• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapma bee 100 kilo olcan aşkım dedi banaaaa

merhaba.benimde 8 kg fazlam var ama aslında ben kendimi geçtimde kızkardeşim için çok üzülüyorum o daha bekar yaşı 26 165 boyunda ve 95 kg oldu :( gitgide alıyorda morali bozulunca üzülünce stres vs.kendini yemeye veriyor yapmadığı şey kalmadı zamanında bitki çayları diyetisyenler akupunktur ve hatta zayıflama hapı kullandı zaten o haptan sonra ne olduysa oldu 65 kga kadar düşen kardeşim ilacı bırakınca kiloları fazlasıyla geri aldı ve malesefki kalp tansiyon hastası oldu :( sizlere tavsiyem sakın zayıflama hapı kullanmayın diyet+spor başka alternatifi yok bunun bu arada kardeşimde pkoda var o da kilo almasında çok büyük bi etken oldu inş.en kısa zamanda kilo vermeye başlar..

nerdeydeyse aynı durumdayım bi sevgilim var allah ondan razı olsun ben ms hastasıyım bide ve durumum hep kötüye gidiyodu 2 senedir ama onunla tanıştıgımdan beri çok ama çok iyiyim aqma tabi tedavi kortizon olunca oldum 101 kilo dedim 101 kilo olmuşum bana dediği şimdiye kadar kilonla ilgili hiç birşey söylemedim sorunda yapmadım yapmamda ama sağlığın için zayıflaman lazım o ara dank etti ban bu kadar deger veren biri varken niye bu haldeyim onunla dans ederken bile utanııyorum yanında gezmeye çekiniyorum 31 ekim günü diyetisyene gittim tartıya çıktım 96,7 kilo ve bunun 49 kilosu yag o gün başaldım dengeli beslenmeye 4 aralık kontrol rabbim yardımcımız olsun i,nanıyorum herşey harika olacak ve benim sevgilimin boyu 190 bense 1,60 kilomdan ve hastalığımdan topukluda giyemiyorum zayıflayınca giyicem :))

uzun süredir cevap veremedim yoğunluğumdan dolayı. kilo vermem malesef yawaş yawaş ilerliyor 2 kilo verdm konuyu açtığmdan beri. ders çalışırken kaçamak yapğıyorum neskafe çay bisküvi vs :) ama spora dvam yarım saat te olsa yapıyorum. bu aralarda sewglmn annesi ameliyat oldu ona gittim kurban bayramında ziyarete gittim. benm ki söz söz diye tutturuyormuş ailesine de e bnm malum okul var bi ünya okulu bitir diye lafımı yedim o gazla çalışıyrm işte :D e tabi kmse boş durmamş nnesi kilo almış zayıflasın braz demiş çocuk beni koruya koruya bi hal oldu. olsun yawaş yawasta olsa gidecek herkes istediğini giyip gezerken sen bakıyosun öle inş bakalm..

nerdeydeyse aynı durumdayım bi sevgilim var allah ondan razı olsun ben ms hastasıyım bide ve durumum hep kötüye gidiyodu 2 senedir ama onunla tanıştıgımdan beri çok ama çok iyiyim aqma tabi tedavi kortizon olunca oldum 101 kilo dedim 101 kilo olmuşum bana dediği şimdiye kadar kilonla ilgili hiç birşey söylemedim sorunda yapmadım yapmamda ama sağlığın için zayıflaman lazım o ara dank etti ban bu kadar deger veren biri varken niye bu haldeyim onunla dans ederken bile utanııyorum yanında gezmeye çekiniyorum 31 ekim günü diyetisyene gittim tartıya çıktım 96,7 kilo ve bunun 49 kilosu yag o gün başaldım dengeli beslenmeye 4 aralık kontrol rabbim yardımcımız olsun i,nanıyorum herşey harika olacak ve benim sevgilimin boyu 190 bense 1,60 kilomdan ve hastalığımdan topukluda giyemiyorum zayıflayınca giyicem :))

ewet bende topuklu giyemiyorum dengede kalamıyorum :) ewet herşeyden önemlisi sağlık. senn gibi bende dans etmeye utanıyorum düğüne gidiyoruz şöyle bir bakıyorlar ilk önce e tabi ben geri adım erkekler sanırım pek anlamıyolar bu durumları hatta bnm erkek arkadasım kendinde hata aramaya başladı artık. neden benimle dans etmiyorsun utanıyyormusun ben seni temsil edemem mi benm yanımda güvenli hissetmiyor musun kendini gibi şeyler sormaya başladı offf allahım gelde anlat

ben fast fod beslenmeyı kestıgımden berıdır kilo veriyorum, Bu tarz besınler vücutta kolay erımıyormus lütfen kendınıze bu kotulugu yapmayın..Evden goturun gerekırse..

ben fast fod beslenmeyı kestıgımden berıdır kilo veriyorum, Bu tarz besınler vücutta kolay erımıyormus lütfen kendınıze bu kotulugu yapmayın..Evden goturun gerekırse..

dışarı çıkmak ve dışardan yemek getirmek yasak kurumsal br şirket olduğu için müsade edilmiyor malesef. şimdilerde pek problem olmuyor işte yemek yemiyorum hamburger yemekten iyidir diye düşünüyorum 8 saat aç kalmak. inanın o küçücük hamburgerler aslında o kadar büyük ki alevde pişince bir hayli küçülüyor altındaki kaba akan yağlarda cabası

8 saat ac kalmakta bunyenıze zarar verır, Koskoca sırket sıze sağlıklı beslenme fırsatı vermemesı ayrıca buyuk bi kötuluk.. Keske ıs degıstırme sansınız olsa :25:

mrb yeni katıldım aranıza.benim hikayem brazuzun kızlar kısa kesicem şuan tam 96 kiloyum çok şükür br sevdiğim ve sevenm var. bugünlere gelene kadar neler yaşamadım ki görüştüğüm biri vardı adam başkasıyla görüşüyomuşta söz kesiyomuştaa ohooo neler neler öğrendim bi gecede hemde söz akşamı aşağıda beklerken benmle aşkımlı canımlı konuşuyorduve bu adamla tam 4 sene görüştüm ben . sonraki malum tabi sinir krizleri kilo almalar kendimi yemeğe adamalar. sonra şimdiki aşkım huzurum ayrıldığımı duyunca geldi peşime meğer liseden beri sevdalıymış. neyse görüşmeye başladım başladığmzda 90 kiloydum hiç bişe demedi. 1 seneyi geçti beraberiz. kızlar tabi söz var memur olunca inşallah seneye elbise bakıyor faln benden çok o bakıyor girdik bi mağazaya allahııımmm 46 beden kalmamış :D nasıl rezil oldum çocuğa. akşam dedim bak ben hiç bi zaman çıtı pıtı olamam ilerde doğumu var o var bu var farkındayım dedi seni sevyrum dedi ama farkındayım dedi ya ilk şok :) ikincisi dün gece bayadır tartılmıyorum bi bakim dedim 96 olmuşm tabi ağlamalar aradı bu neyin var üsteliyo bende pat die söledim 96 kilo olmuşum die o sesini çıkarmayan adam demezmi yapma beee aşkım yeme spor yap 100 olcan yakında diye. tabi ben anında diyete başladım zavallım ne kadar üzüldü. kızlar başlıyorum bugün amacım kısa sürede vermek değil bunu seneye yaymak ne kadar verebilirsem bu arada burger king te kasiyer olarak çalışıyorum 1 senedir hergün hamgurger yiyordum az bile kilo aldım bence ltf ama ltf destek olun bene ona yapma beee dicem :D :D

Merhaba canım.Aynı problem bende de var.evgilim böyle demedi,hatta hiçbir şey demiyor ama ben kendi kendime problem ediyorum.Hatta baya soğuk felan davranmıştım ama neyse ki geçti..Geçen çarşamba günü ben de başladım diyet yapmaya.O gün tartıldığımda 95 kiloydum,o zamandan beri tartılmadım ama verdim mi bilmiyorum.Ama ben hiç spor yapmadım,sadece diyet yaptım.Biliyorum diyet tek başına işe yaramıyor ama spor için fırsat bulamadım :/ Yarından tezi yok spora da başlıcam.Birbirimize destek olalım arkadaşım,beraber zayıflayalım :)

dışarı çıkmak ve dışardan yemek getirmek yasak kurumsal br şirket olduğu için müsade edilmiyor malesef. şimdilerde pek problem olmuyor işte yemek yemiyorum hamburger yemekten iyidir diye düşünüyorum 8 saat aç kalmak. inanın o küçücük hamburgerler aslında o kadar büyük ki alevde pişince bir hayli küçülüyor altındaki kaba akan yağlarda cabası

Yanında bikaç dilim kepek ekmeği taşı,o hamburgerin içine koyduğunuz peynirden ya da köfteden azıcık koy arasına,kendine sandiviç yap.Bundan zarar gelmez :) Aç kalma..

Hırs yapman cok iyi .. sevgilim bana oyle dese üzüntüden daha cok yerim :56: Yapım boyle biri zayıflamıssın derse de daha cok vermeye calısırım sanırım bende hırs denen sey 0 :1: umarım verebilirsin bende basladım spora diyete .. Değişmenin de tam zamanı yaz da geliyo ..

Back