Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bu modeli kendim nasıl yapabilirim becrebilir miyimbilmiyorumkismile

4446.jpg
[/url][/IMG]

arkadaşlar bu iki resimdeki saçlar nasıl yapılmış ya mezuniyette yaptirmak istiyorum saçlarım omuz hizamda çıt çıt taktıracam yüzümde oval bu modeller yüzüme gidermi sizce?

Eklentiler

• $katie-holmes-long-wavy-thick.jpg
    $katie-holmes-long-wavy-thick.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $natalia-oreiro.jpg
    $natalia-oreiro.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 73

Uploaded with ImageShack.us

bunun gibi doğal dağınık dalga nasıl yapılır kalın bigudiyle dışa doğru sarsak birazda elle dağıtsak böle olurmu acaba bilmiyorumkismile pekde dalgalı değil gibi sanki ama çok hoş duruyo çok doğal

canım
benimde merak ettiğim bir model var..nasıl anlatabılırım kuaföre nasıl bır kesım olması lazım??

babakus.com/resim/gulsen_01.jpg[/url]

9394atiyekavun.jpg

Yükledim yerine.
sempatiksalakcinni
Benim saçlarım zaten doğal haliyle böyle.
Ben sana vereyim canım.
:1:

sağol tatlım
benim saçlarım da böyle hemen hemen şanslıyız desene kaydirigubbakcemile5
ama bu aralar hafif bir şekil bozukluğu falan var ya ondan sordum aslında
şampuanımım mı değiştirmeliyim ki

mrb kelebekcik tost için makinesi olmayana verdiğin ince örgü tavsiyeni denedim çok güssel oldu peki mara olmadan saçımı su dalgasın nasıl yapabilirim saçım kolay şekle giriyor da nasıl yaparım bilemiorum yarıdm lütfen

Canım , benim saçlarım dalgalı. Önlerde de perçem var.Ama uzadı perçemlerim.Alnım geniş olduğundan perçemsiz asla diyorum. Onları kısalttıracağım.Ama saçlarımın modelinden acayip sıkıldım.Geçen yıllarda düzleştiriyordum.Sonra iyice kötüleşti.Kırıklar falan arttı.Bıraktım düzleştiriciyi.Bir de dökülmeye başladı.Bu aralar gezmeye de gitsem, konsere de gitsem , bi şarkıcıyla görüşmeye dahi gitsem olduğum gibi gidiyorum.Taramıyorum bile. Çok kötü olmuyo tabii ki de ama artık bunaldım aynı modelden..
Böyle bonus gibi kıvırcık olmak istiyorum ben :) Ama perma yaptırmam daha da mahveder saçlarımı.
Kısacası , bana birşeyler öner , söyle .Yapayım da kurtulayım bu bunalımdannn :)

KELEBEKCK SANIRIM BURALARA ARTIK UĞRAMIYOSUN AMA Bİ SORUM VAR SANA..

SAÇIMI BU ŞEKİLDE NASIL TOPLAYABİLİRİM ?
24x2n34.jpg

Back