mrb yeni katıldım aranıza.benim hikayem brazuzun kızlar kısa kesicem şuan tam 96 kiloyum çok şükür br sevdiğim ve sevenm var. bugünlere gelene kadar neler yaşamadım ki görüştüğüm biri vardı adam başkasıyla görüşüyomuşta söz kesiyomuştaa ohooo neler neler öğrendim bi gecede hemde söz akşamı aşağıda beklerken benmle aşkımlı canımlı konuşuyorduve bu adamla tam 4 sene görüştüm ben . sonraki malum tabi sinir krizleri kilo almalar kendimi yemeğe adamalar. sonra şimdiki aşkım huzurum ayrıldığımı duyunca geldi peşime meğer liseden beri sevdalıymış. neyse görüşmeye başladım başladığmzda 90 kiloydum hiç bişe demedi. 1 seneyi geçti beraberiz. kızlar tabi söz var memur olunca inşallah seneye elbise bakıyor faln benden çok o bakıyor girdik bi mağazaya allahııımmm 46 beden kalmamış
nasıl rezil oldum çocuğa. akşam dedim bak ben hiç bi zaman çıtı pıtı olamam ilerde doğumu var o var bu var farkındayım dedi seni sevyrum dedi ama farkındayım dedi ya ilk şok :) ikincisi dün gece bayadır tartılmıyorum bi bakim dedim 96 olmuşm tabi ağlamalar aradı bu neyin var üsteliyo bende pat die söledim 96 kilo olmuşum die o sesini çıkarmayan adam demezmi yapma beee aşkım yeme spor yap 100 olcan yakında diye. tabi ben anında diyete başladım zavallım ne kadar üzüldü. kızlar başlıyorum bugün amacım kısa sürede vermek değil bunu seneye yaymak ne kadar verebilirsem bu arada burger king te kasiyer olarak çalışıyorum 1 senedir hergün hamgurger yiyordum az bile kilo aldım bence ltf ama ltf destek olun bene ona yapma beee dicem