• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışkanlı kağıttan yaptığım saklama kapları

benımde kovam dondurma kaplarım cogaldı bende deneyecegim inş. gayet güzel olmus ellerıne saglık:31:

teşekkür ederim mesajlarınıza
yoğurt kovaları üst tarafı büyük alt tarafı biraz dar olduğundan kağıdı iyice ölçün öyle kesin, kolay gelsin

çok güzel olmuş. Kullanılmayan malzemeleri çok güzel değerlendirmişsiniz. bende yapmıştım yoğurt kovasından. ama kabarcıklar oluştu yamuk yumuk oldu beceremedim. Sizinkiler güzel görünüyor:nazar:

ben de benzer şekilde süt tozu kutularını kapladım. içlerine pirinç bulgur şehriye mercimek falan doldurdum. hem şık hem de kullanışlı oldu. iş yerinde olduğum için foto ekleyemiyoum. görmenizi isterdim.

Bende yapışkanlı kağıt aldım ve derin yoğurt kasesini kaplayıp banyodaki saç spreylerini,kremlerini içine koycam... Sizinde ellerinize sağlık...

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us
Buda benim yoğurt kabı ile yaptığım banyo toparlayıcım...İçine saç spreyi ve kremlerimi koydum...Etrafı biraz pütürlü oldu ama alttaki yoğurt yazısının görünmemesi için 2 kat yapıştırdım ondan sanırım:1::1::1:

gercekten iyi bir fikir.. bende su orta boy kücük yogurt kaplarini biriktirsemde anneme aynisini yapsam..

Kokmamasi icinde bir kere bulasikmakinesinde amway ürünü ile yikadiktan sonra birde temizcene

ertesi güne kadar kurutsam sonra bütün baharatini onlara koysam süperr olur yaa,

gercekten muhtesem bir fikir ve gercekten muhtesem olmus, tebrikler, ellerine saglik

yaratıcı olmuş sizinki
ben yazın saksılarımı kaplamıştım rengarenk güsel olmuştu:1:

yaratıcı olmuş sizinki
ben yazın saksılarımı kaplamıştım rengarenk güsel olmuştu:1:

beğendiğinize sevindim ,annem çok mennun kullanışlı bir şey çıktı ortaya
yeni yapan arkadaşlar resimlerini koysalar çok merak ediyorum

Back
X