dışarı taşıyor.Hata yapmamaya şartlandırıldık ama ben bu şekilde yaşayamam.

_daha bakımlı olacağım
_daha kültürlü olacağım
_daha becerikli olacağım
_daha hoşgörülü olacağım
_daha ölçülü olacağım
_daha eğlenceli olacağım
_daha cesur olacağım
_daha seksi olacağım
_daha sabırlı olacağım
_daha temiz ve düzenli olacağım
_daha aktif olacağım
_daha ağzı sıkı olacağım
_daha fazla arkadaş edineceğim
_daha çok kendimi seveceğim
_daha hürmetkar olacağım
_kendiminde en az çevremdeki herinsan kadar önemli olduğumu bileceğim
_düşüncelerimi her zaman çekinmeden açıklayacağım
_başkalarının duygularına karşı daha duyarlı olacağım
_başka insanlarla rahatça konuşabileceğim
_tanıdığım en mutlu insan kendim olacağım
_içten ve samimi olacağım
_her zaman gerçekleri söyleyeceğim
_lütfen demeyi ve teşekkür etmeyi alışkanlık haline getireceğim
_arkadaş canlısı ve şefkatli olacağım
_birinci sınıf bir dinleyici olacağım
_kendime güveneceğim
_vücudumla barışık olacağım
_dik duracağım
_ben yazılmamışım;aklımı okuyamıyorum,tanımlanmamışım.Yeni başlıyorum,kalem elimde,sonu planlanmamış.Önündeki boş sayfaya bakıyorsun.Kirli pencereyi aç.Bırak güneş bulamadığın sözcükleri aydınlatsın.Uzaklardaki bir şeye uzanıyorsun.O kadar yakın ki,neredeyse tadını alabilirsin.Çekingenliklerini bırak gitsin.Teninde yağmuru hisset.Kimse bunu senin yerine hissedemez.Sadece sen onu içeri alabilirsin.Hiç kimse,hiç kimse senin dudaklarındaki sözcüğü söyleyemez.Söylenmemiş kelimelerle kendini ıslat.Hayatı,kollarını sonuna dek açarak yaşa.Bugün senin kitabının başladığı gündür.Gerisi hala yazılmamış.Geleneği bozuyorum,bazen çabalarm satırlardan dışarı taşıyor.Hata yapmamaya şartlandırıldık ama ben bu şekilde yaşayamam.

ne kadar güzel anlatmissin:1hug:
belki görüyorsun ama ne kadar seyi ertelemissin, simdi neden baslamayalimki???

Düsündümde insanlar neden yapmak istedikleri seyleri hep erteler???
ileride halen yasiyacagimizin garantisini kim veriyor???20 dakika sonra bize birsey olmayacagini nerden bilebiliriz??:uhm:
Bu yüzden ertelemeyelim ani yasayalim ve istediklerimizi simdiden yapmaya basliyalim. Birdaha bu anlari yasamayabilir. Hayati iskalamaktansa ani yasiyalim dimi???

Ben simdiye kadar tüm istediklerimi erteledim, sünra dedimmki kendime erteledikce erteliyorsun nereye kadar??? gelecegi düsündükte ani yasamiyormusum megersem ben. Ama simdi farkina vardim gelecege dair düsnmüyorum su ankim ruh halime göre davranacagim....ileriyi düsünüp simdiki ani iskalamak kötü hep öyle olurdu.........:sm_cool:

zaten yaptığımız en büyük hata hep bir şeylere gelecekte başlamak ama nedense bu gelecek bir türlü gelmiyor

çokgüzel olmuş bu bölüm a.s.

* 7 kilocuk kadar fazlam var ondan kurtulacağım
*eşime kızmadan yada trip yapmadan önce 2 kere düşüneceğim :asigim:
*2008 e hamile olarak gireceğim :emir_bebek: inşallah
*kilo aldığımdan beri biraz uyuşuğum, daha pratik olacağım :kahve:

arkadaslar ben birkac gündür tirnaklarimi kemirmiyorum, gercekten insan burada bahsedecegi icin , kendini tutabiliryor. Cok iyi geliy<or ynai:sm_cool:

Yediklerime dikkat ediyorum hergün yürüyüse cikiyorum yarim saat.

Insanlarla daha fazla iletisime geciyorum, hep gülümsemeye calisiyorum.
giyimini begendigim insanlarin giyimmine bakip birseyler ögrenmeye calisiyorum, gercekten cok feci giyim tarzim varda:eek:

eeeee kizlar siz neler yapmaya basladiniz??ßßßßß:1hug:

çokgüzel olmuş bu bölüm a.s.

* 7 kilocuk kadar fazlam var ondan kurtulacağım
*eşime kızmadan yada trip yapmadan önce 2 kere düşüneceğim :asigim:
*2008 e hamile olarak gireceğim :emir_bebek: inşallah
*kilo aldığımdan beri biraz uyuşuğum, daha pratik olacağım :kahve:

cok saol canim, insallah hepimiz istediklerimizi basaracagiz. Simdi yapmazsak hic yapamayiz erteleyip dururuz, bunada birisinin star vermesi gerekiyordu degilmi:hooray:

kizlar herkeste ayni dert ben senin ilk 6 ayini kilo vermekler gecirim 3 yaz ayini kilokorurum son 3 ayini kilo alirim yeni yil geliyor benim diate baslama zamanim bana basarilar dileyin

X