Mutfak Dekorasyonu Yapım Aşamasındaki Mutfağım...(Resimli)

damla61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
57
5
98
Bursa
$5 (5).webpEki Görüntüle 182652 Eki Görüntüle 182653 $5 (8).webp$5 (2).webp$5 (9).webp$5 (6).webp$5 (4).webp

Selam kızlar.Tezgah ve tezgah arası seramik rengi sizce ne olabilir?Ayrıca halı perde konusunda fikirleri olanlar varsa lütfen paylaşsınlar.Şimdiden çok tşk ederim..

Son düzenleme:
canım benim mutfağım siyah beyaz ara mozaikleri siyah beyaz gri,granit düz siyah,aksesurlarımda kırmızı kullanıcam inş.,canım sende kırmızı siyah beyaz yaptırabilirsin mozaiklerti,granitide mutlaka siyah yaptırmalısın,bu aradakapımın modeli seninkinden,rengi krem,boydan camlı ama camı düzmü desenlimi seçsem bu konuda bana yardımcı olabilirmisin,senin cam düz buzlu cammı

canım benim mutfağım siyah beyaz ara mozaikleri siyah beyaz gri,granit düz siyah,aksesurlarımda kırmızı kullanıcam inş.,canım sende kırmızı siyah beyaz yaptırabilirsin mozaiklerti,granitide mutlaka siyah yaptırmalısın,bu aradakapımın modeli seninkinden,rengi krem,boydan camlı ama camı düzmü desenlimi seçsem bu konuda bana yardımcı olabilirmisin,senin cam düz buzlu cammı

Öncelikle cvp için tşk cnm.Her zaman sadelikten yanayım,düz buzlu cam tavsiye ederim,çok şık görünüyor.:69:

hayırlı olsun acaba hangi malzemeden yapılıyor resimden seçemedimde dolapla seramik güzel uyum sağlamış perde masa sandalye ara seramik aynı tonlarda olursa çok hoş olur sanırım güle güle kullanın

birde davlumbazın yanındaki üste üste olan dolap varya üstteki nasıl açılıyor bayağı yukarda hadi açtık nasıl kapatacağız çok uzak duruyo

Canım mutfağın çok hoş, ferah bir mutfağın olacak. Bencede tezgat siyah granit olmalı beyaz eşyalarında gri olacağından çok hoş durur, ara fayanslarıda gri, beyaz, siyah karışık renkli olanlardan yaptır.
Perdelerde beyaz zebra perdeler çok hoş olur, halı olarakta siyahlı grili düşünebilirsin. Beyaz demiyorum çünkü mutfak olduğunda kullanışlı olmaz gibi.

Beyaza her renk gider aslında. Yer karoları krem gibi bir renk sanki, resimlerden doğru anladıysam. Tezgah ve ara kısım sarı renk ağırlıklı olabilir, eğer bu renkten hoşlanıyorsanız. Tezgah granit düşünüyorsanız, o granitin içindeki diğer renkleri de perde ve halı seçiminde kullanabilirsiniz. Sizin mutfağı görünce nedense aklıma, sarı, turuncu, fıstık yeşili gibi renkler geldi.

Duvar dolaplarının alt bölümüne birer raf koydursanız nasıl olur acaba? Hatta boyunuz müsaitse buzdolabının üzerine bile bir raf konabilir gibi geldi bana. Kusura bakmayın benim gözüm dolaba, rafa hiç doymaz, belirtmekten kendimi alamadım.

Güle güle, iyi günlerde kullanın, inşallah.

ben de beyaz yaptırıyorum.tezgah siyah olcak..

oooh, ev sahibi dostu mutfak olmuş bu =)

bence sadece siyah beyaz gibi düşünmeyin. biraz böyle canlandırılmaya ihtiyacı var gibi duruyor. pembeli (şeker pembesi gibi) veya turunculu ufak bir halıyla coşar orası. kırmızı demişsiniz ama kırmızı dekorasyonda beni boğuyor biraz =) tabi bu benim tercihim.

Back
X