bilmem 48 giymedim hiç. gerçekten orantılı sanırım lc waikikiden örnek verecek olursam hırkalarda xl giyebiliyorum bazen ama çoğnda xxl. gerçi kalıbıda büyük ondanır.pantolonda 46 ama şöle bişi var göbek fırlıyo onun dışnda oluyor. belki şunun etkisi vardır gün içindeki yoğunluğumdan dolayı sürekli hareket halindeyim iş yerinde hızlı bir şekilde 1500 adımı günlük rahat bir şekilde geçiyorum. evet erkek arkadasım kırıcı bişey demedi ilk önce sağlık için oluğunu güzelce anlattı defalarca zaten. ama ben özellikle bayan olarak bu durumlara kadar gelmemeliydim olayların farkındayım. erkek ark da gayet fit boyu kilosu orantılı yoğun çalışıyorum bazen çok halsiz kalıyorum garibim bişey olacak diye korkuyor
çok ağır şeyler yaşadım görüştüğüm kişi tlf da akşam annemi ikna etmeye çalışıyor ... teyze yarın mrveasnayla dışarı çıkabilirmiyiz diye ama çok yakın akrabası 1 saat sonra beni arıyor onun sözü var bu akşam aşağıda bizi çağırmalarını beklerken senle konuştuğuna şahit oldum aramak istedim. duyda inanma kaldım öylece içimden neler geçti delirdim resmen gidip vursammı diye defalarca düşündüm yemnederm o günleri atlatmaya çalışırken o kadar yemişim o kadar bakımsızlaşmışım ki yeni yeni kendime geliyorum şöyle bir silkelendim dedim gençsin ailen yanında seni seven var okul okuyosun bilinçlisin yapma bunu kendine. ve bu dünden beride burdayım. desteklernz için tşkler