• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapıştırıcı ve büyü

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar ilk başta büyüye pek inanmam ama yapanların olduğunu biliyorum bu yüzden size sormak istedim internetten araştırdım ama bu konuyla alakalı hiçbir bilgi bulamadım

geçen hafta kaynanam görümcem ve eşi bikaç gün bize kalmaya geldiler ve onlar gittikten sonra temizlik yaptığım sırada mutfak halımın altından japon yapıştırıcısı gibi bişey vardı az da değil bayağı bir yerde yapıştırıcı vardı ve halının bayağı kısmı böyle kabarık kabarık olmuş hiç farketmedim halının altında

böyle bişi mümkün müdür daha önce yoktu eminim geçen hafta kendi annemm geldi temizlik yaptık onlardan sonra evime gelen giden olmadı

ve kaynanamlar gittikten sonra eşim gözüme görünme seni düşman gibi görüyorum diye söyleyince kıllandım

arkadaşlar böyle bir şey yapmış olabilirler mi

arkadaşlar ilk başta büyüye pek inanmam ama yapanların olduğunu biliyorum bu yüzden size sormak istedim internetten araştırdım ama bu konuyla alakalı hiçbir bilgi bulamadım

geçen hafta kaynanam görümcem ve eşi bikaç gün bize kalmaya geldiler ve onlar gittikten sonra temizlik yaptığım sırada mutfak halımın altından japon yapıştırıcısı gibi bişey vardı az da değil bayağı bir yerde yapıştırıcı vardı ve halının bayağı kısmı böyle kabarık kabarık olmuş hiç farketmedim halının altında

böyle bişi mümkün müdür daha önce yoktu eminim geçen hafta kendi annemm geldi temizlik yaptık onlardan sonra evime gelen giden olmadı

ve kaynanamlar gittikten sonra eşim gözüme görünme seni düşman gibi görüyorum diye söyleyince kıllandım

beyaz renktemiydi, beyazlı sarılı ise domuz yağı olabiliyor sanırım, bizdeki beyazlı sarılı , katı ve yapış yapış, minik top , yumurta şeklindeymiş.
renksiz sıvıyağ şeklinde olanlarıda varmış domuz yağının bu arada, olabilir yapmışta olabilirler, herkesten herşeyi bekliyorum ben artık.
beni istemeye geldiklerinde benimde bekar evimin mutfagının camında sinekliğin kenarına yapıştırmışlardı, annem bulmuştu zor çıkarmıştı,
kaynanamdan şüphelenmiştik bizde.allahından bulsunlar. bol sirkeli su ile çıkıyormuş,eline değdirmeden sil ve at canım.

Son düzenleme:
beyaz renktemiydi, beyazlı sarılı ise domuz yağı olabiliyor sanırım, bizdeki beyazlı sarılı , katı ve yapış yapış, minik top , yumurta şeklindeymiş.
renksiz sıvıyağ şeklinde olanlarıda varmış domuz yağının bu arada, olabilir yapmışta olabilirler, herkesten herşeyi bekliyorum ben artık.
beni istemeye geldiklerinde benimde bekar evimin mutfagının camında sinekliğin kenarına yapıştırmışlardı, annem bulmuştu zor çıkarmıştı,
kaynanamdan şüphelenmiştik bizde.allahından bulsunlar. bol sirkeli su ile çıkıyormuş,eline değdirmeden sil ve at canım.

beyaz renksiz sıvıyağ şeklindeydi

ya bu kadar da olmaz eğer böyle bişi varsa dediğim şey allahlarından bulsunlar

ya ne isterler böyle büyü yapanlar ne amaçları var

kendi kendi me diyorum ki fesatlık yapmayayım belki gerçekten bri yanlışlıkla yapışkanı dökmüştür diyorum ama eşimin davranışlarına bakınca da böyle bir değişikliğin tek nedeni bu gibi duruyor

kimseyle bu zamana kadar sorunum yoktu

beyaz renksiz sıvıyağ şeklindeydi

ya bu kadar da olmaz eğer böyle bişi varsa dediğim şey allahlarından bulsunlar

ya ne isterler böyle büyü yapanlar ne amaçları var

kendi kendi me diyorum ki fesatlık yapmayayım belki gerçekten bri yanlışlıkla yapışkanı dökmüştür diyorum ama eşimin davranışlarına bakınca da böyle bir değişikliğin tek nedeni bu gibi duruyor

kimseyle bu zamana kadar sorunum yoktu

hiç kavga etmeyen biz ailesiyle tanışıp isteme faslından sonra sürekli tartışır olmuştuk, bana yapılmış çünkü ben huzursuzdum sürekli.
gerci bizi annesi zaten hep huzursuz etti, büyüyü bulsakta annesi de zaten yapacağını yaptı sağolsun hala da çalışıyor.
evlenirken şu an oturdugum evide annesi temizledi,içime doğmuş gibi temizletme annene, temizlikçi tutalım demiştim ama öyle bi baskı yaptı ki eşime biz temizlicez diye, bu evden de şüpheleniyorum ben, allaha havale ediyorum.
boşver canım allahlarından bulsunlar dikkat et sen, bizimki bekar evime geldiğinde annem hissetmiş zaten, şaşırmıştı misafirin girmediği balkona çıktıgını görünce, ordan zaten onun yaptıgına kanaat getirdik, yüzünede söyledi annem, cevap: '' evlendiler ama artık'' düşünebiliyomusun. evimizde hep namaz kılındıgı dua okundugu için çok etkili olamamış yine.
bana biri sen büyü yaptın dese ortalıgı yıkardım, o ise sustu anında sus pus oldu, konuyu anında kapattı. Görsen şaşırırsın tatlı mı tatlı kayınvaliden dersin, asla konduramazsın, işte öylelerinden kork zaten.

Son düzenleme:
hiç kavga etmeyen biz ailesiyle tanışıp isteme faslından sonra sürekli tartışır olmuştuk, bana yapılmış çünkü ben huzursuzdum sürekli.
gerci bizi annesi zaten hep huzursuz etti, büyüyü bulsakta annesi de zaten yapacağını yaptı sağolsun hala da çalışıyor.
evlenirken şu an oturdugum evide annesi temizledi,içime doğmuş gibi temizletme annene, temizlikçi tutalım demiştim ama öyle bi baskı yaptı ki eşime biz temizlicez diye, bu evden de şüpheleniyorum ben, allaha havale ediyorum.
boşver canım allahlarından bulsunlar dikkat et sen, bizimki bekar evime geldiğinde annem hissetmiş zaten, şaşırmıştı misafirin girmediği balkona çıktıgını görünce, ordan zaten onun yaptıgına kanaat getirdik, yüzünede söyledi annem, cevap: '' evlendiler ama artık'' düşünebiliyomusun. evimizde hep namaz kılındıgı dua okundugu için çok etkili olamamış yine.
bana biri sen büyü yaptın dese ortalıgı yıkardım, o ise sustu anında sus pus oldu, konuyu anında kapattı. Görsen şaşırırsın tatlı mı tatlı kayınvaliden dersin, asla konduramazsın, işte öylelerinden kork zaten.

aman allahım ne insanlar var valla kimsenin günahına da girmek istemiyorum

ellerine ne geçecek büyü yapınca yuvayı bozunca

insan olan zaten böyle şeylere tenezzül etmez kör şeytanlarından bulsunlar

Evet büyü vb şeyler var ne yazikki kuranda da gecmektedir,büyü yaptırmak cok büyük günahdir hatta Allah a sirk kosmaktir,bahsettiginiz sivi yapistirici olmaya bilir bir arkadas bahsetmis yag olabilir,yapacagınız sey halınınızı iyice yikayin sonra bütün evi sirkeli su ile bir güzel silin daha sonra ayetel kursi,fatiha,ihlas ve nas-felak surelerini okuyun.

çok şaşırdım ya ne biçim insanlar var...
eşine sordunmu ya bak halıya ne olmuş falan diye yalandan o bişi dökmüş söylememiş falan olabilirmi?
yapmış olabilirler tabi günahları boyunlarına ama sen bunun etkisi altında kalıp iyice huysuzlanma bence eşine karşı cnm
allah kolaylık versin

çok şaşırdım ya ne biçim insanlar var...
eşine sordunmu ya bak halıya ne olmuş falan diye yalandan o bişi dökmüş söylememiş falan olabilirmi?
yapmış olabilirler tabi günahları boyunlarına ama sen bunun etkisi altında kalıp iyice huysuzlanma bence eşine karşı cnm
allah kolaylık versin

sormaz mıyım sordum o da şaşırdı bak sen yaptıysan kızmam dedim ama yok onla alakası yok

büyü olarak nitelemek istemiyorum ama kasti bir zarar veriyorlar bunu yapanından burnundan getiririm

iyilikten maraz doğar diye boşa dememişler

ne istedilerse yaptım para mı başka şey mi ama bundan sonra hayır demeyi öğrenmeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:

kaynanaların başka işi gücü yok mu acaba
böyle işlerle ugraşınca ne oluyor
oglun huzursuz mutsuz olunca ne oluyor
ne yapmak istiyorlar çözemedim:36:

sende heryeri temizle yada temizlet. o halını sirkeli suyla sil, sonra yıkamaya ver. evin heryerini sirkeli suyla sil...

dua etmeyide unutma. büyü değildir inş. aklı olan o tip şeylerle uğraşmaz. günahı büyük...

Açıkçası bende büyüye inanmam, ama biz henüz 2-3 aylık evliyken eşimle yatak odasında duramıyorduk sürekli kavga ediyorduk, daha doğrusu eşim sürekli bağırıp çağırıyordu salona yada evin diğer odalarında hiçbir sorun yok her şey güllük gülistanlık fakat yatak odasına girdiğimizde adam bir anda canavarlaşıyordu, ayrıca yatak odamızda asla birlikte olamıyorduk eşim tutulup kalıyordu ama evin farklı bir odasında hiçbir problem olmuyordu. Hatta eşimin bana yine yatak odasında durduk yere kavga çıkararak seni istemiyorum çık git bu evden ya da ben götürüp seni ailenin evine bırakayım dediğini bile hatırlıyorum. Sonra bir gün annem bizdeydi kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartacaktık hazır annem bizdeyken birlikte yapalım dedik, annem eşimin kazaklarını bazanın altına koymak için çıkarırken kazakların en arkasında iyice köşeye itilmiş bir tülbent parçası bulduk daha doğrusu yarısıydı, annem bana kızım bunu buraya niye koydun sen kullanmasanda gelen bir misafirine verirdin lazım olduğunda niye kestin ki bunu dedi anne bu benim değil ki dedim baktık sonra annemde ben sana böyle bir tülbent vermemiştim çeyizinde bu nereden geldi ki dedi bilmiyorum dedim. Kızım biri koydu o zaman dedi bende anneme anlattım yatak odasında sürekli kavga ettiğimizi bunu götür çöpe at dedi ve her yeri sirkeli suyla sildi kapı ağzına kadar eşimde gördü tülbendi kayınvalidemin yanında da söyledim böyle böyle bir şey bulduk kim yaptıysa Allah'a havale ediyorum diye çıt çıkarmadı şaşırmadı bile ama yine de emin olmadığım için günahını alamam, o tülbent gidince her şey eskiye döndü eşimle ben sana nasıl öyle şeyler söyledim tuhaf oluyordum buraya girince dedi o zamanlar evime öyle aile dışından pek kimse gelmiyordu ki yatak odama girebilecek kadar cesareti nasıl buldu yapan kişi bilmiyorum demek ki hiç şüphelenmeyeceğim bir kişiydi ki dikkatimi çekmedi, Allah'a havale et arkadaşım Allah verir nasıl olsa cezalarını büyü yapanların.

Back