arkadaşlar ilk başta büyüye pek inanmam ama yapanların olduğunu biliyorum bu yüzden size sormak istedim internetten araştırdım ama bu konuyla alakalı hiçbir bilgi bulamadım
geçen hafta kaynanam görümcem ve eşi bikaç gün bize kalmaya geldiler ve onlar gittikten sonra temizlik yaptığım sırada mutfak halımın altından japon yapıştırıcısı gibi bişey vardı az da değil bayağı bir yerde yapıştırıcı vardı ve halının bayağı kısmı böyle kabarık kabarık olmuş hiç farketmedim halının altında
böyle bişi mümkün müdür daha önce yoktu eminim geçen hafta kendi annemm geldi temizlik yaptık onlardan sonra evime gelen giden olmadı
ve kaynanamlar gittikten sonra eşim gözüme görünme seni düşman gibi görüyorum diye söyleyince kıllandım
arkadaşlar böyle bir şey yapmış olabilirler mi
beyaz renktemiydi, beyazlı sarılı ise domuz yağı olabiliyor sanırım, bizdeki beyazlı sarılı , katı ve yapış yapış, minik top , yumurta şeklindeymiş.
renksiz sıvıyağ şeklinde olanlarıda varmış domuz yağının bu arada, olabilir yapmışta olabilirler, herkesten herşeyi bekliyorum ben artık.
beni istemeye geldiklerinde benimde bekar evimin mutfagının camında sinekliğin kenarına yapıştırmışlardı, annem bulmuştu zor çıkarmıştı,
kaynanamdan şüphelenmiştik bizde.allahından bulsunlar. bol sirkeli su ile çıkıyormuş,eline değdirmeden sil ve at canım.
beyaz renksiz sıvıyağ şeklindeydi
ya bu kadar da olmaz eğer böyle bişi varsa dediğim şey allahlarından bulsunlar
ya ne isterler böyle büyü yapanlar ne amaçları var
kendi kendi me diyorum ki fesatlık yapmayayım belki gerçekten bri yanlışlıkla yapışkanı dökmüştür diyorum ama eşimin davranışlarına bakınca da böyle bir değişikliğin tek nedeni bu gibi duruyor
kimseyle bu zamana kadar sorunum yoktu
hiç kavga etmeyen biz ailesiyle tanışıp isteme faslından sonra sürekli tartışır olmuştuk, bana yapılmış çünkü ben huzursuzdum sürekli.
gerci bizi annesi zaten hep huzursuz etti, büyüyü bulsakta annesi de zaten yapacağını yaptı sağolsun hala da çalışıyor.
evlenirken şu an oturdugum evide annesi temizledi,içime doğmuş gibi temizletme annene, temizlikçi tutalım demiştim ama öyle bi baskı yaptı ki eşime biz temizlicez diye, bu evden de şüpheleniyorum ben, allaha havale ediyorum.
boşver canım allahlarından bulsunlar dikkat et sen, bizimki bekar evime geldiğinde annem hissetmiş zaten, şaşırmıştı misafirin girmediği balkona çıktıgını görünce, ordan zaten onun yaptıgına kanaat getirdik, yüzünede söyledi annem, cevap: '' evlendiler ama artık'' düşünebiliyomusun. evimizde hep namaz kılındıgı dua okundugu için çok etkili olamamış yine.
bana biri sen büyü yaptın dese ortalıgı yıkardım, o ise sustu anında sus pus oldu, konuyu anında kapattı. Görsen şaşırırsın tatlı mı tatlı kayınvaliden dersin, asla konduramazsın, işte öylelerinden kork zaten.
çok şaşırdım ya ne biçim insanlar var...
eşine sordunmu ya bak halıya ne olmuş falan diye yalandan o bişi dökmüş söylememiş falan olabilirmi?
yapmış olabilirler tabi günahları boyunlarına ama sen bunun etkisi altında kalıp iyice huysuzlanma bence eşine karşı cnm
allah kolaylık versin
arkadaşlar ilk başta büyüye pek inanmam ama yapanların olduğunu biliyorum bu yüzden size sormak istedim internetten araştırdım ama bu konuyla alakalı hiçbir bilgi bulamadım
geçen hafta kaynanam görümcem ve eşi bikaç gün bize kalmaya geldiler ve onlar gittikten sonra temizlik yaptığım sırada mutfak halımın altından japon yapıştırıcısı gibi bişey vardı az da değil bayağı bir yerde yapıştırıcı vardı ve halının bayağı kısmı böyle kabarık kabarık olmuş hiç farketmedim halının altında
böyle bişi mümkün müdür daha önce yoktu eminim geçen hafta kendi annemm geldi temizlik yaptık onlardan sonra evime gelen giden olmadı
ve kaynanamlar gittikten sonra eşim gözüme görünme seni düşman gibi görüyorum diye söyleyince kıllandım
arkadaşlar böyle bir şey yapmış olabilirler mi
kaynanaların başka işi gücü yok mu acaba
böyle işlerle ugraşınca ne oluyor
oglun huzursuz mutsuz olunca ne oluyor
ne yapmak istiyorlar çözemedim
Buaralar büyü salgını var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?