• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapma bee 100 kilo olcan aşkım dedi banaaaa

Canım ben evlendiğimde çıtı pıtı bir kızdım ,50 lerde felan 2 doğum peşpeşe yapınca hamilelik kiloları ,emzirme süreci felan 100 e merdiven dayadım 90 dan sonra tartılmadım ,2. Doğumumda eşim bana şöyle bi baktı yeni doğum yapmışım ,kambur gibi olmuşsun bu kilolarla vs dedi aradan 18 yıl geçti hala aklımda,ama iyi ki demiş psikolojik bir şey galiba 2 yıda diyet spor vs ile ben 52 kiloya düşmüştüm ,spor yapmaktan 2 doğum üstüne karın kaslarım çıkmıştı o derece yani, çevremde beni tanıyanlar arasında o yıllar kilo verme idolu olmuştum :)anlayacağın psikolojik bir şey bence kafana koydun mu yapamayacağın bir şey yok ,gençsin gayret et ,sevgiler.

bilmem 48 giymedim hiç. gerçekten orantılı sanırım lc waikikiden örnek verecek olursam hırkalarda xl giyebiliyorum bazen ama çoğnda xxl. gerçi kalıbıda büyük ondanır.pantolonda 46 ama şöle bişi var göbek fırlıyo onun dışnda oluyor. belki şunun etkisi vardır gün içindeki yoğunluğumdan dolayı sürekli hareket halindeyim iş yerinde hızlı bir şekilde 1500 adımı günlük rahat bir şekilde geçiyorum. evet erkek arkadasım kırıcı bişey demedi ilk önce sağlık için oluğunu güzelce anlattı defalarca zaten. ama ben özellikle bayan olarak bu durumlara kadar gelmemeliydim olayların farkındayım. erkek ark da gayet fit boyu kilosu orantılı yoğun çalışıyorum bazen çok halsiz kalıyorum garibim bişey olacak diye korkuyor :(

çok ağır şeyler yaşadım görüştüğüm kişi tlf da akşam annemi ikna etmeye çalışıyor ... teyze yarın mrveasnayla dışarı çıkabilirmiyiz diye ama çok yakın akrabası 1 saat sonra beni arıyor onun sözü var bu akşam aşağıda bizi çağırmalarını beklerken senle konuştuğuna şahit oldum aramak istedim. duyda inanma kaldım öylece içimden neler geçti delirdim resmen gidip vursammı diye defalarca düşündüm yemnederm o günleri atlatmaya çalışırken o kadar yemişim o kadar bakımsızlaşmışım ki yeni yeni kendime geliyorum şöyle bir silkelendim dedim gençsin ailen yanında seni seven var okul okuyosun bilinçlisin yapma bunu kendine. ve bu dünden beride burdayım. desteklernz için tşkler

öncelikle yaşadığın şeyler için üzüldüm ne mutlu ki simdi yanında seni seven biri var..yanlış anlaşılmadım inşallah bende kilo verme cabasındayım umarım sende bende muaffak oluruz bu yolda :) sadece burada bir arkadaş cok değil mi yazmış ama bana kilona göre 46 beden az bile geldi cünkü bende 46 giyiyorum gerçi lcw büyük kesim orada aldıgım ürünlerde 44 oluyor bana sadece bunu belitmek istedim inşallah kilo verir istediğin kiloya kavuşursun sende bende canım :16:

yaşadıgın şeyleri unut gitsin herkesin başına gelebilir..
diyet yapman şart tabi ki de aslında leslie yapmasan da verirsin çünkü tüm gün aktifsin zaten hayatın hareketli bence sen boğazdan almışsın...hamburger yeme kesinlikle öğlearan varsa cık dışarı ev yemeği ye...ya da sadece tavuklu salata falan söyle ye...suyunu da elinden eksik etme bol bol iç...hamur işi ekmek tatlı pastayı kes bak nasıl da veriyorsun..kadınlara kilo hiç yakışmıyor hele de göbek..erkek arkadasın söylemekle aslında sana iyilik yapmış ama unutma sabır işi 6ayda verirsin bence..kolay gelsin..

mrb yeni katıldım aranıza.benim hikayem brazuzun kızlar kısa kesicem şuan tam 96 kiloyum çok şükür br sevdiğim ve sevenm var. bugünlere gelene kadar neler yaşamadım ki görüştüğüm biri vardı adam başkasıyla görüşüyomuşta söz kesiyomuştaa ohooo neler neler öğrendim bi gecede hemde söz akşamı aşağıda beklerken benmle aşkımlı canımlı konuşuyorduve bu adamla tam 4 sene görüştüm ben . sonraki malum tabi sinir krizleri kilo almalar kendimi yemeğe adamalar. sonra şimdiki aşkım huzurum ayrıldığımı duyunca geldi peşime meğer liseden beri sevdalıymış. neyse görüşmeye başladım başladığmzda 90 kiloydum hiç bişe demedi. 1 seneyi geçti beraberiz. kızlar tabi söz var memur olunca inşallah seneye elbise bakıyor faln benden çok o bakıyor girdik bi mağazaya allahııımmm 46 beden kalmamış :D nasıl rezil oldum çocuğa. akşam dedim bak ben hiç bi zaman çıtı pıtı olamam ilerde doğumu var o var bu var farkındayım dedi seni sevyrum dedi ama farkındayım dedi ya ilk şok :) ikincisi dün gece bayadır tartılmıyorum bi bakim dedim 96 olmuşm tabi ağlamalar aradı bu neyin var üsteliyo bende pat die söledim 96 kilo olmuşum die o sesini çıkarmayan adam demezmi yapma beee aşkım yeme spor yap 100 olcan yakında diye. tabi ben anında diyete başladım zavallım ne kadar üzüldü. kızlar başlıyorum bugün amacım kısa sürede vermek değil bunu seneye yaymak ne kadar verebilirsem bu arada burger king te kasiyer olarak çalışıyorum 1 senedir hergün hamgurger yiyordum az bile kilo aldım bence ltf ama ltf destek olun bene ona yapma beee dicem :D :D

Saglikli beslenme ile ilgili bir sürü yazi var ama atkins diyeti, dukan diyetini , karatay diyetini incelemeni tavsiye ederim.Diyet yazdiginada bakma tamamen hayatini bu sekilde beslenmeye alistirmak isin sirri burda ve ek olarakta spor yaparsan yürüyüs bile yapsan kilo vermeni hizlandiracak ve vucudunu sekillendirmende faydali olucaktir ..Motivasyonda cok önemli onuda burda hergün yazarak destek olucaklarini düsünüyorum tabi istersen bende destek olurum :34: Kendine güven yeterki....

ben kenmi ilk defa bu kadar kararlı görüyrum hala bozmadım diyetimi. ama nasıl zor tutuyorum kendimi :d düzen oturtamadım yazılara vaktim pek yok 2 gün içinde daha sık gireceğim inşallak. benm kv adayım takmış kilo da kilo bugün yemek yemeye geldiler bizim oraya bende en kalorili olanlardan verdim :D :D :D

ben kenmi ilk defa bu kadar kararlı görüyrum hala bozmadım diyetimi. ama nasıl zor tutuyorum kendimi :d düzen oturtamadım yazılara vaktim pek yok 2 gün içinde daha sık gireceğim inşallak. benm kv adayım takmış kilo da kilo bugün yemek yemeye geldiler bizim oraya bende en kalorili olanlardan verdim :D :D :D

canım bu yolda sana başarılar diliyorum bende diyete başladım bu aralar kaçamaklarım var ama bayramdan sonra daha düzenli olacak inşallah. ben karatay diyeti yapıyorum kitabını alıp okumanı tavsiye ederim

Motivasyon cok önemli kendini sakin birakma o gzel tatlilarada bakmamaya yada daha az yemeye calis zaten kilo yapan hersey tatli ve unlu ürünler onlari en aza indirdinmi kimse seni tutamaz Yürüyüsüde ekledinmi tamam

Ben 103 oldum bile ama şimdi 86yım 17 kilo vermişim ama daha 86 kiloyum ne vahim deilmi?ama vericem en azndan 70 e düşücem şişmanlık benimkaderim deil kocambeniseviyo ama şişman kalırsambir gün beni sevmeyeceğini düşünüyorum yakışıklı adam bnmle mi uğraşıcak şişko halimle inanırmısınız 3 ay önce bi işe grdi benden utanır şişmanım die onun işyerine bile gtmiyorum hiç gerçi onun bişey dediği yok ama kim isterki eşi şişman olsun

Ben 103 oldum bile ama şimdi 86yım 17 kilo vermişim ama daha 86 kiloyum ne vahim deilmi?ama vericem en azndan 70 e düşücem şişmanlık benimkaderim deil kocambeniseviyo ama şişman kalırsambir gün beni sevmeyeceğini düşünüyorum yakışıklı adam bnmle mi uğraşıcak şişko halimle inanırmısınız 3 ay önce bi işe grdi benden utanır şişmanım die onun işyerine bile gtmiyorum hiç gerçi onun bişey dediği yok ama kim isterki eşi şişman olsun
canım tebrikler:nazar: 17 kiloyu nasıl ve ne zamanda verdin?

canım tebrikler:nazar: 17 kiloyu nasıl ve ne zamanda verdin?

doğum yapdım 2 ay önce doğumdan 15gün önce 103 çıkmışdımm hamile kalmadan öncede 91 dim.doğumdan çıkdım bi hafta snra 93düm şaka gbi 10 kilo gtmişdi ve 2 aydırda 7 kilo verdim az yiorum kilo vermek içn ama çokda az değil sütüm kesilir diede korkuorum sanirım sütümde yağlı çabuk kilo veriorum.bu arada bebeğim4 kiloyu gecik doğdu ve ben doğum yapdığımm hafta hç bişi yemedimgbi bişeyy tuvalete çıkmakdan korkduğum için sezaryen olduğu için acıodu amelliyat yeri.sanırım o ysden 10 kilo gitti doğumda

canım ya yazdığını okuyunca bende kendimi gördüm bazen şişkoyum eşimin yanına yakışmıyorum die düşünürüm:43:bende bugün karatay diyetine başladım bakalım neler olcak

canım ya yazdığını okuyunca bende kendimi gördüm bazen şişkoyum eşimin yanına yakışmıyorum die düşünürüm:43:bende bugün karatay diyetine başladım bakalım neler olcak

ne çekdik be bu kilolardan allhdan vucudum orantılı heryerim kalın=) ben bi diyet uygulamıyorum sadece az yiyorum akşam ekmek yemiyorum abartmıyorum işte emzirdiğim içinde veriyorum yürüyüş falan işteöle.bende dün limonlu ılık su ya başladım sabahları açkarına zayıflatıo 2 sene önce 89 dan 80 e inmişmde limonlu su da içmişdim diyetle birlikte

Son düzenleme:
ne çekdik be bu kilolardan allhdan vucudum orantılı heryerim kalın=) ben bi diyet uygulamıyorum sadece az yiyorum akşam ekmek yemiyorum abartmıyorum işte emzirdiğim içinde veriyorum yürüyüş falan işteöle.bende dün limonlu ılık su ya başladım sabahları açkarına zayıflatıo 2 sene önce 89 dan 80 e inmişmde limonlu su da içmişdim diyetle birlikte

canım bende dün karatay diyetine başladım65 kgum 55 olmak niyetindeyim bende üst beden büyük göğüs ve bel kalınlığı ıyyy yüzümde yuvarlak sevmiyimmm

canım bende dün karatay diyetine başladım65 kgum 55 olmak niyetindeyim bende üst beden büyük göğüs ve bel kalınlığı ıyyy yüzümde yuvarlak sevmiyimmm

senin kilo süpermiş ben bugn tartldm 85 olmuşum daha aramzda 20 kilo var boyum 168 senn kaç ve ben daha 21 yaşndaım :(

160canım boyum yaşımda32

bence bi dahaki yaza kadar zayıflayalım kışın çok farketmioda yazın insanın gücüne gidiyo ya bacaklarımda kalın kapri bile giyemiyorum dışarı çıkarken.hep uzun pantolan eşofman altı falan giyiorum :S bi denizkenarına gtsek yüzmeye falan zayıf kızlar biginigiymiiş gerçi o kdr takmyıorum artık ama önceeden denize bile gidesim gelmezdiii moralim bozulurdu

Canım verdiğin karar ve attığın adım için seni tebrik ederim.
Ben 22 yaşındayım. 175 boy ve 101.5 kilodaydım.
4-5 ay gibi bir sürede 79 a kadar düştüm.
Kilo vermek o kadar güzel bi duygu ki..
46-48 bedenlerden 38-40 bedenlere düşmenin mutluluğu; yediğimiz hiçbir pasta,börek,çikolatada yok inan.
Yeniden doğuyor insan resmen..
Özgüven,güzellik,mutluluk her şeyi beraberinde getiriyor :)
Çabuk kilo alan ve veren bi yapım var malesef.
Şuan 83 kiloyum, bikaç kilo aldım yani.
Ama onları vercem tekrar hatta birlikte verelim :)
Birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşırsak daha güzel olur canımcım öpüyorum.

Canım verdiğin karar ve attığın adım için seni tebrik ederim.
Ben 22 yaşındayım. 175 boy ve 101.5 kilodaydım.
4-5 ay gibi bir sürede 79 a kadar düştüm.
Kilo vermek o kadar güzel bi duygu ki..
46-48 bedenlerden 38-40 bedenlere düşmenin mutluluğu; yediğimiz hiçbir pasta,börek,çikolatada yok inan.
Yeniden doğuyor insan resmen..
Özgüven,güzellik,mutluluk her şeyi beraberinde getiriyor :)
Çabuk kilo alan ve veren bi yapım var malesef.
Şuan 83 kiloyum, bikaç kilo aldım yani.
Ama onları vercem tekrar hatta birlikte verelim :)
Birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşırsak daha güzel olur canımcım öpüyorum.

Canm varya seninle yas boy kilomuz ayni tabi sen vermiş sin beni motive et lütfen bende kilo vermeye calisiyorum ve basaricam.. inşallah

bende sizinle aynı dertten yakınıyorum tek fark benim eşim/sevgilim yok. Çünkü insan kendisine olan saygısını güvenini yitiriyor bu kahrolası kilolar yüzünden, kendime olan sinirimi başkasından çıkarıyorum o da dayanamadı zaten :) benimde boyum 168 kilo 86 yaş 24 lütfen birlik olalım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum artık...

Back