yapma bee 100 kilo olcan aşkım dedi banaaaa

HuzurluMemure

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
203
101
123
Sakarya
mrb yeni katıldım aranıza.benim hikayem brazuzun kızlar kısa kesicem şuan tam 96 kiloyum çok şükür br sevdiğim ve sevenm var. bugünlere gelene kadar neler yaşamadım ki görüştüğüm biri vardı adam başkasıyla görüşüyomuşta söz kesiyomuştaa ohooo neler neler öğrendim bi gecede hemde söz akşamı aşağıda beklerken benmle aşkımlı canımlı konuşuyorduve bu adamla tam 4 sene görüştüm ben . sonraki malum tabi sinir krizleri kilo almalar kendimi yemeğe adamalar. sonra şimdiki aşkım huzurum ayrıldığımı duyunca geldi peşime meğer liseden beri sevdalıymış. neyse görüşmeye başladım başladığmzda 90 kiloydum hiç bişe demedi. 1 seneyi geçti beraberiz. kızlar tabi söz var memur olunca inşallah seneye elbise bakıyor faln benden çok o bakıyor girdik bi mağazaya allahııımmm 46 beden kalmamış nasıl rezil oldum çocuğa. akşam dedim bak ben hiç bi zaman çıtı pıtı olamam ilerde doğumu var o var bu var farkındayım dedi seni sevyrum dedi ama farkındayım dedi ya ilk şok :) ikincisi dün gece bayadır tartılmıyorum bi bakim dedim 96 olmuşm tabi ağlamalar aradı bu neyin var üsteliyo bende pat die söledim 96 kilo olmuşum die o sesini çıkarmayan adam demezmi yapma beee aşkım yeme spor yap 100 olcan yakında diye. tabi ben anında diyete başladım zavallım ne kadar üzüldü. kızlar başlıyorum bugün amacım kısa sürede vermek değil bunu seneye yaymak ne kadar verebilirsem bu arada burger king te kasiyer olarak çalışıyorum 1 senedir hergün hamgurger yiyordum az bile kilo aldım bence ltf ama ltf destek olun bene ona yapma beee dicem

NEden yapıyosunuz ki bunu kendinize Burdaki kızlarla beraber cıtı pıtı olabilirsiniz çok fazla insan uğraşıyo burda bunun için ve bence harika bişey yapıyolar

kesinlikle öyle duygusal tarvma okul iş kpss derken bu durumlara geldi. erkek arkadasım hadi dedi bayramlık alalım sana bana en iyi yerlere soktu çocuk ama bende istek yok e biliyorum yakışmayacağını. bidahaki baram alırım dedim sessizce.. insan kendine bu kötülüğü niye yapar ve bile bile. kendime geldim çok şükür bugün başladım sağlıklı beslenmeye brazda destek istiyor insan birde

Hayatında hareket de olmalı hiç olmazsa 40 beden idealin olsun ona doğru koş :) hatta bi diyetisyene gidip kendine göre diyet yazdırabilirsin :)

spora başladım bugün ama vakit yok diyetisyen ve spor salonuna. ünide mühendislik öğrencisiyim açıköğretim okuyorum kpss ye hazırlanıyorum ve çok yoğun bir burger king restoranında kasiyer olarak çalışıyorum o kadar koşuşturmaca içindeyim ki aslında. sabah 8 de evden bir çıkıyorum sabit gece 12 buçukta evdeyim ( 12 belediyesine biniyorum :) ) haftanın 6 günü böyle. uykudan fedakarlık yapıp sabah 1 saat lesliye başladım bugüğn izin günüm. desteğin için çok tişkler

fasfoodlar yokmu zaten insana okadar boş kilo aldırıyorki.eşimin demesine gerek yokki ben kendimi sevmiyorum bir şey almak istediğimde aynada kendime hiç bakmak bile istemiyorum ihtiyacım olmasa bir şey bile almak istemiyorum.zar zor verdiğim gramlar bir öğünde geri geliyor .yiyip kilo almayanlar nasıl oluyor anlamıyorum

kesinlikle öyle ama yemek o kadar değiştiriyor ki. benm kadar gün içinde dışarda olup koşturan insan yoktur sanırım çoğu zman kasamın önü o kadar dolu oluyor ki kapıyı göremiyorum biri bağırıyor diğeri benm sparişimie al diyor sulu yemek diyorum. yemek kesipi sulu yemek yemek sadece bunu yapıcam ve 1 saat lesli bakalım ne değişecek ne kadar sürede değişecek. insan kendne saygısını yitiriyor be zaman sonra çok haklısın

boyun kaç bu arada canım?bence kesinlikle vermslisn kendin için ilerde doğacak çocuğun için.önlemini alma alma nereye kadar.hepimizn belli dönemlerde kilo aldığı oluyor.kafana koy ve uygula.kaç yaşındasn bilemiyorum ama 46 beden sence de çok değil mi?

boyum 1 68. 24 yasındayım 25 e giricm haftaya. dur demenn vakti geldi de geciyor. foto yüklicem her 5 kiloda. birde bu cetvel nasıl yapılıyor hala çözemedim

Ben yiyip kilo alınmadığına inanmıyorum canım ya mümkün mü böyle bir şey yani ben şuan da hem diyet yapıyorum hem izliyorum zayıf insanlar nasıl besleniyor diye bikere sürekli akılları yemekte değil bi öğün yeseler başka bişey ikram edildiğinde yiyemiyolar ayy karnım çıktı demeye başlıyolar kalorili yemek yiyince diğer öğünü az yiyerek geçiştiriyolar hepsi bu

ben 175 boyunda 94 kiloyum 50 beden giyiyorum sen nasıl 46 giyiyosun vücudun orantılı herhalde benim basen kalça da birikmiş kilolarım

bizim aramıza gel "http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245012-90-kilonun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.html

ya kusura bakmada erkek arkadasın kırıcı hıcbısey dememıs..bırıncı şok ıkıncı şok vs demıssınde..çocuk farkındayım demıskıı yanı sende olan 5 kılo fazlalık degıl farketmemesı ımkansız...sana tavsıyemm daha gencsın bellıkıı acıl ver o kıloları..bıde çocuga demıssın hamılelık vs var ben boleyım..neden kabullenıyorsunkı şişman olmak senın kaderinmişş gibi... ben 68 kıloydum on kılo verdım 5 kılom kaldı meselaa onu bıle vercem yanı..sende yapabılırsınn..bencee kılo ver saglıklı bebısler dogur...yazdıklarım bıraz sert gelebılır..ama yok yuzun guzel sısmansın ama yalanlarına ınanma dıye dıyorumm...hırslann ve başar....

bence 96 kiloya 46 beden az bile ben 83 kiloyum 46 hatta bazı kıyafetlerde 48 bile yiyiyorum..

bence 96 kiloya 46 beden az bile ben 83 kiloyum 46 hatta bazı kıyafetlerde 48 bile yiyiyorum..

bilmem 48 giymedim hiç. gerçekten orantılı sanırım lc waikikiden örnek verecek olursam hırkalarda xl giyebiliyorum bazen ama çoğnda xxl. gerçi kalıbıda büyük ondanır.pantolonda 46 ama şöle bişi var göbek fırlıyo onun dışnda oluyor. belki şunun etkisi vardır gün içindeki yoğunluğumdan dolayı sürekli hareket halindeyim iş yerinde hızlı bir şekilde 1500 adımı günlük rahat bir şekilde geçiyorum. evet erkek arkadasım kırıcı bişey demedi ilk önce sağlık için oluğunu güzelce anlattı defalarca zaten. ama ben özellikle bayan olarak bu durumlara kadar gelmemeliydim olayların farkındayım. erkek ark da gayet fit boyu kilosu orantılı yoğun çalışıyorum bazen çok halsiz kalıyorum garibim bişey olacak diye korkuyor

çok ağır şeyler yaşadım görüştüğüm kişi tlf da akşam annemi ikna etmeye çalışıyor ... teyze yarın mrveasnayla dışarı çıkabilirmiyiz diye ama çok yakın akrabası 1 saat sonra beni arıyor onun sözü var bu akşam aşağıda bizi çağırmalarını beklerken senle konuştuğuna şahit oldum aramak istedim. duyda inanma kaldım öylece içimden neler geçti delirdim resmen gidip vursammı diye defalarca düşündüm yemnederm o günleri atlatmaya çalışırken o kadar yemişim o kadar bakımsızlaşmışım ki yeni yeni kendime geliyorum şöyle bir silkelendim dedim gençsin ailen yanında seni seven var okul okuyosun bilinçlisin yapma bunu kendine. ve bu dünden beride burdayım. desteklernz için tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…